miercuri, februarie 28, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop Urania 12-18 Februarie 2022. Săgetătorii și Scorpionii vor fi influențați de Soarele care intră în Pești

Horoscop Urania 12-18 Februarie 2022. Urania prezintă detaliat previziunile pentru această perioadă. Urmează o săptămână generoase în evenimente și situații cu final fericit, conform libertatea.ro

Horoscop Urania 12-18 Februarie 2022

Săptămânal, Urania prezintă previziunile astrale pentru următoarea săptămână. Detaliat vorbește despre fiecare zodie în parte și dă sfaturi utile.

Zodia Berbec

În această perioadă, persoanele născute sub semnul zodiacal Berbec vor simți nevoia de a trăi liber. Vor fi învăluiți de mai multe sentimente, care s-ar putea să fie contradictorii. Veți simți un aer promițător și plin de provocări. Deciziile pe care urmează să le luați, trebuie să le analizați bine.

Zodia Taur

Planeta Mercur va fi darnică pentru zodia Taur. Acești nativi au șansa să-și îndeplinească un vis măreț la care se gândeau de ceva vreme. Fiți spontani și reacționați nestandard. Bazați-vă pe intuiție, căci aceasta vă transformă într-un magnet de energie pozitivă.

Citește și: Horoscop lunar Februarie 2022. Vărsătorii vor avea o lună plină de distracții, iar pe Lei îi așteaptă schimbări la locul de muncă
Zodia Gemeni

Viața profesională a acestui nativ va străluci până pe 20 martie. Acest fapt se datorează Soarelui care va intra în Zodia Pești. Astfel, Gemenii vor fi influențați pozitiv. Au toate șansele să câștige bani în plus de la unele surse de la care nici nu se așteptau. Succesul vă va urmări peste tot în această perioadă.

Zodia Rac

Cel mai important lucru pentru nativii Rac, în această perioadă este echilibrul emoțional. Păstrați-vă calmul chiar și în cele mai tensionate situații. Astfel, veți putea preveni unele conflicte care nu au nici un rost. S-ar putea să auziți și niște zvonuri sau știri alarmiste. Însă va trebui să le analizați amănunțit înainte de a avea încredere în ele.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în FEBRUARIE 2022. Cei mai raționali nativi, fac cei mai mulți bani în această perioadă
Horoscop Urania 12-18 Februarie 2022. Zodia Leu

Pe nativii zodiei Leu îi așteaptă o săptămână destul de dificilă. Aceștia s-ar putea confrunta cu reprezentanții unor instituții care pot fi abuzive. Astfel, veți observa o neconcordanță între realitate și dialogurile auzite. Finalul săptămânii se așteaptă unul calm și fără stres.

Zodia Fecioară

Nativilor din zodia Fecioară le este recomandat să se țină cât mai departe de factorii de stres. Totodată, nici efortul fizic nu este recomandat. Aveți nevoie de mai multe pauză și relaxare, întrucât sacrificiile pe care le faceți nu sunt apreciate de unele persoane.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Februarie 2022. Fericirea îi pândește pe câțiva nativi chiar din prima parte a lunii
Horoscop Urania 12-18 Februarie 2022. Zodia Balanță

În această săptămâna, Balanțele se vor dedica vieții personale, dar și intime. Vor depune mai mult efort det de obicei pentru a-și îmbunătăți relațiile cu partenerul. Astfel, va apărea o direcție clară pe care trebuie să o urmați. Veți avea de ales între acceptare sau renunțare.

Zodia Scorpion

La fel ca și în cazul altor nativi, datorită faptului că Soarele va intra în Pești, Scorpionii vor beneficia. Veți străluci în sectorul creativității, al activităților artistice, dar și în viața sentimentală. Veți face mai multe concluzii până la final de săptămână. Acestea v-ar putea da un imbold pentru a face unele schimbări majore în viață.
Zodia Săgetător

Mercur va fi generos cu Săgetători în această săptămână. Astfel, acești nativi vor avea o mare disponibilitate în a vorbi. De asemenea, veți fi convingător și veți reuși să vă susțineți punctul de vedere. Curajul vă va însoți în următoarea perioadă, fapt care vă poate provoca la ceva nou.

Zodia Capricorn

Capricornii vor avea posibilitatea de a reanaliza unele lucruri. Prin urmare, s-ar putea să rediscutați un contract de muncă sau o colaborare, care nu a fost bine pusă la punct. Veți găsi soluții originale în orice situație. Nu evitați locurile unde predomină arta. Anume acolo vă pândește norocul.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna februarie 2022? Stelele îți arată locul exact unde îți poți întâlni marea iubire
Horoscop Urania 12-18 Februarie 2022. Zodia Vărsător

Vărsătorii vor avea parte de o săptămână reușită pe mai multe domenii. Își vor rezolva mai multe chestii legate de problemele actuale. Totodată, veți reflecta mai mult despre planurile pentru următorii câțiva ani. Susținerea va veni de la cele mai neașteptate persoane. Nu le respingeți.

Zodia Pești

Această perioadă este una extrem defavorabilă pentru nativii care își desfășoară activitățile în domeniul creației. Veți observa o metamorfoză a lucrurilor care vă înconjoară. Acest fapt nu ar trebui să vă sperie, ci din contra să vă dea motivație să continuați tot ceea ce făceați până acum. Totul depinde de cum veți reacționa când veți observa schimbările.

Citește și: Zilele norocoase în luna Februarie 2022, conform semnului zodiacal. Cifrele date îți vor aduce în această lună cel mai mult noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *