miercuri, februarie 28, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Zodii care se potrivesc pentru căsătorie. Află dacă poți conviețui cu alți nativi

Zodii care se potrivesc pentru căsătorie. Trăsăturile și caracterul ne arată care sunt zodiile potrivite pentru o căsătorie reușită. Descoperă care sunt zodiile care vor avea o căsătorie reușită și vor face tot posibilul să o păstreze.

Zodii care se potrivesc pentru căsătorie.

Veți descoperi un top al celor mai bune zodii pentru o căsătorie trainică și topul zodiilor mai puțin potrivite pentru un astfel de eveniment. Veți descoperi motivele pentru care celelalte zodii nu se potrivesc pentru o căsătorie reușită.

Zodia Rac

Racii sunt foarte familiști și mereu tind spre confortul familiei. Sunt dependenți de părinți. Iar când simt că pot fi un pic mai independenți își găsesc un partener pentru o lungă durată. Se căsătoresc din marea dragoste și fac tot posibilul ca persoana să nu îi părăsească. Nativii acestei zodii se vor dedica complet familiei, vor oferi tot pentru ce sunt în stare, vor fi părinți exemplari și foarte fideli. Pentru ei căsătoria contează foarte mult.

Zodia Capricorn

Nativii acestei zodii sunt foarte încrezuți în sine și oferă în schimb siguranță, stabilitate cu partenerul cu care va trăi o viață. Veți fi nevoit să răbdați ideile fixe, cam plictisitoare, însă toate acestea merită dacă vreți un Capricorn alături. Nativii dați vor divorța în cazul când vor fi foarte dezamăgiți. Se va stărui să ofere totul jumătății sale, însă nu și pasiunea așteptată.

Citește și: Cei mai extrovertiți oameni din zodiac. Spun mereu ce gândesc și uimesc prin curajul de care dau dovadă
Zodia Fecioară

Nativii acestei zodii oferă stabilitate. Cine se va căsători cu Fecioara va fi un norocos. Zodia dată culege foarte bine persoana apropiată, să semene foarte mult în idei, pasiuni, interese, serviciul. Fecioara nu este din categoria celor veseli și deschiși. Nu se îndrăgostesc repede și nu își exprimă direct sentimentele. Însă când se îndrăgostesc o dată și pentru totdeauna. O fac cu toată inima.

Zodia Balanță

Nativii acestei zodii sunt parteneri de încredere, un părinte dedicat și un un suflet blând. Tare greu își găsesc a doua jumătate, iar uneori se îndrăgostesc spontan. Se străduie peste puteri să ofere totul căsniciei. Balanța va fi mereu alături și îi veți simți sprijinul în situații dificile. Se sacrifică la maximum pentru copii și familie. Nativii acestei zodii sunt printre cei mai buni parteneri pentru o căsătorie trainică. Iar la ideea divorțului ajung numai dacă crăpătura în relație este foarte adâncă.

Citește și: Cele mai sincere zodii VS mincinoase. Unde te regăsești?
Zodia Pești

Dacă aveți cunoscuți Pești, cunoașteți că ei sunt buni familiști. Că sunt gata să facă orice pentru părinți, copii, familie. Se dedică cu tot sufletul în relații și se căsătoresc când sunt siguri pe viitor. Au capacități minunate, ca fiind muncitori, energetici, răbdători și foarte organizați. La ei totul se întâmplă cu o dorință profundă, iar dacă ceva nu le reușește devin foarte triști și nefericiți. Uneori afectează și căsnicia.

Zodia Taur

Taurul oferă o stabilitate și încredere în sine, îndeosebi dacă în plan financiar le merge bine. Nativii acestei zodii se căsătoresc doar după ce sunt încrezuți că le merge în toate planurile bine. Nu iau decizii pripite și se căsătoresc după un plan bine stabilit. Alături de Taur veți înțelege gustul adevărat al vieții fericite, vă veți bucura de tot ce înseamnă frumos.

Citește și: Cele mai geloase zodii. Nu sunt gata să-și împartă partenerul cu nimeni. Mereu vor fi cu ochii pe el
Zodii care se potrivesc mai puțin pentru căsătorie

Zodia Berbec

Nativii acestei zodii sunt foarte buni în relație, însă nu e necesar să îi impunem să se căsătorească și să fie un soț gospodari. Este necesar să fie acceptați așa cum sunt, mai impulsivi, agățători de orice și haotici.

Zodia Gemeni

Gemenii aleg cu grijă momentul pentru căsătorie. Se căsătoresc târziu, iar acest pas îi dă o lecție importantă. Îndată ce căsătoria pierde din farmec pot cere divorțul sau să înceapă a căuta noi cunoștințe.
Zodia Leu

Nativii acestei zodii își pot exprima sentimentele profund. Mariajul poate fi cel mai minunat, atât timp cât sunt în capul familiei. Dacă îi permiteți orice, nu veți reuși multe alături de Lei.

Zodia Scorpion

În raport cu o căsătorie, Scorpionii sunt neutri. A doua jumătate ar trebui să depună cel mai mult efort. Va fi alături atât timp cât se simte confortabil. Dacă îl deranjează ceva, pleacă.

Citește și: Zodii care se supără foarte ușor. Se enervează repede când ceva nu le convine și nu sunt gata să-ți asculte explicațiile
Zodia Săgetător

Se află printre zodiile mai puțin favorabile unei căsătorii. Nu fiți încrezuți în Săgetători că vor fi mereu alături sau că o vor face la egal. Va fi mereu în căutarea activă a aventurilor mici.

Zodia Vărsător

Nativii acestei zodii sunt foarte empatici, însă când merge vorba de căsătorie,s-ar putea să se plictisească de aceeași persoană toată viața. S-ar putea să facă mici păcate, având intenția să înceapă unele aventuri,chiar dacă sunt într-un mariaj plăcut.

Citește și: Cele mai istețe și inteligente zodii. Acești oamenii au fost dotați cu cel mai bun creier

13 comentarii la „Zodii care se potrivesc pentru căsătorie. Află dacă poți conviețui cu alți nativi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *