joi, februarie 22, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Cele mai sincere zodii VS mincinoase. Unde te regăsești?

Cele mai sincere zodii VS mincinoase. Mai jos vei găsi topul de zodii sincere și o listă mai lungă de zodii mincinoase. Uneori suntem nevoiți să spunem o minciună mică, însă sunt și zodii sincere, care vor spune totul cum este fără jenă, chiar dacă nu este pe plac tuturor.

Cele mai sincere zodii VS mincinoase

Nativii zodiilor sincere vor scoate totul la iveală chiar dacă nu vă convine. Nu recurg niciodată la păcăleli, deoarece pentru ei, stima de sine este mai presus ca orice. Cu părere de rău, astfel de zodii sunt foarte puține, fiindcă majoritatea nativilor nu au curajul să spună totul pe nume.

Zodie sinceră Taur

Nativii acestei zodii sunt cunoscuți pentru onestitatea și devotamentul de care dau dovadă. Se conduc după informații sigure, iar lucrurile trebuie să fie clare. Este semnul Pământului și apreciază la maximum persoanele cu caracter deschis. Nu se ascund după declarații dubioase, iar dacă ceva îi macină spun direct ce au de spus. Totodată, nativii acestei zodii sunt foarte sinceri și așteaptă același lucru în schimb.

Zodie sinceră Fecioară

Nativii născuți în această zodie sunt unii din cei mai sinceri și nu acceptă minciună sub nicio formă. Minciuna o consideră irosire de timp, deoarece nu duce la nimic bun. Nu pot minți. Sunt prea bine calculați și ordonați pentru a irosi timpul prețios pe minciuni. Mereu vor aștepta același comportament față de sine.

Citește și: Zodii care se supără foarte ușor. Se enervează repede când ceva nu le convine și nu sunt gata să-ți asculte explicațiile
Zodie sinceră Săgetător

Nativii acestei zodii se iubesc mult și se autoapreciază la maxim, ceea ce nu le oferă posibilitatea să spună minciuni. Nu înșeală și nu tăinuiesc nimic, deoarece sunt firi puternice. Săgetătorul cunoaște bine scopurile stabilite și idealurile. În plan sentimental, iubește să cucerească rapid sau să plece repede. Nu va folosi trucuri mincinoase pentru a cuceri pe cineva.

Zodie sinceră Berbec

Cea mai directă zodie din toate este Berbecul. Nu simte necesitatea să ascundă nimic. Nativii acestei zodii spun direct fără jenă. S-ar putea să ocolească adevărul, însă niciodată nu va alcătui ceva în plus. Este gata să spună mai târziu ce îl deranjează. Realitatea o descrie cu cuvinte directe, îndeosebi dacă are nevoie de ajutor sau de vreun sfat.

Citește și: Cele mai serioase zodii. Au un comportament matur și riguros
Cele mai sincere zodii VS mincinoase

Zodie sinceră Pești

Nativii acestei zodii au duble standarde. Nu există spațiu suficient pentru interpretări. Preferă să spună totul direct, mai ales când are profit din asta, îndeosebi în plan sentimental. Va demonstra fidelitatea și stima celor pe care îi respectă. Crede cu toată inima în sinceritate și că anume acest aspect este baza unei căsnicii trainice. Același raport îl are și în plan profesional, deoarece îi place să lucreze cu persoane lucide.

Zodie mincinoasă Gemeni

Nativii acestei zodii, de obicei, au plăcerea de a înflori lucrurile. Când nu le convine, ascund adevărul. Cauză ar fi că nu vor să provoace rău persoanelor apropiate. În situații mai deosebite va spune adevărul, însă va ascunde unele lucruri dacă va simți că ceva nu merge clar. Gemenii utilizează unele trucuri pentru a se simți bine și a-i face pe alții să se simtă bine.

Citește și: Schimbări pentru a găsi dragostea pe care trebuie să le facă fiecare zodie. Ce trebuie să faci ca să-ți găsești iubirea adevărată
Zodie mincinoasă Rac

Greu înțelegi ce gândesc și cum se vor comporta cu tine dacă nu te iubesc enorm. Nu spun multe cuvinte și ascund tot ceea ce nu le place. Poți trăi o perioadă mare împreună și nici să bănuiești ce gânduri are Racul. Sunt zodiile cu cele mai multe taine și pot recurge la minciuni o perioadă mare dacă simt că nu sunt în câștig. Va folosi orice metodă să se simte bine. Este foarte familist, iar cu ceilalți este prefăcut.

Zodie mincinoasă Leu

Nativii acestei zodii sunt foarte puternici și pot recurge la minciunile atunci când simt că câștigul este aproape. Mint foarte rar, însă dacă recurg la acest gest înseamnă că a calculat bine cărțile în joc. Va folosi orice metodă pentru un câștig, chiar dacă va părea sincer. Cu părere de rău, Leii nu pot fi falși mult timp, și minciuna repede se depistează.
Cele mai sincere zodii VS mincinoase

Zodie mincinoasă Balanță

Este o zodie foarte sinceră, însă când interesele proprii sunt mai presus sau este trădat, răspunde cu același comportament, uneori mai agresiv. Pare foarte reținut și controlat, însă nu se poate hotărî între ceea ce vrea și ceea ce merită. În situații delicate, ascunde momente neplăcute, care nu îi convin sau care provoacă rău celorlalți din împrejur. Deseori se mint chiar și pe sine că totul decurge bine.

Zodie mincinoasă Scorpion

Nativii acestei zodii au un caracter impresionant și imprevizibil. Acest nativ aparține semnului apei. Este deprins să ascundă unele lucruri, să țină totul în sine și să meargă așa înainte. Descoperă cu ușurință minciunile. Știe când este înconjurat de minciuni, însă nu spune imediat despre acest moment, ci așteaptă ocazia să îți arată în așa fel ca să înțelegi din prima.

Citește și: Cele mai istețe și inteligente zodii. Acești oamenii au fost dotați cu cel mai bun creier
Zodie mincinoasă Capricorn

Zodia data este neobișnuită. În familie este corectă ,cu idei fixe. Iar în plan profesional, poate recurge cu minciună pentru un profit în folosul său. Ajung la mici minciuni pentru a ascunde adevăratele idei, însă numai cu persoane necunoscute și în plan profesional. În plan sentimental se străduie să fie foarte deschis și așteaptă același lucru de la a doua jumătate.

Zodie mincinoasă Vărsător

Nativii acestei zodii recurg la minciună doar dacă simt că ceva nu merge cum ar planifica. De mici știu să mintă dacă nu sunt descoperiți. În plan sentimental, cu prietenii sau în plan profesional va folosi adeseori minciună pentru interesele proprii. În plan sentimental, va încerca să fie cât mai sincer, dar nu le reușește mereu. Sunt cazuri când recurg la mici minciuni pentru a convinge persoana apropiată să fie de partea sa, numai să nu rămână singuri.

Citește și: Horoscop cu Mihai Voropchievici. Viciile fiecărei zodii împarte și de ce nu pot renunța la ele. Peștii și Balanțele ascund multe lucruri

10 comentarii la „Cele mai sincere zodii VS mincinoase. Unde te regăsești?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *