joi, februarie 22, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal 31 Ianuarie-6 Februarie 2022. Berbecii vor amâna mai multe treburi pe care la au de făcut, iar Balanțele vor munci pentru un vis

Horoscop săptămânal 31 Ianuarie-6 Februarie 2022. Este o săptămână bogată în evenimente și momente decisive pentru unele zodii. Astrologii spun că Vărsătorii și Capricornii trec printr-o săptămână plină de provocări, iar Peștii au noroc la dragoste.

Horoscop săptămânal 31 Ianuarie-6 Februarie 2022.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna 31 Ianuarie-6 Februarie 2022, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii amână multe lucruri în această săptămână, din cauza unor oamenii sau din cauza sănătății. Este o săptămână în care se vor concentra pe problemele legate de familie și nu vor avea timp suficient pentru propriile nevoi sau probleme. În a doua jumătate a săptămânii, lucrurile se limpezesc și chiar pun capăt unei responsabilități, care nu-i aduce nici plăcere și nici banii de care are nevoie.

Stelele arată că acest nativ nu va avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr consumat zilnic!

Zodia Taur

Taurii au motive să se bucure, fiindcă obțin ce își doresc în această perioadă pe plan profesional. Taurii au suficiente argumente și motive de ce trebuie să fie ei pe primul loc. În așa mod, această perioadă scoate la iveală multe informații ascunse. În a doua parte a săptămânii, pot lua o decizie spontană de a pleca într-o excursie, călătorie sau vacanță cu niște persoane apropiate.

Iar la capitolul sănătate se pot evidenția cu o imunitate foarte bună, fiindcă trec rapid peste o afecțiune.

Citește și: Horoscop lunar Februarie 2022. Vărsătorii vor avea o lună plină de distracții, iar pe Lei îi așteaptă schimbări la locul de muncă
Zodia Gemeni

În această perioadă, gândurile Gemenilor zboară în altă parte. Nu se pot concentra și nici nu au chef de unele lucruri. În prima jumătate a săptămânii, fac mai multe drumuri pentru a stabili niște detalii și a dobândi informațiile necesare. Iar în a doua parte a săptămânii, mai mult se odihnesc și amână câteva întâlniri sau evenimente, fiindcă nu au suficientă energie și motivație de a merge mai departe.

Stelele mai arată că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Zodia Rac

Astrologii menționează că în această săptămână, Racii au noroc la dragoste și au toate șansele să cucerească persoana pe care au pus ochii. În cazul nativilor singuri, stelele arată că sunt extrem de seducători și atrăgători. De asemenea, știu să vorbească și să scoată în evidență cele mai bune calități. Iar cei care deja fac parte dintr-un cuplu, poziția planetelor arată că pot să descopere ceva foarte interesant la partenerul de viață. Sau chiar va încerca să vă impresioneze printr-un gest.

La capitolul sănătate, Racii trebuie să acorde mai multă atenție alimentație, întrucât organismul lor are nevoie de o cantitate mai mare de vitamine și minerale în această perioadă.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în FEBRUARIE 2022. Cei mai raționali nativi, fac cei mai mulți bani în această perioadă
Horoscop săptămânal 31 Ianuarie-6 Februarie 2022. Zodia Leu

În prima parte a săptămânii, Leii sunt extrem de nervoși și nemulțumiți din cauza unui lucru care se va întâmpla la locul de muncă sau acasă. Își vor găsi foarte greu liniștea sufletească și vor face câteva greșeli din cauza faptului că se grăbesc. Iar în a doua jumătate a săptămânii, lucrurile se calmează și Leii înțeleg unde au greșit. Acest nativ devine mai echilibrat emoțional și evită toate conflictele.

Stelele arată că Leii au o sănătate destul de puternică în această săptămână și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți.

Zodia Fecioară

Fecioarele au parte de o perioadă relaxantă și lipsită de griji. Astrele scot în evidență faptul că Fecioarele sunt niște norocoși și scapă rapid de unele responsabilități. De asemenea, partenerul de viață poate să-i aducă o noutate, care o să-i placă foarte mult. Stelele mai arată că finalul săptămânii aduce zodiei Fecioară mai multe răspunsuri legate de un subiect important.

Poziția planetelor mai arată că acest nativ nu va avea probleme de sănătate, deoarece are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Februarie 2022. Fericirea îi pândește pe câțiva nativi chiar din prima parte a lunii
Horoscop săptămânal 31 Ianuarie-6 Februarie 2022. Zodia Balanță

În această săptămână, Balanțele muncesc foarte mult pentru a-și îndeplini visele din copilărie. Nativii Pești sunt productivi și îndrăzneți în prima parte a săptămânii. Nu se opresc, chiar dacă întâlnesc câteva obstacole. Astrologii mai adaugă că acest nativ are noroc și la bani, în special în a doua jumătate a săptămânii, când va fi nevoit să ia o decizie extrem de importantă legată de un proiect sau chiar locul de muncă.

Stelele arată că Balanțele nu vor avea probleme grave de sănătate în această săptămână, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.

Zodia Scorpion

Scorpionii primesc multe surprize în această perioadă și toate sunt legate de viața lor personală. Astrele menționează că este o săptămână cu multe momente de neuitat alături de oamenii apropiați. Stelele mai arată că Scorpionii pot obține și o sumă de bani în urma unui proiect sau eveniment important. Iar la locul de muncă apar schimbări, care o să-i placă și poate chiar o să aibă mai mult timp liber.

La capitolul sănătate, astrologii scot în evidență că pot apărea niște probleme cu digestia, care trebuie rezolvate destul de repede. Nu vă puteți permite să vă îmbolnăviți în această perioadă.
Zodia Săgetător

Această săptămână aduce vești bune pentru zodia Săgetător la capitolul bani. Chiar de la început de săptămână reușește să rezolve o problemă legată de o sumă de bani și chiar să obțină niște venituri suplimentare. Iar la mijloc de săptămână se axează pe o persoană și încearcă să o cunoască mai bine. De asemenea, mai poate planifica un eveniment sau o călătorie importantă din viața lor.

Este o săptămână în care această zodie poate trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice.

Zodia Capricorn

Capricornii trec printr-o săptămână plină de provocări la locul de muncă. Lucrurile nu merg deloc bine, în legătură cu niște oamenii cu care colaborează sau cu care trebuie să aibă niște înțelegeri. Din fericire, la final de săptămână, Capricornii își dau seama care este adevărata problemă. Poziția planetelor mai arată că în această perioadă, Capricornii pot fi observați de o persoană important și pot primi chiar o propunere interesantă.

Astrele arată că Capricornii nu vor mai avea probleme de sănătate, dar se pot simți destul de obosiți din cauza muncii, care nu se mai termină.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna februarie 2022? Stelele îți arată locul exact unde îți poți întâlni marea iubire
Horoscop săptămânal 31 Ianuarie-6 Februarie 2022. Zodia Vărsător

Astrologii spun că Vărsătorii trec printr-o săptămână plină de provocări în special pe plan personal, unde multe lucruri se schimbă foarte spontan. Din fericire, găsesc puteri să refuze la unele lucruri, chiar dacă îi este atât de dificil. De asemenea, în a doua parte a săptămânii, Vărsătorii se folosesc de o oportunitate bună de a se scoate în evidență și a arăta lumii abilitățile sale acumulate pe parcursul anilor.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar astrologii subliniază că este foarte important să renunțe la niște vicii, pentru că lucrurile se pot schimba radical.

Zodia Pești

Peștii au noroc la dragoste în această perioadă. Astrologii spun că nativii care deja au un partener de viață, pot trece prin niște clipe extrem de frumoase alături de alesul inimii sale. Iar cei care sunt singuri, pot cunoaște o persoană care are foarte multe lucruri în comun cu ei, în cadrul unui eveniment sau întâlniri. De asemenea, la final de săptămână, Peștii pot să să se evidențieze cu câteva idei.

La capitolul sănătate, lucrurile merg mai bine, în special dacă ați suferit ceva timp în urmă de o afecțiune. Nu uitați să vă echilibrați emoțiile, pentru a nu vă stresa în zadar.

Citește și: Zilele norocoase în luna Februarie 2022, conform semnului zodiacal. Cifrele date îți vor aduce în această lună cel mai mult noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *