miercuri, februarie 28, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Zilele norocoase în luna Martie 2022, conform semnului zodiacal. Aceste zile îți pot aduce cel mai mult noroc în dragoste, la bani și carieră

Zilele norocoase în luna Martie 2022. Această lună vine cu multe schimbări la capitolul dragoste, bani și carieră pentru o bună parte din zodii. Prin urmare, astrologii au stabilit date exacte în care norocul o să însoțească fiecare nativ împarte în luna martie.

Zilele norocoase în luna Martie 2022

Astrologii au stabilit, care sunt cele mai norocoase zile pentru fiecare nativ în luna Martie 2022. E important să le cunoaștem pentru a fi pregătiți și să ne așteptăm la surprize.

Zodia Berbec

Berbecii sunt norocoși în această lună în special la bani, fiindcă au tot mai multe oportunități să își manifeste profesionalismul. În așa fel, cel mai mare noroc la bani este pe data de 22, 24 și 26 martie, iar pe data de 20 sau 23 martie pot accepta o invitație de la o persoană influentă. Ce privește viața sentimentală, numerologii spun că este foarte accentuată în luna martie, în special în zilele de 15 și 17 martie.

Zodia Taur

Taurii sunt norocoși în dragoste în această lună, în special pe data de 26 și 28 martie. Aceste zile pot juca un rol decisiv în viața personală. De asemenea, pe data de 25 și 27 martie pot apărea propuneri interesante și spontane, care îți vor permite să ai mai mulți bani în buzunar. Iar profesional poți observa schimbări majore pe data de 22, 26 și 27 martie.

Citește și: Cei mai puternici nativi din zodiac. Nu le este frică de nimic
Zodia Gemeni

Numerologii au ajuns la concluzia că acest nativ poate avea noroc la bani în zilele de 17 și 28 martie. Iar pe data de 11, 12 și 15 martie pot avea parte de o surpriză legată de cariera lor. Poziția planetelor mai arată că în ziua de 30 sau 31 martie pot interveni schimbări la capitolul dragoste. S-ar putea ca în această perioadă să își găsească persoana potrivită.

Zilele norocoase în luna Martie 2022. Zodia Rac

Racii pot avea multe succese la capitolul bani pe data de 14, 20 și chiar 21 martie. Se pot întâmpla lucruri neplanificate, care se pot întoarce ca un mare avantaj pentru această zodie. Astrele scot în evidență că Racii își pot schimba job-ul sau chiar crește într-o funcție mai mare în perioada 24 și 26 martie. Nu este exclus că pot avea un mare noroc la dragoste în jurul zilei de 28 martie.

Citește și: Horoscop. Cele mai deștepte și agere zodii. Ele găsesc soluții în orice situație
Zodia Leu

Poziția planetelor arată că data de 17 și 18 martie poate aduce o mulțime de schimbări pozitive la capitolul bani. În această lună vor apărea multe oferte și posibilități pentru a evolua și pe plan profesional. Astrologii mai adaugă că pe data de 14 și 15 martie se pot întâmpla lucruri ciudate pe plan profesional. De asemenea, pot cunoaște o persoană specială și atrăgătoare pe data de 26 și 27 martie.

Zodia Fecioară

În luna martie, Fecioarele sunt norocoase la dragoste, mai ales pe data de 8 și 9 martie. Se pot întâmpla lucruri ciudate, dar foarte plăcute pentru a evolua la capitolul stimă de sine. Prin urmare, și pe plan financiar pot să își schimbe situația legată de bani, în special pe data de 24 și 25 martie. Astrologii mai adaugă că la capitolul carieră se pot schimba multe lucruri pe data de 28 și 30 martie.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Pentru ce culoare a portofelului trebuie să opteze fiecare zodie împarte ca să obțină mai mulți bani?
Zilele norocoase în luna Martie 2022. Zodia Balanță

Balanțele sunt pline de noroc în luna martie, în special pe data de 12, 15 și 27 martie. Aceste zile le poate aduce succese la capitolul bani și îndrăzneala de a cere mai mult. Iar la capitolul carieră pot să avanseze în funcție sau în general să își schimbe locul de muncă, care va deveni mai bine plătit pe data de 12, 15 și 16 septembrie. Ce privește dragoste, aici, la fel, nu sunteți înconjurați de noroc și zilele de 10, 21 și 22 martie vă așteaptă ceva de neuitat.

Zodia Scorpion

În această lună, Scorpionii au toate șansele să evolueze rapid pe plan profesional, mai ales pe data de 24, 26 și 27 martie. Iar banii pot ajunge în buzunarul Scorpionilor, un pic mai târziu, adică pe 27 și 29 martie. De asemenea, la fel de rapid poate să se schimbe și viața sentimentală, unde intervine o persoană nouă. Iar pe data de 7 și 8 martie pot primi noutăți bune.

Citește și: Lucrul secret pe care îl face fiecare zodie după despărțire. Nici nu bănuiai că unii fac asta
Zodia Săgetător

Stelele arată că zodia Săgetător poate avea noroc la bani în zilele de 13, 14 și 16 martie. Nu este exclus că în jurul zilei de 19 martie pot apărea propuneri interesante de un nou job, mai bine plătit cu un program mai lejer. Iar ce privește dragostea, astrele scot în evidență că pot să apară schimbări majore pe data de 20 și 23 martie.

Zodia Capricorn

Pe data de 12, 13 și 14 martie, Capricornii vor avea posibilitatea să accepte o propunere legată de bani, care îi poate schimba viața foarte rapid. Iar la capitolul carieră pot evolua rapid în zilele de 28 și 31 martie. Nu ignora unele apeluri și mesaje pe data de 22, 24 și 25 martie, deoarece stelele îți pregătesc ceva special în această perioadă pe plan personal.
Zilele norocoase în luna Martie 2022. Zodia Vărsător

Pe data de 13, 15 și 19 martie te pot aștepta câteva evenimente neplanificate, care îți poate aduce mai mulți bani în buzunar. Astrologii mai adaugă că pe data de 24, 26 și 28 martie au toate șansele să demonstreze adevăratele abilități când vine vorba de profesionalism. Prin urmare, poziția planetelor evidențiază și zilele de 25 și 27 martie, când poți avea noroc la dragoste și poți să cunoști un om special.

Zodia Pești

Numerologii evidențiază zilele de 19, 20 și 22 martie, când acest nativ poate avea noroc la bani și în același timp să evolueze în carieră. De asemenea, nu sunt excluse nici zilele de 10, 12 și 14 martie, fiindcă pot avea parte de propuneri care le va permite să câștige mai mulți bani. Iar la capitolul dragoste s-ar putea ca pe data de 12 sau 15 martie să privești altfel dragostea.

Citește și: Zodii feminine considerate cele mai bune amante. Bărbații spun că sunt cele mai capabile la pat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *