sâmbătă, decembrie 2, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop lunar Martie 2022. Peștii vor avea noroc la bani, iar Fecioarele își vor gestiona corect bugetul

Horoscop lunar Martie 2022. Este o lună uimitoare pentru o bună parte din zodii, fiindcă apar schimbări pe plan financiar, profesional și sentimental. Astrologii spun că Gemenii și Racii trec printr-o perioadă favorabilă pe plan personal, iar Leii vor lua decizii radicale.

Horoscop lunar Martie 2022.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru luna Martie 2022, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Astrologii spun că se conturează schimbări pe plan personal pentru zodia Berbec. Lucrurile se schimb foarte repede și la locul de muncă, pentru că astrele menționează că pot apărea câteva oportunități, care îi vor aduce mai mulți bani în buzunar. În luna martie, Berbecii nu stau pe loc și se integrează în diferite proiecte, cercuri sau grupuri, care îi pot aduce un succese sau efecte pe termen lung.

În această lună, Berbecii pot începe să se preocupe de niște afecțiuni mai vechi netratate și să-și reevalueze starea de sănătate. Odihna și oamenii dragi îi aduce liniștea de care avea nevoie.

Zodia Taur

Taurii decid ce să facă cu o problemă legată de viața lor personală în luna martie. De asemenea, în această lună vor apela destul de des la ajutorul unor oamenii apropiați. Stelele arată că la capitolul bani se pot trezi cu o surpriză, care îi poate ajuta foarte mult în această perioadă destul de complicată pentru ei. Iar la locul de muncă pot apărea câteva dificultăți create de unii șefi.

Taurii nu vor trece prin momente dificile la capitolul sănătate, dar se vor preocupa de stilul lor de viață și vor revizui alimentația lor.

Citește și: Zodii norocoase la bani în 2022. Investițiile pe care le fac, vor fi profitabile, iar banii pe care îi au în conturi, se vor dubla
Zodia Gemeni

Gemenii trec printr-o perioadă favorabilă pe plan personal și strălucesc de fericire. Luna martie le împlinește visul dorit încă de mic copil. Astrologii mai spun că la mijloc de lună mai pot avea noroc la bani și găsește o modalitate de a-și întoarce datoriile. De asemenea, în a doua jumătate a lunii martie, Gemenii impresionează toată lumea prin niște acțiuni și decizii spontane.

Stelele arată că zodia Gemenii poate avea probleme de sănătate la mijloc de lună. Acestea pot fi legate de sistemul imunitar sau nervos. Mare grijă la alimentație!

Zodia Rac

Racii trec printr-o perioadă favorabilă pe plan personal și primesc la ce visau de mult timp. Astrologii spun că luna martie îi aduce acestui nativ fericirea și liniștea de care avea nevoie. De asemenea, Racii cheltuie destul de mulți bani pe diferite mărunțișuri, cu toate acestea, mai aduce și bani în casă. La locul de muncă, Racii pot avea parte de niște certuri, dar care îi scoate în evidență din punct de vedere pozitiv.

La final de lună, Racii pot avea insomnii și oboseala cronică din cauza unor probleme care îi dau bătăi de cap. Astrologii sfătuiesc să evitați excesele de orice fel.

Citește și: Horoscop anual 2022. Două zodii își vor schimba viața radical, iar un nativ are șansa să găsească mai mult decât a pierdut în anul precedent
Horoscop lunar Martie 2022. Zodia Leu

Leii vor lua decizii radicale în luna martie și nimeni nu o să-i poată opri. Sunt destul de hotărâți și acest lucru influențează o relație amoroasă. S-ar putea ca schimbările pe plan personal să nu se lase așteptate, în special datorită faptului că Leii hotărăsc o problemă. În a doua jumătate a lunii martie, acest nativ își poate schimba job-ul sau poate găsi o nouă modalitate de a face mai mulți bani.

Stelele mai arată că la capitolul sănătate, retrogradarea lui Mercur, planeta lor guvernatoare, le poate aduce stări psihice mai puțin favorabile. Din fericire, la final de lună lucrurile se vor calma.

Zodia Fecioară

În această lună, Fecioarele stau foarte bine cu banii și își gestionează corect bugetul. Prin urmare la început de lună are toate șansele să obțină o sumă de bani, care îi poate hotărî o parte din problemele sale. Astrologii mai spun că această zodie poate fi agitat puțin la mijloc de lună din cauza unei probleme pe plan amoros. Iar la final de lună beneficiază de o oportunitate, care îi permite să-și facă mai multe economii și să evolueze la capitolul carieră.

Astrele mai scot în evidență că Fecioarele se pot confrunta cu dureri de cap sau oboseală din cauza unui program încărcat. La final de lună se simt mult mai bine, poate datorită unei vacanțe.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici. Cele mai insuportabile soacre ale zodiacului. Îți vor mânca și zilele
Horoscop lunar Martie 2022. Zodia Balanță

Astrologii spun că persoanele născute sub acest semn zodiacal, care au o relație proaspăt creată pot trece prin momente extrem de frumoase și speciale, cu toate că pot apărea și unele obstacole. Iar cei care au o relație de lungă durată, trebuie să se pregătească la schimbări majore în luna martie. Ce privește cariera, Balanțele o duc foarte bine în această lună, deoarece pot primi o ofertă, care poate să-i garanteze o situație financiară mai stabilă și echilibrată.

Astrele arată că la capitolul sănătate pot scăpa de o boală, care de mult timp le dă bătăi de cap. S-ar putea să găsească un medic, care are ca scop tratarea pacienților, nu scoaterea banilor din ei.

Zodia Scorpion

Astrele scot în evidență faptul că este o lună hotărâtoare la capitolul financiar pentru zodia Scorpion. În a doua jumătate a lunii, beneficiază de mai multe oferte sau oportunități grozave, care pot să-i îmbunătățească situația material și în același timp, emoțională. De asemenea, poziția planetelor mai arată că pot trece prin schimbări la capitolul dragoste și în această lună poate simți ceva nou, ceva inedit. Iar pe plan profesional totul este destul de echilibrat, întrucât combină foarte bine munca cu odihna.

Ce privește sănătatea acestei zodii, astrele menționează că pot apărea dureri de cap și insomnii chiar de la început de lună din cauza faptului că își fac griji de ceva foarte important pentru viitorul lor.

Citește și: Ce cadou își dorește fiecare zodie? Idei pentru cei care vor să uimească o persoană
Zodia Săgetător

În această lună, Săgetătorii se vor concentra mai multe pe viața lor personală. Își vor face mai multe planuri și vor stabili câteva detalii legate de un eveniment care trebuie să urmeze în timpul apropiată. De asemenea, la mijloc de lună vor face mai mulți bani datorită unor abilități din trecut. Astrele mai adaugă că vor avea parte de multă distracție la final de lună și vor ieși mai des în oraș.

La început de lună, pot apărea niște afecțiuni mai vechi, care se pare că nu au fost tratate până la capăt și pot reveni. Este foarte important să găsiți un specialist profesionist și să vă odihniți mai mult.

Horoscop lunar Martie 2022. Zodia Capricorn

Capricornii se distrează la maxim în această lună. S-ar putea să petreacă mult timp cu prietenii și cu rudele sale distrându-se într-o vacanță. În luna martie, zodia Capricorn va lucra mai puțin și respectiv, vor primi mai puțini bani. Cu toate acestea, la final de lună găsește o modalitate de face niște bani suplimentari. De asemenea, la capitolul dragoste totul merge bine, chiar foarte bine. Acest nativ se va simți împlinit, fericit și iubit.

La capitolul sănătate, lucrurile merg și aici destul de bine, astrologii nu observă nici o problemă gravă de sănătate care poate apărea în această perioadă.
Zodia Vărsător

În luna martie, Vărsătorii pot face un pas major la capitolul bani, pentru că beneficiază de o mulțime de oportunități, atât la locul de muncă, cât și în afara lui. Iar la capitolul dragoste, situația nu va fi nici roz, dar nici tragică. Vor apărea o mulțime de schimbări care o să-i deranjeze și chiar îi va aduce disconfort. De asemenea, la final de lună, Vărsătorii pot participa la un eveniment, care îi poate schimba gândirea și principiile.

La capitolul sănătate pot apărea mai multe schimbări. Vărsătorii încep să fie mai atenți la tot ce consumă din alimente și băuturi.

Zodia Pești

Peștii au noroc la bani în această lună, fiindcă ei sunt mai realiști cu banii și știu unde să-i investească, ca să-i înmulțească. Astrologii mai adaugă că îi așteaptă și mai multe schimbări la locul de muncă, la mijloc de lună. În special pentru cei care muncesc de ceva timp la un proiect important. În a doua parte a lunii, Peștii pot decide să-și schimbe ceva în înfățișarea lor.

Iar la capitolul sănătate nu trebuie să-și facă griji, pentru că vor scăpa de câteva afecțiuni și se vor bucura de momentele petrecute cu cei dragi.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Pentru ce culoare a portofelului trebuie să opteze fiecare zodie împarte ca să obțină mai mulți bani?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *