marți, decembrie 5, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal 14-20 Februarie 2022. Gemenii vor reacționa prompt, iar Săgetătorii vor avea mai mult timp pentru distracție

Horoscop săptămânal 14-20 Februarie 2022. Este o săptămână cu multe situații neobișnuite la locul de muncă. Stelele arată că Capricornii și Săgetătorii se distrează de minune în această perioadă, iar Vărsătorii descoperă ceva nou în propria persoană.

Horoscop săptămânal 14-20 Februarie 2022.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna 14-20 Februarie 2022, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

În această perioadă, Berbecii vor avea parte de unele avansări. Se pare că cineva o să-i evidențieze foarte mult și Berbecii vor avea ocazia să își propună propriile idei și viziuni. În a doua jumătate a săptămânii îi așteaptă o noutate, care fără îndoială o să-i schimbe unele planuri. De asemenea, acest nativ mai are și noroc la dragoste, întrucât poate cunoaște un om special.

Stelele mai arată că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Zodia Taur

Astrologii subliniază că în această perioadă, Taurii au noroc la dragoste și au toate șansele să cucerească persoana pe care a pus ochii. În cazul nativilor singuri, astrele arată că sunt extrem de seducători și atrăgători. Astfel, știu să vorbească și să scoată în evidență cele mai bune calități. Iar cei care deja fac parte dintr-un cuplu, astrele scot în evidență faptul că pot să descopere ceva foarte interesant la partenerul de viață. Sau chiar va încerca să vă impresioneze printr-un gest.

La capitolul sănătate, Taurii trebuie să acorde mai multă atenție alimentație, fiindcă organismul lor are nevoie de o cantitate mai mare de vitamine și minerale în această săptămână.

Citește și: Horoscop lunar Februarie 2022. Vărsătorii vor avea o lună plină de distracții, iar pe Lei îi așteaptă schimbări la locul de muncă
Zodia Gemeni

Gemenii apar în cele mai potrivite momente în această săptămână și poate avea noroc la bani. Astrele subliniază faptul că acest nativ are o gândire extrem de rapidă și acest lucru o să-i ajute să evolueze la capitolul bani. În a doua jumătate a săptămânii, stelele arată că multe lucruri se pot schimba în viața personală a zodiei Gemeni, fiindcă câțiva oamenii au un comportament inadecvat.

Poziția planetelor arată că acest nativ au o sănătate destul de puternică în această săptămână și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți.

Zodia Rac

Racii trec printr-o perioadă mai dificilă la capitolul dragoste. S-ar putea ca unele neînțelegeri să se transforme în mari probleme pentru ei. Cu toate acestea, până la final de săptămână își dau seama care a fost adevăratul motiv a unei schimbări majore din parte partenerului de viață. Poziția planetelor arată că la locul de muncă îi poate aștepta niște surprize plăcute, care pot influența orarul lor.

Stelele mai arată că această zodie nu va avea probleme de sănătate, deoarece are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în FEBRUARIE 2022. Cei mai raționali nativi, fac cei mai mulți bani în această perioadă
Horoscop săptămânal 14-20 Februarie 2022. Zodia Leu

Astrologii spun că Leii sunt campionii săptămânii, fiindcă au parte de o perioadă extrem de productivă la locul de muncă. Leii sunt mai înțelepți și nu se grăbesc atunci când este timpul să ia o decizie majoră. În a doua jumătate a săptămânii, poate renunța la ceva important din viața lor. De la început poate suferi destul de mult, dar pe parcursul zilelor își vor da seama că așa e cel mai bine pentru ei și viitorul lor.

Astrele scoate în evidență faptul că Leii nu vor avea probleme grave de sănătate în această săptămână, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.

Zodia Fecioară

Fecioarele primesc multe surprize în această perioadă și toate sunt legate de viața lor personală. Astrologii menționează că este o săptămână cu multe momente de neuitat alături de oamenii apropiați. Stelele mai arată că Fecioarele pot obține și o sumă de bani în urma unui proiect sau eveniment important. Iar la locul de muncă apar schimbări, care o să-i placă și poate chiar o să aibă mai mult timp liber.

La capitolul sănătate, stelele scot în evidență că pot apărea niște probleme cu digestia, care trebuie rezolvate destul de repede. Nu vă puteți permite să vă îmbolnăviți în această săptămână.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Februarie 2022. Fericirea îi pândește pe câțiva nativi chiar din prima parte a lunii
Horoscop săptămânal 14-20 Februarie 2022. Zodia Balanță

Această săptămână aduce vești bune pentru zodia Balanță la capitolul bani. Chiar de la început de săptămână, reușește să rezolve o problemă legată de o sumă de bani și chiar poate să obțină niște venituri suplimentare. Iar la mijloc de săptămână se axează pe o persoană și încearcă să o cunoască mai bine. De asemenea, mai poate planifica un eveniment sau o călătorie importantă din viața lor.

Este o săptămână în care Balanțele pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice.

Zodia Scorpion

Scorpionii trec printr-o săptămână plină de provocări la locul de muncă. Lucrurile nu merg deloc bine, în legătură cu niște oamenii cu care colaborează sau cu care trebuie să aibă niște înțelegeri. Din fericire, în a doua parte a săptămânii, Scorpionii își dau seama care este adevărata problemă. Astrele mai arată că în această perioadă, Scorpionii pot fi observați de o persoană important și poate primi chiar o propunere interesantă.

Stelele arată că Scorpionii nu vor mai avea probleme de sănătate, dar se pot simți destul de obosiți din cauza muncii, care nu se mai termină.
Zodia Săgetător

Săgetătorii se distrează de minune în această perioadă, pentru că au mult timp la dispoziție și scapă de câteva responsabilități. În prima jumătate a săptămânii, Săgetătorii se concentrează pe cele mai importante lucruri și oamenii din viața lor. Este o perioadă fericită din viața lor, fiindcă sunt înconjurați de persoane care le vor bine. De asemenea, la capitolul dragoste pot intervine niște schimbări, pe care Săgetătorii de mult timp le aștepta.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, deoarece lucrurile se pot schimba radical.

Zodia Capricorn

Astrologii spun că Capricornii se distrează de minune în această perioadă și dedică foarte mult timp autocunoașterii. În prima jumătate a săptămânii, reușesc să scape de o povară, care îi făceau zilele triste. De asemenea, nu se rușinează să vorbească deschis despre problemele din familie. Poziția planetelor arată că Capricornii nu sunt gata să cedeze sau să renunțe la ceva extrem de important pentru ei.

La capitolul sănătate lucrurile merg mai bine, în special dacă ați suferit ceva timp în urmă de o afecțiune. Nu uitați să vă echilibrați emoțiile, pentru a nu vă stresa în zadar.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna februarie 2022? Stelele îți arată locul exact unde îți poți întâlni marea iubire
Horoscop săptămânal 14-20 Februarie 2022. Zodia Vărsător

Vărsătorii descoperă ceva nou în propria persoană și își dau seama că pot mai mult, decât se așteptau cei din jur de la ie. În prima jumătate a săptămânii, Vărsătorii sunt în centrul atenție datorită unei acțiuni sau unui cuvânt spus la timpul potrivit. Astrologii subliniază că au toate șansele în această perioadă să își schimbe complet atitudinea față de o persoană, fiindcă îi demonstrează că poate fi și altfel.

Stelele arată că această zodie nu va avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr consumat zilnic!

Zodia Pești

Peștii au motive să se bucure, pentru că obțin ce își doresc în această perioadă pe plan profesional. Peștii au suficiente argumente și motive de ce trebuie să fie ei pe primul loc. În așa mod, această săptămână scoate la iveală multe informații ascunse. În a doua parte a săptămânii, poate lua o decizie spontană de a pleca într-o excursie, călătorie sau vacanță cu niște persoane apropiate.

Iar la capitolul sănătate se pot evidenția cu o imunitate foarte bună, pentru că trec rapid peste afecțiuni și boli.

Citește și: Zilele norocoase în luna Februarie 2022, conform semnului zodiacal. Cifrele date îți vor aduce în această lună cel mai mult noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *