miercuri, februarie 28, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop 20 Februarie 2022. Scorpionii vor petrece mai mult timp acasă, iar Săgetătorii vor face concluzii

Horoscop 20 Februarie 2022. O zi cu multe încercări, în special pe plan personală. Unele zodii au și noroc la bani. Stelele arată că Fecioarele și Leii sunt agitați, iar Balanțele cunosc noi oameni.

Horoscop 20 Februarie 2022.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru ziua de 20 Februarie 2022, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

În această zi, Berbecii se pot întâlni cu mulți oamenii, pe care nu i-a văzut de ceva timp. Au o dispoziție foarte bună și nu ezită să spună mai multe glume, pentru a ieși în evidență. În a doua jumătate a zilei, Berbecii vor sta mai mult acasă pentru a-și face niște planuri legate de o vacanță, călătorie sau eveniment. De asemenea, vor avea și o discuție serioasă cu o persoană.

Zodia Taur

Astrologii menționează că în această zi, Taurii pot întâlni oamenii răutăcioși, care le pot strica dispoziția cu niște cuvinte. Cu toate că, își dau seama că unele persoane care vorbesc de rău despre ei nu cunosc în profunzime unele detalii din viața lor, Taurii se pot simți extrem de prost. În a doua jumătate a zilei, pot primi mai multe apeluri în legătură cu un eveniment sau subiect sensibil.

Citește și: Horoscop lunar Februarie 2022. Vărsătorii vor avea o lună plină de distracții, iar pe Lei îi așteaptă schimbări la locul de muncă
Zodia Gemeni

O zi frumoasă și plină de oamenii pe care Gemenii îi iubesc și apreciază. În această zi, Gemenii vor petrece timpul plăcut și vor savura mai multe bucate. În a doua jumătate a zilei, s-ar putea ca acest nativ să primească mai multe invitații, pe care nu le poate refuza, chiar dacă nu are suficient timp la dispoziție. Astrele mai arată că pot face ceva extrem de provocator, ceva ce în mod normal nu fac.

Zodia Rac

Racii în această zi pot să se întâlnească cu prietenii și vor petrece timpul foarte frumos. Astrologii menționează că această zodie are mereu câte o glumă la fiecare situație și frază interesantă. Din acest motiv, vor fi în centrul atenție. În a doua parte a zilei, pot pleca într-un loc mai special pentru a se odihni și poate chiar vor face cunoștință cu oamenii noi. Nu este exclus că o persoană care îi înconjoară în această zi nu este sinceră.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în FEBRUARIE 2022. Cei mai raționali nativi, fac cei mai mulți bani în această perioadă
Horoscop 20 Februarie 2022. Zodia Leu

Leii sunt agitați și pot să impresioneze prin felul lor de a aborda unele probleme și de a se îmbrăca. Este foarte greu să nu observi un Leu în această zi, pentru că este plin de viață și foarte activ. S-ar putea să-i vină în cap o idei extrem de bună, care până la final de zi se poate transforma și în realitate. În a doua parte a zilei, are toate șansele să obțină ce își dorește, în special pe plan personal.

Zodia Fecioară

Este o zi bună pentru zodia Fecioară, cu toate că sunt agitați prima jumătate a zilei. Astrologii spun că se manifestă ca un adevărat lider și om, care știe ce vrea de la viață. Astrele menționează că nu este exclus că poziția acestui nativ poate să nu fie înțeleasă de unii oamenii și nu vor putea evita câteva neînțelegeri, dar care rapid se hotărăsc, deoarece Fecioarele nu au chef de certuri inutile. În a doua parte a zilei, va petrece mai mult timp cu prietenii sau cu niște oamenii extrem de apropiați din familia lor.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Februarie 2022. Fericirea îi pândește pe câțiva nativi chiar din prima parte a lunii
Horoscop 20 Februarie 2022. Zodia Balanță

În această zi, Balanțele cunosc noi oameni și experimentează foarte mult cu propriile dorințe. S-ar putea ca multe lucruri să nu meargă după plan, dar acest lucru nu-i afectează, dar chiar îi aduc mai multe avantaje. În a doua jumătate a zilei, acest nativ va fi provocat de o persoană, care poate să nu aibă scopuri tocmai bune. Fiți atenți cu cine vă certați în această zi.

Zodia Scorpion

Este o zi mai relaxantă pentru această zodie, întrucât își petrece mai mult timpul acasă, alături de oamenii dragi. De asemenea, poate face și niște cumpărături legate de casă sau poate chiar de reparație. Astrele mai adaugă că cineva s-ar putea să reușească să se apropie de ei. Stelele arată că a mai făcut încercări și în trecut, dar zodia Scorpion nu a reacționat sau poate nu a vrut să reacționeze.
Zodia Săgetător

După mai multe certuri și neînțelegeri cu partenerul de viață sau cu niște rude, Săgetătorii ajung la o viziune comună, care îi permite să facă alți pași importanți. În prima parte a zilei, Săgetătorii pot fi atrași de niște cursuri sau obiecte interesante, care îi pot ușura viața în viitor. În a doua jumătate a zilei, Săgetătorii pot fi în centrul atenției, datorită unei fraze, pe care o spune fără să se gândească la al doilea sens pe care îl poate avea.

Zodia Capricorn

În această zi, Capricornii pot recupera niște bani importanți și își pot da seama ce greșeală au făcut într-o situație legată de o persoană. De asemenea, s-ar putea ca Capricornii să iasă în oraș cu prietenii sau rudele, care v-au mai invitat, dar acest nativ nu a avut timp. În a doua jumătate a zilei, Capricornii pot stăpâni foarte bine o situație dificilă, care apare spontan în viața lor. Nu este exclus că vor primi și o mână de ajutor.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna februarie 2022? Stelele îți arată locul exact unde îți poți întâlni marea iubire
Horoscop 20 Februarie 2022. Zodia Vărsător

Această zi aduce în sufletul zodiei Vărsător liniște și relaxare. Nu este o zi în care să se streseze sau să-și facă griji de ceva. Se bucură de momentele frumoase care apar pe parcursul zilei. Astrologii spun că pot primi niște vești neașteptate în legătură cu un proiect sau un lucru pe care îl făcea în trecut. De asemenea, în a doua jumătate a zilei, acest nativ se va bucura de o cină delicioasă în compania unor oamenii frumoși și deschiși.

Zodia Pești

În această zi, sunt recunoscute unele merite sau calități pe care le dețin fecioarele. Se vor simți apreciați și utili, deoarece stăpânesc foarte bine un subiect. În prima jumătate a zilei, mai poate avea parte și de niște surprize în viața personală sau chiar pot apărea musafiri, care nu au avertizat apariția lor. Astrologii spun că poate primi o sumă de bani, care îi poate acoperi niște găuri sau chiar poate întoarce o datorie.

Citește și: Zilele norocoase în luna Februarie 2022, conform semnului zodiacal. Cifrele date îți vor aduce în această lună cel mai mult noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *