sâmbătă, decembrie 2, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscopul banilor 14-20 Februarie 2022. Leii vor face mai multe cheltuieli, iar Vărsătorii își vor gestiona bine economiile

Horoscopul banilor 14-20 Februarie 2022. Este o săptămână cu multe surprize pe plan financiar pentru o bună parte din zodii. Astrologii scot în evidență faptul că Vărsătorii și Peștii își gestionează foarte bine economiile, iar Berbecii pot să își piardă banii.

Horoscopul banilor 14-20 Februarie 2022.

Află aici, ce au pregătit stelele pe plan financiar în perioada 14-20 Februarie 2022, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Poziția planetelor arată că Berbecii pot să își piardă banii din cauza unei greșeli făcute de o persoană importantă din viața lor. Din fericire, Berbecii știu cum să reacționeze și cum să se comporte în situații critice și pot să își salveze o parte din bani. La final de săptămână, se gândește foarte serios la schimbarea job-ului sau la un lucru suplimentar.

Stelele arată că ziua de 16 și 17 februarie vă aduce mai mult noroc la bani și aveți toate șansele să vă arătați cele mai bune calități.

Zodia Taur

În această săptămână, banii îi vor ajuta pe Tauri să deschidă câteva uși și să convingă câțiva oamenii. Este o perioadă în care banii vor juca un rol extrem de important. Astrologii adaugă că în a doua parte a săptămânii are toate șansele să beneficieze de o sumă de bani, care îi poate hotărî o parte din probleme. De asemenea, această zodie știe foarte bine să convingă și să schimbe unele păreri.

Astrologii spun că că ziua de 17 și 18 februarie îi aduce mai mult noroc la bani zodiei scorpion și are toate șansele să se evidențieze în fața unor oamenii importanți.

Citește și: Horoscop lunar Februarie 2022. Vărsătorii vor avea o lună plină de distracții, iar pe Lei îi așteaptă schimbări la locul de muncă
Zodia Gemeni

Gemenii sunt eficienți la locul de muncă și obțin mai mulți bani în prima parte a săptămânii. Astrologii spun că sunt chiar lăudați de colegii și șefii de la muncă pentru faptul că știu să intervină la timpul potrivit. Din fericire, nu se rezumă doar la cuvinte de laude, dar superiorii îi pot oferi o sumă mai mare decât era stabilit de la început. Iar în a doua partea săptămânii, îi așteaptă o surpriză la capitolul financiar.

Ziua de 14 și 15 februarie îi aduce cel mai mare noroc la bani și are toate șansele să se afle în cele mai potrivite momente.

Zodia Rac

În această săptămână, Racii vor trebui să strângă cureaua și nu din cauza faptului că nu au bani, dar că vor să facă mai multe economii pentru viitor sau pentru ceva extrem de important. Racii sunt niște persoane econome și nu cheltuie în zadar banii pe care îi obține destul de greu. La final de săptămână, lucrurile se pot schimba destul de repede, fiindcă pare o oportunitate în viața lor.

Poziția planetelor arată că pe data de 16 și 17 februarie sunt destul de norocoși, în special la capitolul financiar. Sunt niște zile potrivite pentru a acționa rapid.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în FEBRUARIE 2022. Cei mai raționali nativi, fac cei mai mulți bani în această perioadă
Horoscopul banilor 14-20 Februarie 2022. Zodia Leu

În această perioadă, se va discuta destul de intens în familia lor despre o sumă de bani și felul în care trebuie cheltuită. Astrologii spun că Leii au o părere complet diferită de membrii familiei și de aici pot porni câteva conflicte. De asemenea, în a doua parte a săptămânii, Leii se vor concentra pe serviciu sau pe un proiect important, care îi poate aduce o sumă de bani destul de mare.

Astrele spun că zodia Leu este norocoasă în ziua de 16 și 17 februarie. Sunt niște zile destul de bune pentru decizii care pot schimba situația lor financiară.

Zodia Fecioară

Fecioarele reușesc să pună ceva bani deoparte în această săptămână, fiindcă găsește mai multe metode de a obține niște bani. În prima jumătate a săptămânii, vor face câteva cheltuieli și chiar vor achiziționa spontan niște obiecte. De asemenea, sunt predispuși la niște decizii destul de dure și drastice la capitolul financiar. Din acest motiv, Fecioarele pot fi chiar iritați de câteva situații.

Ziua de 15 și 16 februarie îi aduce noroc zodiei Fecioară, care știe foarte bine să manipuleze și să obține ce își dorește destul de rapid.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Februarie 2022. Fericirea îi pândește pe câțiva nativi chiar din prima parte a lunii
Horoscopul banilor 14-20 Februarie 2022. Zodia Balanță

Nativii din zodia Balanță stau foarte bine cu banii în această perioadă, fiindcă fac tot posibilul să-și mărească veniturile. La locul de muncă îi poate aștepta o mărire de salariu sau o schimbare în funcție. În orice caz, Balanțele știu foarte bine să calculeze banii și să facă mai multe șmecherii pentru a rămâne în plus. La mijloc de săptămână mai poate primi o invitație interesantă, care îi poate schimba situația financiară.

Stelele arată că pe data de 15 și 16 februarie, Balanțele au mai mare noroc și ar fi bine să-și programeze toate întâlnirile importante în aceste zile.

Zodia Scorpion

Scorpionii vor avea parte de oportunități foarte bune în această perioadă. În așa fel, își pot mări veniturile, dar și încrederea într-o persoană importantă și influentă. În a doua parte a săptămânii, astrologii observă că pot interveni mai multe situații neplăcute la locul de muncă sau în cadrul unui proiect, care îi poate scoate în evidență câteva calități profesionale.

Astrele remarcă faptul că pe data de 14 și 15 februarie sunt cele mai ridicate șanse de a avea noroc la bani și de a gândi limpede.
Zodia Săgetător

Astrele prevăd apariția unei sume de bani în viața Săgetătorilor în următoarea perioadă. Astrologii spun că poate fi vorba de un bonus, o mărire de salariu sau câștiguri la loto. În orice caz, este o săptămână productivă și interesantă din mai multe puncte de vedere. În a doua parte a săptămânii, Săgetătorii vor fi nevoiți să facă o alegere destul de grea dintre viața personală și dezvoltarea în carieră.

Astrele arată că ziua de 15 și 16 februarie îi poate aduce mai mult noroc. Reușesc să se folosească de o ocazie specială pentru a scoate o sumă de bani.

Zodia Capricorn

În această săptămână, Capricornii atrag ușor banii în buzunarul lor, întrucât au toate ușile deschise datorită unui talent sau abilitate. De asemenea, în a doua parte a săptămânii, Capricornii țin cont de un sfat oferit de niște prieteni în legătură cu o investiție sau un proiect și își măresc veniturile destul de rapid. Astrele spun că acest nativ va beneficia de mai multe reduceri și vouchere pentru a cumpăra niște lucruri importante.

Astrele subliniază că pe data de 16 și 17 februarie, Capricornii au mai mult noroc la capitolul financiar și atrage sume mari de bani în buzunarul lor.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna februarie 2022? Stelele îți arată locul exact unde îți poți întâlni marea iubire
Horoscopul banilor 14-20 Februarie 2022. Zodia Vărsător

Vărsătorii își gestionează foarte bine economiile în această perioadă și chiar dacă nu are foarte mulți bani la dispoziție, reușește să obțină tot ce își dorește. Astrologii remarcă creativitatea și ingeniozitatea Vărsătorilor, fiindcă în această săptămână, demonstrează că pot ieși din orice situație, chiar dacă au puțini bani în buzunar. La final de săptămână, pot primi o sumă de bani, care vine de la o persoană importantă din viața lor.

Poziția planetelor arată că ziua de 18 și 19 februarie aduce acestui nativ mai mult noroc la capitolul bani și îi permite să privească altfel la organizarea bugetului.

Zodia Pești

Astrologii spun că Peștii își gestionează foarte bine economiile în această săptămână, fiindcă sunt îndrumați de un om important din viața lor. În prima parte a săptămânii, pot face câteva greșeli, care îi pot costa scump. Din fericire, la final de săptămână, beneficiază de o sumă de bani, care îi poate garanta un real succes. Astrele menționează că Peștii trebuie să fie mai atenți cu propunerile care vin în a doua jumătate a săptămânii.

Astrele scot în evidență data de 17 și 18 februarie, pentru că Peștii pot avea cel mai mare noroc la bani și își poate permite să riște.

Citește și: Zilele norocoase în luna Februarie 2022, conform semnului zodiacal. Cifrele date îți vor aduce în această lună cel mai mult noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *