Ceai pentru vene. Tratează varicele, tromboflebitele, ateroscleroza

Ceai pentru vene – remediu pentru varice, tromboflebite, ateroscleroză. Persoanelor cu probleme este recomandat acest ceai pentru a proteja venele.

Sau persoanele care sunt în grupa de risc sporit de varice sau accident vascular cerebral. Sângele este lichidul magic și cel mai important pentru corp. Cu ajutorul unei diete corecte și a unui stil de viață, ne putem proteja.

Semne că există o problemă cu venele

În funcție de diagnostic, simptomele diferă de la om la om. Cele mai frecvente sunt: sensibilitate, inflamații, diferite senzații de mâncărime. De obicei primele au de suferit venele de la picioare. O vizită la medic este binevenită dacă problema persistă de mult timp.

Ceai pentru vene. Prevenirea problemei

Pentru picioare sănătoase este binevenită mișcarea. Însă, statul în picioare pe o perioadă mai mare este interzis. Desigur, și greutatea optimă este un avantaj mare. Iar nivelul tensiunii arteriale trebuie sa fie în limite.

Citește și: 5 remedii naturale pentru a scăpa de acnee
Ceai pentru venelor. Cum le protejăm?

Ceaiuri minune pentru protejarea venelor au fost propus pe piață. Sunt naturale și le găsiți aproape oriunde. Acestea trebuie să includă următoarele plante: troscot, salvie, măceș, sulfină, păpădie.

Proprietăți: Ceaiurile din aceste plante posedă o proprietate minune, și anume, sunt vasodilatatoare. Dilată vasele și îmbunătățește fluxul sangvin. Ajută la elasticitatea și tonifierea pereților. Protejarea vaselor de sânge se datorează efectelor antioxidante.

Citește și: Cum să scapi de mătreață? Remedii cu efect garantat
Ceai pentru vene. Indicații terapeutice

Se pot folosi în următoarele situații: accidente vasculare cerebrale, tromboflebite, fragilitatea capilară.

Mod de administrare: Pentru un rezultat mai bun este necesar de utilizat pe stomacul gol. Cu macerare la rece. Se pune 3-4 linguri de plante la un litru de apa rece pe 6-8 ore, apoi strecurăm. Este recomandat de băut 3-4 căni pe zi, Prin infuzie, se utilizează cantitățile menționate mai sus, doar se pune apă clocotită de 15 minute.

Plantele din ceaiurile date le măcinăm prin râșniță. Timp de 15 minute, se ține sub limbă această pulbere. Tratamentul se repetă de  4 ori, iar la final înghițim cu apă.

Citește și: Adevăratul secret al verzei murate! Ce substanță conține, de se consideră aliment minune?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *