miercuri, februarie 28, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal 7-13 Februarie 2022. Taurii vor avea parte de unele avansări, iar Scorpionii vor primi vești bune

Horoscop săptămânal 7-13 Februarie 2022. Este o săptămână cu multe situații neobișnuite la locul de muncă. Astrologii spun că Leii și Racii apar în cele mai potrivite momente, iar Fecioarele sunt campioanele săptămânii.

Horoscop săptămânal 7-13 Februarie 2022.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru ziua de 5 Februarie 2022, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii au motive să se bucure, deoarece obțin ce își doresc în această săptămână pe plan profesional. Berbecii au suficiente argumente și motive de ce trebuie să fie ei pe primul loc. În așa mod, în această perioadă scoate la iveală multe informații ascunse. În a doua jumătate a săptămânii poate lua o decizie spontană de a pleca într-o excursie, călătorie sau vacanță cu niște persoane apropiate.

Iar la capitolul sănătate se pot evidenția cu o imunitate foarte bună, deoarece trec rapid peste o afecțiune și boli.

Zodia Taur

În această săptămână, Taurii vor avea parte de unele avansări. Se pare că cineva o să-i evidențieze foarte mult și Taurii vor avea ocazia să își propună propriile idei și viziuni. În a doua parte a săptămânii, îi așteaptă o noutate, care fără îndoială o să-i schimbe unele planuri. De asemenea, acest nativ mai are și noroc la dragoste, fiindcă poate cunoaște un om special.

Astrele mai arată că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Citește și: Horoscop lunar Februarie 2022. Vărsătorii vor avea o lună plină de distracții, iar pe Lei îi așteaptă schimbări la locul de muncă
Zodia Gemeni

Astrele spun că în această perioadă, Gemenii au noroc la dragoste și au toate șansele să cucerească persoana pe care a pus ochii. În cazul nativilor singuri, stelele arată că sunt extrem de seducători și atrăgători. De asemenea, știu să vorbească și să scoată în evidență cele mai bune calități. Iar cei care deja fac parte dintr-un cuplu, stelele scot în evidență faptul că pot să descopere ceva foarte interesant la partenerul de viață. Sau chiar va încerca să vă impresioneze printr-un gest.

La capitolul sănătate, Gemenii trebuie să acorde mai multă atenție alimentație, pentru că organismul lor are nevoie de o cantitate mai mare de vitamine și minerale în această săptămână.

Zodia Rac

Racii apar în cele mai potrivite momente în această perioadă și poate avea noroc la bani. Astrologii subliniază faptul că acest nativ are o gândire extrem de rapidă și acest lucru o să-i ajute să evolueze la capitolul bani. În a doua parte a săptămânii, astrele arată că multe lucruri se pot schimba în viața personală a zodiei Rac, deoarece câțiva oamenii au un comportament inadecvat.

Astrele arată că acest nativ au o sănătate destul de puternică în această săptămână și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în FEBRUARIE 2022. Cei mai raționali nativi, fac cei mai mulți bani în această perioadă
Horoscop săptămânal 7-13 Februarie 2022. Zodia Leu

Astrologii spun că Leii apar în cele mai potrivite momente în această perioadă și are toate șansele să evolueze la capitolul financiar. De asemenea, s-ar putea să primească și câteva propuneri extrem de interesante, pe care nu o să le poată refuza. În a doua jumătate a săptămânii, Leii pot lua și o decizie, care o să-i schimbe complet viața personală. Mare atenție la cuvintele pe care le spuneți unor oamenii influenți.

Stelele mai arată că această zodie nu va avea probleme de sănătate, întrucât are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni.

Zodia Fecioară

Astrologii spun că Fecioarele sunt campioanele săptămânii, deoarece au parte de o perioadă extrem de productivă la locul de muncă. Fecioarele sunt mai înțelepte și nu se grăbesc atunci când este timpul să ia o decizie majoră. În a doua parte a săptămânii, poate renunța la ceva important din viața lor. De la început poate suferi destul de mult, dar pe parcursul zilelor își vor da seama că așa e cel mai bine pentru ei și viitorul lor.

Poziția planetelor scoate în evidență faptul că Fecioarele nu vor avea probleme grave de sănătate în această săptămână, dar este foarte important să fie mai atente atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Februarie 2022. Fericirea îi pândește pe câțiva nativi chiar din prima parte a lunii
Horoscop săptămânal 7-13 Februarie 2022. Zodia Balanță

Balanțele primesc multe surprize în această săptămână și toate sunt legate de viața lor personală. Astrele menționează că este o perioadă cu multe momente de neuitat alături de oamenii apropiați. Poziția planetelor mai arată că Balanțele pot obține și o sumă de bani în urma unui proiect sau eveniment important. Iar la locul de muncă apar schimbări, care o să-i placă și poate chiar o să aibă mai mult timp liber.

La capitolul sănătate, astrele scot în evidență că pot apărea niște probleme cu digestia, care trebuie rezolvate destul de repede. Nu vă puteți permite să vă îmbolnăviți în această săptămână.

Zodia Scorpion

Această perioadă aduce vești bune pentru zodia Scorpion la capitolul bani. Chiar de la început de săptămână reușește să rezolve o problemă legată de o sumă de bani și chiar poate să obțină niște venituri suplimentare. Iar la mijloc de săptămână se axează pe o persoană și încearcă să o cunoască mai bine. De asemenea, mai poate planifica un eveniment sau o călătorie importantă din viața lor.

Este o perioadă în care acest nativ poate trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice.
Zodia Săgetător

Săgetătorii trec printr-o perioadă plină de provocări la locul de muncă. Lucrurile nu merg deloc bine, în legătură cu niște oamenii cu care colaborează sau cu care trebuie să aibă niște înțelegeri. Din fericire, la final de săptămână, Săgetătorii își dau seama care este adevărata problemă. Stelele mai arată că în această săptămână, Săgetătorii pot fi observați de o persoană important și poate primi chiar o propunere interesantă.

Stelele arată că Săgetătorii nu vor mai avea probleme de sănătate, dar se pot simți destul de obosiți din cauza muncii, care nu se mai termină.

Zodia Capricorn

Astrologii spun că în cursul acestei săptămânii, Capricornii vor fi destul de nostalgici, iar cei din jur s-ar putea să nu-i înțeleagă. În prima parte a săptămânii, poate beneficia de o oportunitate foarte bună la locul de muncă sau în cadrul unui eveniment. Este o perioadă în care se poate manifesta și poate ieși în evidență datorită unor calități. De asemenea, la final de săptămână poate avea noroc la bani, în special cu sume mari.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar astrele menționează că este foarte important să renunțe la niște vicii, deoarece lucrurile se pot schimba radical.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna februarie 2022? Stelele îți arată locul exact unde îți poți întâlni marea iubire
Horoscop săptămânal 7-13 Februarie 2022. Zodia Vărsător

Vărsătorii au noroc la dragoste în această săptămână. Astrele scot în evidență faptul că acest nativii care deja au un partener de viață, pot trece prin niște clipe extrem de frumoase alături de alesul inimii sale. Iar cei care sunt singuri, pot cunoaște o persoană care are foarte multe lucruri în comun cu ei, în cadrul unui eveniment sau întâlnire. De asemenea, în a doua parte a săptămânii, Vărsătorii pot să se evidențieze cu câteva idei.

La capitolul sănătate lucrurile merg mai bine, mai ales dacă ați suferit ceva timp în urmă de o afecțiune. Nu uitați să vă echilibrați emoțiile, pentru a nu vă stresa în zadar.

Zodia Pești

În această săptămână, Peștii se bucură de rezultatele dobândite în urma unei munci destul de dificile. Primesc și o mulțime de laude datorită modului de a se exprima și comporta în situații mai dificile. Astrologii spun că îi așteaptă o săptămână extrem de frumoasă și plăcută la locul de muncă, unde poate să își crească venitul, dar și statutul.

Poziția planetelor arată că această zodie nu va avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr consumat zilnic!

Citește și: Zilele norocoase în luna Februarie 2022, conform semnului zodiacal. Cifrele date îți vor aduce în această lună cel mai mult noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *