Horoscop Urania 22-28 ianuarie 2022. Cum va afecta Marte în zodia Capricornului pe toți nativii

Horoscop Urania 22-28 ianuarie 2022. În această săptămână, Urania spune ce șanse ai în săptămâna ce urmează și ce probleme medicale pot apărea, conform libertatea.ro

Horoscop Urania 22-28 ianuarie 2022

Săptămânal, Urania prezintă previziunile astrale pentru următoarea săptămână. Detaliat vorbește despre fiecare zodie în parte și dă sfaturi utile.

Zodia Berbec

Berbecii vor avea un sentiment de nesiguranță, datorită faptului că vor fi nevoiți să declare un adevăr. Totodată, acest nativ va fi predispus să găsească minusurile și erorile care se întâmplă în jur. Veți reacționa dur și impulsiv la unele critici din partea unor membri ai familiei. Însă, nu trebuie să jigniți pe nimeni, căci aceștia vă vor doar bine.

Zodia Taur

În prima parte a săptămânii, veți primi mai multe sfaturi inutile și fără rost. Încercați să evitați cât mai mult persoanele care încearcă să pară ceea ce nu sunt de fapt. Gândiți mai liber și veți da dovadă de o persoană deschisă la lucruri noi și care nu se teme de nimic.

Citește și: Horoscop lunar Februarie 2022. Vărsătorii vor avea o lună plină de distracții, iar pe Lei îi așteaptă schimbări la locul de muncă
Zodia Gemeni

Acești nativi s-ar putea să afle o informație care va destabiliza relația cu partenerul de viață. Fiți atenți la declarațiile pe care le fac unele persoane. Încercați în această perioadă să ascultați mai  mult și să analizați absolut tot ce auziți. Nu evitați locurile de care vă temeți. Fiți mai îndrăzneți.

Zodia Rac

Pe Raci îi așteaptă mai multe neînțelegeri la locul de muncă. Toate acestea nu vor avea un caracter serios și vor avea la bază niște mărunțișuri. La mijlocul săptămânii, veți avea unele evenimente care se vor produce extrem de repede. Nu ratați nici o șansă de a câștiga bani în plus.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în FEBRUARIE 2022. Cei mai raționali nativi, fac cei mai mulți bani în această perioadă
Horoscop Urania 22-28 ianuarie 2022. Zodia Leu

Leii vor avea o săptămână plină de emoții. Nativii tineri se vor ciocni de unele probleme cu partenerul, din motivul lipsei de experiență.Unele evenimente bizare vă așteaptă la mijlocul săptămânii. Acestea vor avea o influență majoră asupra voastră, fapt care va provoca un dezechilibru emoțional.

Zodia Fecioară

În prima parte a săptămânii, Fecioarele vor avea mai multe dispute cu membrii familiei. Vor avea o stare mai enervată și o atitudine subiectivă. A doua parte a săptămânii va trece mai ușor pentru nativii din zodia Fecioară. Aceștia vor fi predispuși la câștiguri bănești. Astfel, veți reuși să vă faceți mai multe rezerve și resursele financiare vă vor bucura.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Februarie 2022. Fericirea îi pândește pe câțiva nativi chiar din prima parte a lunii
Horoscop Urania 22-28 ianuarie 2022. Zodia Balanță

Persoanele născute în zodia Balanță vor primi unele vești care îi vor bucura sufletul. Unele din ele vor obliga nativul Balanță să se concentreze asupra unor momente din viața lor. Spre final de săptămână, acest nativ va simți un val de lene, care-l va doborî. Prin urmare, trebuie să vă luați în mâini și să fiți stăpâni pe propriul corp.

Zodia Scorpion

În prima parte a săptămânii, Scorpionii vor avea unele probleme financiare. Vor trebui să cheltuie bani pe ceva ce nu le convine. Unii nativi s-ar putea să aibă câteva momente importante pe parcursul acestei săptămâni. Vor avea parte de întâlniri și discuții serioase. Urmează o perioadă plină de schimbări pe plan personal.
Zodia Săgetător

Săgetătorii vor simți un amestec de stări în această perioadă. Vor fi preocupați la locul de muncă, dar liniștiți pentru familie și casă. În această săptămână, Săgetătorii vor dori să se manifeste și să se afirme ca lider. Nu se vor baza pe improvizație și vor fi pregătiți pentru orice situație imprevizibilă.

Zodia Capricorn

Capricornii vor avea unele dezbateri la locul de muncă cu colegii. Din motiv că fiecare are opinie diferită, o confruntare verbală este inevitabilă. Pe plan sentimental, vor afla unele adevăruri de la a doua jumătate. Vor fi puși în fața unei realități de care vor trebui să țină cont.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna februarie 2022? Stelele îți arată locul exact unde îți poți întâlni marea iubire
Horoscop Urania 22-28 ianuarie 2022. Zodia Vărsător

Acest nativ va avea unele situații tensionate atunci când nu va mai ști ce să mai creadă despre un prieten. Întâmplările din viața curentă vor scoate în evidență comportamentul și atitudinea unor persoane din jur. Astfel, nativul Vărsător își va da seama cu adevărat, ce cerc de prieteni și cunoscuți are.

Zodia Pești

În această săptămână, Peștii se vor dedica carierei și propriei imagini. Vor fi gata pentru multe lucruri pentru a-și proteja imaginea proprie. Vor auzi despre ei unele posibile bârfe și invenții nefondate, care nu trebuie să dispere pe Pești. Țineți minte, că alături aveți persoane care vă vor susține mereu.

Citește și: Zilele norocoase în luna Februarie 2022, conform semnului zodiacal. Cifrele date îți vor aduce în această lună cel mai mult noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *