Horoscop săptămânal 24-30 Ianuarie 2022. Peștii vor avea curajul să înceapă ceva nou, iar Fecioarele vor fi extrem de productive în această perioadă

Horoscop săptămânal 24-30 Ianuarie 2022. Este o săptămână cu multe noutăți și schimbări legate de viața personală a multor nativi din zodiac. Stelele arată că Balanțele și Scorpionii au parte de o săptămână relaxantă, iar Săgetătorii primesc multe surprize.

Horoscop săptămânal 24-30 Ianuarie 2022.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna 24-30 Ianuarie 2022, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Această săptămână va fi chiar bună și productivă pentru zodia Berbec, deoarece simte că schimbările sunt foarte aproape de ei. În prima jumătate a săptămânii, descoperă o nouă modalitate de a face bani. Și chiar cunoaște noi oameni, care îi pot recomanda ceva la capitolul financiar. De asemenea, în cadrul unui proiect sau eveniment, Berbecii pot să se evidențieze cu câteva idei.

La capitolul sănătate, lucrurile merg mai bine, în special dacă ați suferit ceva timp în urmă de o afecțiune. Nu uitați să vă echilibrați emoțiile, pentru a nu vă stresa în zadar.

Zodia Taur

Taurii amână multe lucruri în această perioadă, din cauza unor oamenii sau din cauza sănătății. Este o săptămână în care se va concentra pe problemele legate de familie și nu vor avea timp suficient pentru propriile nevoi. În a doua parte a săptămânii, lucrurile se limpezesc și chiar pun capăt unei responsabilități, care nu-i aduce nici plăcere și nici banii de care are nevoie.

Stelele arată că această zodie nu va avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr consumat zilnic!

Citește și: Zodii norocoase la bani în 2022. Investițiile pe care le fac, vor fi profitabile, iar banii pe care îi au în conturi, se vor dubla
Zodia Gemeni

Gemenii au motive să se bucure, deoarece obțin ce își doresc în această săptămână pe plan profesional. Gemenii au suficiente argumente și motive de ce trebuie să fie el pe primul loc. Astfel, în această perioadă scoate la iveală multe informații ascunse. În a doua jumătate a săptămânii, poate lua o decizie spontană de a pleca într-o excursie, călătorie sau vacanță cu niște persoane apropiate.

Iar la capitolul sănătate se pot evidenția cu o imunitate foarte bună, fiindcă trec rapid peste o afecțiune.

Zodia Rac

Racii sunt implicați și plini de idei în această perioadă. Astrologii spun că vor fi admirați de persoanele din jur datorită abilităților sale într-un anumit domeniu. Astrologii mai adaugă că la mijloc de săptămână poate apărea o noutate legată de o sumă de bani, pe care o așteaptă de ceva timp. De asemenea, la locul de muncă șefii sunt destul de plăcuți, chiar fac unele compromisuri pentru acest nativ.

Astrele arată că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ar încurca să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Citește și: Zodiile feminine care vor fi cerute în căsătorie în 2022. Astrologii spun care sunt zodiile care vor avea inelul pe deget
Horoscop săptămânal 24-30 Ianuarie 2022. Zodia Leu

Astrologii menționează că în această perioadă, Leii au noroc la dragoste și au toate șansele să cucerească persoana pe care a pus ochii. În cazul nativilor singuri, astrele arată că sunt extrem de seducători și atrăgători. De asemenea, știu să vorbească și să scoată în evidență cele mai bune calități. Iar cei care deja fac parte dintr-un cuplu, stelele arată că pot să descopere ceva foarte interesant la partenerul de viață. Sau chiar va încerca să vă impresioneze printr-un gest.

La capitolul sănătate, Leii trebuie să acorde mai multă atenție alimentație, pentru că organismul lor are nevoie de o cantitate mai mare de vitamine și minerale în această săptămână.

Zodia Fecioară

Este o perioadă extrem de productivă și plină de schimbări, atât la capitolul profesional, cât și în viața personală. Stelele arată că în prima parte a săptămânii, Fecioarele primesc o noutate legată de serviciul lor sau chiar șefii pot aduce o modificare în orarul lor. De asemenea, în a doua parte a săptămânii, zodia Fecioară poate primi o propunere din partea unei persoane pe care o simpatizează foarte mult.

Poziția planetelor arată că Fecioarele au o sănătate destul de puternică în această perioadă și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți.

Citește și: Horoscop anual 2022. Două zodii își vor schimba viața radical, iar un nativ are șansa să găsească mai mult decât a pierdut în anul precedent
Horoscop săptămânal 24-30 Ianuarie 2022. Zodia Balanță

Balanțele au parte de o săptămână relaxantă și lipsită de griji. Astrologii spun că Balanțele sunt niște nativi norocoși și scapă rapid de unele responsabilități. De asemenea, partenerul de viață poate să-i aducă o noutate, care o să-i placă foarte mult. Poziția planetelor mai arată că finalul săptămânii aduce zodiei Balanță mai multe răspunsuri legate de un subiect important.

Astrologii menționează că acest nativ nu va avea probleme de sănătate, fiindcă are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni.

Zodia Scorpion

Astrologii menționează că Scorpionii vor avea parte de o săptămână relaxantă și lipsită de griji. În prima parte a săptămânii, la locul de muncă nu apar surprize neplăcute și chiar scapă de câteva responsabilități inutile. De asemenea, acest nativ își îmbunătățește relațiile cu o persoană apropiată și începe să se simtă mai bine. Astrologii mai spun că acest nativ are noroc la bani, în special în a doua parte a săptămânii.

Stelele arată că Scorpionii nu vor avea probleme grave de sănătate în această perioadă, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.
Zodia Săgetător

Săgetătorii primesc multe surprize în această perioadă și toate sunt legate de viața lor personală. Astrologii menționează că este o săptămână cu multe momente de neuitat alături de oamenii apropiați. Poziția planetelor arată că Săgetătorii pot obține și o sumă de bani în urma unui proiect sau eveniment important. Iar la locul de muncă apar schimbări, care o să-i placă și poate chiar o să aibă mai mult timp liber.

La capitolul sănătate, astrele scot în evidență că pot apărea niște probleme cu digestia, care trebuie rezolvate destul de repede. Nu vă puteți permite să vă îmbolnăviți în această perioadă.

Zodia Capricorn

Astrele menționează că Capricornii în această săptămână se axează mai mult pe partea sentimentală, fiindcă este singurul capitol unde situația este ușor precară. Chiar în prima jumătate a săptămânii, Capricornii pot afla lucruri la care nu se așteptau niciodată să-i definească sau să fie nevoiți să facă față. Iar în a doua parte a săptămânii, stabiliți niște planuri concrete legate de o vacanță, călătorie sau eveniment.

Este o săptămână în care acest nativ poate trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice.

Citește și: Zodiile care se vor îndrăgosti în IARNA 2021-2022. Este o perioadă magică și plină de dragoste pentru câțiva nativi
Horoscop săptămânal 24-30 Ianuarie 2022. Zodia Vărsător

În această săptămână, atenția Vărsătorilor se va concentra în jurul subiectelor ce privesc familia și cei dragi. De asemenea, pot avea de depășit obstacole, care îi complică viața în ultima perioadă. Cu toate acestea, la final de săptămână, planetele le dau Vărsătorilor suficientă energie ca să ducă până la capăt o treabă de care s-a apucat de ceva timp. Iar la locul de muncă pot apărea mici conflicte din cauza unor responsabilități, de care zodia Vărsător nu este obligată să țină cont.

Poziția planetelor arată că Vărsătorii nu vor mai avea probleme de sănătate, dar se pot simți destul de obosiți din cauza muncii, care nu se mai termină.

Zodia Pești

Peștii își vor găsi curajul să încerce ceva nou în această perioadă și nu mai sunt atât de timizi, când vine vorba de dragoste. Stelele mai arată că în prima jumătate a săptămânii poate apărea o persoană în viața lor, care le va pune mai multe obstacole. Este foarte important să își dea seama cine este acel om. Iar în a doua parte a săptămânii, poate avea noroc la bani și o sumă frumoasă o să ajungă în buzunarul lor.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar stelele subliniază că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.

Citește și: Ce cadou își dorește fiecare zodie? Idei pentru cei care vor să uimească o persoană

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *