marți, decembrie 5, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal 21-27 Februarie 2022. Racii sunt extrem de norocoși în această perioadă, iar Capricornii vor descoperi ceva nou

Horoscop săptămânal 21-27 Februarie 2022. Este o săptămână, care poate schimba multe lucruri în viețile unor nativi. Poziția planetelor arată că Berbecii și Taurii încep săptămâna cu foarte mult noroc, iar Gemenii pot cunoaște o persoană importantă.

Horoscop săptămânal 21-27 Februarie 2022.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna 21-27 Februarie 2022, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii încep săptămâna cu foarte mult noroc pe plan sentimental și financiar. Poziția planetelor arată că Berbecii știu foarte bine să manipuleze și să folosească unele cuvinte cheie ca să obțină ce își dorește. Astrologii spun că în această perioadă au toate șansele să evolueze pe plan financiar, în special atunci când vor accepta o propunere, care pare destul de ciudată, dar cu foarte multe perspective.

Astrele arată că la capitolul sănătate nu vor apărea probleme grave, dar nu sunt excluse dureri de cap, de spate sau de dinți.

Zodia Taur

Astrologii spun că Taurii încep săptămâna cu foarte mult noroc și cu încredere în forțele proprii. Stelele arată că orice ar face sunt însoțiți de zâmbete și dispoziție bună. Prin urmare, astrele nu exclud faptul că Taurii pot primi o sumă de bani, care îi poate ajuta foarte mult să termine un proiect sau să încheie o datorie. De asemenea, pe plan sentimental lucrurile pot merge mai bine și un om va fi gata să treacă la o nouă etapă.

Poziția planetelor arată că Taurii au o sănătate destul de puternică în această perioadă și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți.

Citește și: Horoscop lunar Februarie 2022. Vărsătorii vor avea o lună plină de distracții, iar pe Lei îi așteaptă schimbări la locul de muncă
Zodia Gemeni

Gemenii pot cunoaște o persoană importantă, care are suficientă putere și influență ca să-i schimbe viața. Astrologii îi consider norocoșii acestei săptămânii, fiindcă în viața lor apare un om, care nu doar îi admiră, dar și îi apreciază pentru tot ce face. La final de săptămână s-ar putea să primească mai multe invitații și propuneri la unele evenimente sau concerte.

Stelele mai arată că această zodie nu va avea probleme de sănătate, fiindcă are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni.

Zodia Rac

Astrele arată că acest nativ este campionul săptămânii, deoarece are parte de o perioadă extrem de productivă la locul de muncă. Racii sunt mai înțelepți și nu se grăbesc atunci când este timpul să ia o decizie majoră. În a doua parte a săptămânii, poate renunța la ceva important din viața lor. De la început poate suferi destul de mult, dar pe parcursul zilelor își vor da seama că așa e cel mai bine pentru ei și viitorul lor.

Astrele scoate în evidență faptul că această zodie nu va avea probleme grave de sănătate în această săptămână, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în FEBRUARIE 2022. Cei mai raționali nativi, fac cei mai mulți bani în această perioadă
Horoscop săptămânal 21-27 Februarie 2022. Zodia Leu

Leii primesc multe surprize în această săptămână și toate sunt legate de viața lor personală. Astrologii susțin că este o perioadă cu multe momente de neuitat alături de oamenii apropiați. Stelele mai arată că Leii pot obține și o sumă de bani în urma unui proiect sau eveniment important. Iar la locul de muncă apar schimbări, care o să-i placă și poate chiar o să aibă mai mult timp liber.

La capitolul sănătate, astrele scot în evidență că pot apărea niște probleme cu digestia, care trebuie rezolvate destul de repede. Nu vă puteți permite să vă îmbolnăviți în această săptămână.

Zodia Fecioară

Această perioadă aduce vești bune pentru zodia Fecioară la capitolul bani. Chiar de la început de săptămână reușește să rezolve o problemă legată de o sumă de bani și chiar poate să obțină niște venituri suplimentare. Iar la mijloc de săptămână, se axează pe o persoană și încearcă să o cunoască mai bine. De asemenea, mai poate planifica un eveniment sau o călătorie importantă din viața lor.

Este o săptămână în care Fecioarele pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Februarie 2022. Fericirea îi pândește pe câțiva nativi chiar din prima parte a lunii
Horoscop săptămânal 21-27 Februarie 2022. Zodia Balanță

În această săptămână, Balanțele își exprimă creativitatea și depun efort ca să-și evidențieze calitățile profesionale, obținute în trecut. În prima parte a săptămânii, s-ar putea ca Balanțele să facă un pas important în viața lor și acest lucru o s-i deschidă câteva uși. De asemenea, astrologii mai adaugă că pe plan sentimental lucrurile merg mai dificil, fiindcă există o persoană care complică totul.

Sănătatea ar trebuie să fie prioritară în această perioadă, fiindcă pot apărea mici probleme, care se pot transforma în boli grave, dacă nu sunt tratate la timp.

Zodia Scorpion

Scorpionii se distrează de minune în această săptămână, deoarece au mult timp la dispoziție și scapă de câteva responsabilități. În prima parte a săptămânii, Scorpionii se concentrează pe cele mai importante lucruri și oamenii din viața lor. Este o perioadă fericită din viața lor, întrucât sunt înconjurați de persoane care le vor bine. De asemenea, la capitolul dragoste pot intervine niște schimbări, pe care Scorpionii de mult timp le așteptau.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar stelele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, fiindcă lucrurile se pot schimba radical.
Zodia Săgetător

În această săptămână, Săgetătorii vor învăța foarte multe lucruri ce privește încrederea în oamenii. Astrologii spun că vine o perioadă în care acest nativ va fi înconjurat de oamenii, care vorbesc foarte mult, dar nu se grăbesc să acționeze. De asemenea, stelele arată că Săgetătorii pot avea noroc la bani și pot obține o sumă în urma unui proiect sau a unei munci făcute extrem de bine. Din acest motiv, vor fi plătiți mai mult decât în mod normal.

În această săptămână, sănătatea lor poate fi afectată din cauza insomniei, oboselii și stresului. Astrologii recomandă să excludeți unele lucruri, care vă afectează emoțional.

Zodia Capricorn

Capricornii descoperă ceva nou în propria persoană și își dau seama că poate mai mult, decât se așteaptă cei din jur de la ei. În prima parte a săptămânii, Capricornii sunt în centrul atenție datorită unei acțiuni sau unui cuvânt spus la timpul potrivit. Astrologii subliniază că au toate șansele în această săptămână să își schimbe complet atitudinea față de o persoană, deoarece îi demonstrează că poate fi și altfel.

Stelele arată că această zodie nu va avea probleme legate de sănătate în această perioadă, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr consumat zilnic!

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna februarie 2022? Stelele îți arată locul exact unde îți poți întâlni marea iubire
Horoscop săptămânal 21-27 Februarie 2022. Zodia Vărsător

Pentru cei născuți în zodia Vărsător, această săptămână vine cu schimbări pe plan personal. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru discuții și luarea unor decizii importante privind viitorul. Poziția planetelor arată că la locul de muncă lucrurile merg bine, chiar foarte bine, fiindcă acest native nu obosește să își arate calitățile de lider și de om care poate face imposibilul.

Stelele mai arată că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este foarte important să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Zodia Pești

Peștii în această perioadă vor avea parte de unele avansări. Se pare că cineva o să-i evidențieze foarte mult și Peștii vor avea ocazia să își propună propriile idei și viziuni. În a doua jumătate a săptămânii, îi așteaptă o noutate, care fără îndoială o să-i schimbe unele planuri. De asemenea, acest nativ mai are și noroc la dragoste, pentru că poate cunoaște un om special.

Poziția planetelor mai arată că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Citește și: Zilele norocoase în luna Februarie 2022, conform semnului zodiacal. Cifrele date îți vor aduce în această lună cel mai mult noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *