joi, februarie 22, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop Urania 29 ianuarie-4 februarie 2022. Lună nouă în Vărsător. Cum vor fi influențate zodiile în această perioadă

Horoscop Urania 29 ianuarie-4 februarie 2022. Urania prezintă detaliat previziunile pentru această perioadă. Urmează o săptămână generoase în evenimente și situații cu final fericit, conform libertatea.ro

Horoscop Urania 29 ianuarie-4 februarie 2022

Săptămânal, Urania prezintă previziunile astrale pentru următoarea săptămână. Detaliat vorbește despre fiecare zodie în parte și dă sfaturi utile.

Zodia Berbec

În prima parte a săptămânii, nativii Berbec riscă să fie dezinformați. S-ar putea ca cineva să le spună unele neadevăruri, sau chiar ei înșiși să nu înțeleagă un mesaj. Sunt posibile niște conflicte minore cu persoane necunoscute. Finalul săptămânii le aduce celor care s-au născut în acest semn, multă ambiție și reacții rapide.

Zodia Taur

Pe Tauri îi așteaptă o perioadă confuză. În special pe plan financiar. Nu luați decizii fără a le analiza sau a le discuta cu cele mai apropiate persoane. Mijlocul săptămânii va fi deosebit pentru nativii din această zodie, întrucât vor petrece unele clipe de neuitat. Nu ezitați să puneți mai multe întrebări dacă aveți neclarități.

Citește și: Horoscop lunar Februarie 2022. Vărsătorii vor avea o lună plină de distracții, iar pe Lei îi așteaptă schimbări la locul de muncă
Zodia Gemeni

Gemenii vor exagera în prima parte a săptămânii. Reacția lor nu se va lăsa mult de așteptat. La mijlocul săptămânii s-ar putea să se întâlnească cu unele persoane importante din viața lor, pentru a clarifica niște neînțelegeri. Finalul săptămânii va fi unul liniștit și fără evenimente. Astfel, persoanele născute sub semnul zodiacal Gemeni vor avea mai multă posibilitate de a se relaxa.

Zodia Rac

Racii se vor simți mai puțin siguri în acțiunile pe care le vor face. Acasă, au mari șanse de a se traumatiza la brațe sau degete. Mijlocul și finalul săptămânii va fi plin de lucru pentru Raci, întrucât vor avea mai multe sarcini de îndeplinit. Nativii se vor ciocni de o atitudine  inflexibilă din parte partenerul de viață.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în FEBRUARIE 2022. Cei mai raționali nativi, fac cei mai mulți bani în această perioadă
Horoscop Urania 29 ianuarie-4 februarie 2022. Zodia Leu

Pe Lei îi așteaptă o săptămână cu mai multe certuri și zarve nejustificate. Vor cere atenția celor din jur și nu se vor da bătuți până o vor obține. La muncă, acest nativ își va îmbunătăți relațiile cu colegii. S-ar putea să facă unele favoruri pentru ei, fapt pentru care va avea câțiva datornici.

Zodia Fecioară

Prima jumătate a săptămânii va fi agitată pentru zodia Fecioară. Unele planuri vor fi date peste cap, iar altele vor apărea în agendă. Pe la mijlocul săptămânii veți reuși să aranjați haosul care a apărut în jurul vostru, fapt pentru care finalul săptămânii îl veți petrece în liniște. Evitați efortul fizic pentru a vă proteja sănătatea.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Februarie 2022. Fericirea îi pândește pe câțiva nativi chiar din prima parte a lunii
Horoscop Urania 29 ianuarie-4 februarie 2022. Zodia Balanță

Balanțele vor avea unele dezbateri la locul de muncă cu colegii. Din motiv că fiecare are opinie diferită, o confruntare verbală este inevitabilă. Pe plan sentimental, vor afla unele adevăruri de la a doua jumătate. Vot fi puși în fața unei realități de care vor trebui să țină cont.

Zodia Scorpion

Acest nativ va avea unele situații tensionate atunci când nu va mai ști ce să mai creadă despre un prieten. Întâmplările din viața curentă vor scoate în evidență comportamentul și atitudinea unor persoane din jur. Astfel, nativul Scorpion își va da seama cu adevărat, ce cerc de prieteni și cunoscuți are.
Zodia Săgetător

În această săptămână, Săgetătorii se vor dedica carierei și propriei imagini. Vor fi gata pentru multe lucruri pentru a-și proteja imaginea proprie. Vor auzi despre ei unele posibile bârfe și invenții nefondate, care nu trebuie să dispere pe Săgetători. Țineți minte, că alături aveți persoane care vă vor susține mereu.

Zodia Capricorn

Persoanele născute în zodia Capricorn vor primi unele vești care îi vor bucura sufletul. Unele din ele vor obliga Capricornul să se concentreze asupra unor momente din viața lor. Spre final de săptămână, acest nativ va simți un val de lene, care-l va doborî. Prin urmare, trebuie să vă luați în mâini și să fiți stăpâni pe propriul corp.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna februarie 2022? Stelele îți arată locul exact unde îți poți întâlni marea iubire
Horoscop Urania 29 ianuarie-4 februarie 2022. Zodia Vărsător

În prima parte a săptămânii, Vărsătorii vor avea unele probleme financiare. Vor trebui să cheltuie bani pe ceva ce nu le convine. Unii nativi s-ar putea să aibă câteva momente importante pe parcursul acestei săptămâni. Vor avea parte de întâlniri și discuții serioase. Urmează o perioadă plină de schimbări pe plan personal.

Zodia Pești

Peștii vor simți un amestec de stări în această perioadă. Vor fi preocupați la locul de muncă, dar liniștiți pentru familie și casă. În această săptămână, Peștii vor dori să se manifeste și să se afirme ca lider. Nu se vor baza pe improvizație și vor fi pregătiți pentru orice situație imprevizibilă.

Citește și: Zilele norocoase în luna Februarie 2022, conform semnului zodiacal. Cifrele date îți vor aduce în această lună cel mai mult noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *