sâmbătă, decembrie 2, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal 28 Februarie-6 Martie 2022. Leii vor participa la mai multe evenimente neașteptate, iar Vărsătorii vor descoperi ce înseamnă dragoste

Horoscop săptămânal 28 Februarie-6 Martie 2022. O săptămână dificilă, dar frumoasă pentru o bună parte din zodii. Poziția planetelor arată că Vărsătorii și Leii trec printr-o perioadă agitată, iar Balanțele trec printr-o schimbare radicală.

Horoscop săptămânal 28 Februarie-6 Martie 2022.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna 28 Februarie-6 Martie 2022, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Poziția planetelor arată că săptămâna această pentru Berbeci începe destul de dificil, în special la locul de muncă, unde lucrurile nu merg foarte greu. Din fericire, zodia Berbec nu uită că este o persoană creativă și se poate baza pe gândirea sa analitică. Prin urmare, găsește mai multe soluții pentru a rezolva o problemă. Finalul săptămânii este mai plăcut și mai relaxant pentru acest nativ.

Stelele arată că Berbecii au o sănătate destul de puternică în această săptămână și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți sau faceți unele activități fizice.

Zodia Taur

Taurii pot cunoaște o persoană importantă, care are suficientă putere și influență ca să-i schimbe viața. Astrele îi consideră norocoșii acestei săptămânii, pentru că în viața lor apare un om, care nu doar îi admiră, dar și îi apreciază pentru tot ce face. La final de săptămână s-ar putea să primească mai multe invitații și propuneri la unele evenimente sau concerte.

Stelele mai arată că această zodie nu va avea probleme de sănătate, deoarece are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni.

Citește și: Horoscop lunar Februarie 2022. Vărsătorii vor avea o lună plină de distracții, iar pe Lei îi așteaptă schimbări la locul de muncă
Zodia Gemeni

În această perioadă, Gemenii sunt foarte puternici și rezistenți. Dau dovadă în multe situații de toleranță și răbdare. Aceste lucruri îi aduce multe beneficii și chiar pot obține niște bani în plus. În prima jumătate a săptămânii, Gemenii se implică într-un conflict, dar care foarte repede se termină, deoarece acest nativ demonstrează destul de repede că are dreptate.

Astrele scot în evidență faptul că această zodie nu va avea probleme grave de sănătate în această săptămână, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.

Zodia Rac

Racii primesc multe surprize în această perioadă și toate sunt legate de viața lor personală. Astrologii menționează că este o perioadă cu multe momente de neuitat alături de oamenii apropiați. Stelele mai arată că acest nativ poate obține și o sumă de bani în urma unui proiect sau eveniment important. Iar la locul de muncă apar schimbări, care o să-i placă și poate chiar o să aibă mai mult timp liber.

La capitolul sănătate, poziția planetelor arată că pot apărea niște probleme cu digestia, care trebuie rezolvate destul de repede. Nu vă puteți permite să vă îmbolnăviți în această săptămână.

Citește și: Cele mai norocoase zodii la bani în FEBRUARIE 2022. Cei mai raționali nativi, fac cei mai mulți bani în această perioadă
Horoscop săptămânal 28 Februarie-6 Martie 2022. Zodia Leu

Leii trec printr-o perioadă agitată și plină de momente neașteptate, atât la locul de muncă, atât și în sânul familiei. Astrologii menționează că în prima partea săptămânii, Lei se simt presați din cauza unui șef sau coleg la locul de muncă. Iar la final de săptămână, Leii decid să plece într-o călătorie, vacanță sau vizită neașteptată. De asemenea, Leii s-ar putea să regrete pentru unele cuvinte spuse în această perioadă.

Este o săptămână în care Leii pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice.

Zodia Fecioară

Astrologii spun că Fecioarele pot trece printr-o perioadă agitată din cauza unor conflicte care apar spontan. Până la final de săptămână se vor simți epuizați și extenuați din cauza certurilor, care nu se mai termină. De asemenea, Fecioarele nu mai pot să accepte unele lucruri și decid să acționeze dur, chiar dacă poate afecta unele persoane. Nu mai pot să tacă și să se prefacă că totul este bine.

Sănătatea ar trebuie să fie prioritară în această săptămână, deoarece pot apărea mici probleme, care se pot transforma în boli grave, dacă nu sunt tratate la timp.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Februarie 2022. Fericirea îi pândește pe câțiva nativi chiar din prima parte a lunii
Horoscop săptămânal 28 Februarie-6 Martie 2022. Zodia Balanță

Balanțele trec printr-o schimbare radicală, dar foarte benefică pe plan psihic. În prima parte a săptămânii, vor simți că cineva nu le vrea binele și chiar va observa că unele persoane își schimbă atitudinea față de ei. Astrologii mai spun că urmează niște zile pline de suspans în raport cu unele aspecte din viața zodiei Balanță, chiar dacă au senzația că nimic nu mai poate să-i surprindă.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.

Zodia Scorpion

În această săptămână, Scorpionii vor învăța foarte multe lucruri ce privește încrederea în oamenii. Astrologii menționează că vine o perioadă în care acest nativ va fi înconjurat de oamenii, care vorbesc foarte mult, dar nu se grăbesc să acționeze. De asemenea, poziția planetelor arată că Scorpionii pot avea noroc la bani și pot obține o sumă în urma unui proiect sau a unei munci făcute extrem de bine. Din acest motiv, vor fi plătiți mai mult decât în mod normal.

În această perioadă, sănătatea Scorpionilor poate fi afectată din cauza insomniei, oboselii și stresului. Astrologii sfătuiesc să excludeți unele lucruri, care vă afectează emoțional.
Zodia Săgetător

Săgetătorii descoperă ceva nou în propria persoană și își dau seama că pot mai mult, decât se așteaptă cei din jur de la ei. În prima jumătate a săptămânii, Săgetătorii sunt în centrul atenție datorită unei acțiuni sau unui cuvânt spus la timpul potrivit. Astrologii spun că au toate șansele în această săptămână să își schimbe complet atitudinea față de o persoană, pentru că îi demonstrează că poate fi și altfel.

Stelele arată că această zodie nu va avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr consumat zilnic!

Zodia Capricorn

Pentru cei născuți în zodia Capricorn această săptămână vine cu schimbări pe plan personal. De asemenea, este o perioadă favorabilă pentru discuții și luarea unor decizii importante privind viitorul. Stelele arată că la locul de muncă lucrurile merg bine, chiar foarte bine, pentru că acest nativ nu obosește să își arate calitățile de lider și de om care poate face imposibilul.

Stelele mai arată că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este foarte important să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna februarie 2022? Stelele îți arată locul exact unde îți poți întâlni marea iubire
Horoscop săptămânal 28 Februarie-6 Martie 2022. Zodia Vărsător

Vărsătorii în această perioadă vor începe să să iubească cu adevărat și să aprecieze tot ce fac. Astrologii spun că acest native va trece prin câteva situații neplăcute, care îl va învăța să nu mai aibă dubii față de propriile abilități și talente. În a doua jumătate a săptămânii, Vărsătorii petrec foarte mult timp cu o persoană importantă din viața lor. De asemenea, se gândesc la unele schimbări, care vor interveni în timpul apropiat.

Stelele mai arată că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Zodia Pești

Peștii încep săptămâna cu foarte mult noroc pe plan sentimental și financiar. Stelele arată că Peștii știu foarte bine să manipuleze și să folosească unele cuvinte cheie ca să obțină ce își doresc. Astrologii menționează că în această perioadă au toate șansele să evolueze pe plan financiar, mai ales atunci când vor accepta o propunere, care pare destul de ciudată, dar cu foarte multe perspective.

Poziția planetelor arată că la capitolul sănătate nu vor apărea probleme grave, dar nu sunt excluse dureri de cap, de spate sau de dinți.

Citește și: Zilele norocoase în luna Februarie 2022, conform semnului zodiacal. Cifrele date îți vor aduce în această lună cel mai mult noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *