marți, decembrie 5, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop Urania 26 Februarie-4 Martie 2022. Luna Nouă în Pești. Nativii apei vor avea noroc în această perioadă

Horoscop Urania 26 Februarie-4 Martie 2022. Urania prezintă detaliat previziunile pentru această perioadă. Urmează o săptămână generoase în evenimente și situații cu final fericit, conform libertatea.ro

Horoscop Urania 26 Februarie-4 Martie 2022

Săptămânal, Urania prezintă previziunile astrale pentru următoarea săptămână. Detaliat vorbește despre fiecare zodie în parte și dă sfaturi utile.

Zodia Berbec

Cel mai important lucru pentru nativii Berbec, în această perioadă este echilibrul emoțional. Păstrați-vă calmul chiar și în cele mai tensionate situații. Astfel, veți putea preveni unele conflicte care nu au nici un rost. S-ar putea să auziți și niște zvonuri sau știri alarmiste. Însă va trebui să le analizați amănunțit înainte de a avea încredere în ele.

Zodia Taur

Pe nativii zodiei Taur îi așteaptă o săptămână destul de dificilă. Aceștia s-ar putea confrunta cu reprezentanții unor instituții care pot fi abuzive. Astfel, veți observa o neconcordanță între realitate și dialogurile auzite. Finalul săptămânii se așteaptă unul calm și fără stres.

Citește și: Horoscopul Primăverii 2022. Apare mai multă stabilitate în viața nativilor de pământ, iar unele zodii vor găsi fericirea adevărată
Zodia Gemeni

Nativilor din zodia Gemeni le este recomandat să se țină cât mai departe de factorii de stres. Totodată, nici efortul fizic nu este recomandat. Aveți nevoie de mai multe pauză și relaxare, întrucât sacrificiile pe care le faceți nu sunt apreciate de unele persoane.

Zodia Rac

În această săptămâna, Racii se vor dedica vieții personale, dar și intime. Vor depune mai mult efort det de obicei pentru a-și îmbunătăți relațiile cu partenerul. Astfel, va apărea o direcție clară pe care trebuie să o urmați. Veți avea de ales între acceptare sau renunțare.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna martie 2022? O lună extraordinară pentru o bună parte din zodii
Horoscop Urania 26 Februarie-4 Martie 2022. Zodia Leu

La fel ca și în cazul altor nativi, datorită faptului că Luna va intra în Pești, Leii vor beneficia. Veți străluci în sectorul creativității, al activităților artistice, dar și în viața sentimentală. Veți face mai multe concluzii până la final de săptămână. Acestea v-ar putea da un imbold pentru a face unele schimbări majore în viață.

Zodia Fecioară

Luna Nouă în Pești va fi generoasă cu Fecioarele în această săptămână. Astfel, acești nativi vor avea o mare disponibilitate în a vorbi. De asemenea, veți fi convingător și veți reuși să vă susțineți punctul de vedere. Curajul vă va însoți în următoarea perioadă, fapt care vă poate provoca la ceva nou.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Martie 2022. Unele schimbări serioase vor interveni în viața câtorva nativi
Horoscop Urania 26 Februarie-4 Martie 2022. Zodia Balanță

Balanțele vor avea posibilitatea de a reanaliza unele lucruri. Prin urmare, s-ar putea să rediscutați un contract de muncă sau o colaborare, care nu a fost bine pusă la punct. Veți găsi soluții originale în orice situație. Nu evitați locurile unde predomină arta. Anume acolo vă pândește norocul.

Zodia Scorpion

Scorpionii vor avea parte de o săptămână reușită pe mai multe domenii. Își vor rezolva mai multe chestii legate de problemele actuale. Totodată, veți reflecta mai mult despre planurile pentru următorii câțiva ani. Susținerea va veni de la cele mai neașteptate persoane. Nu le respingeți.
Zodia Săgetător

Această perioadă este una extrem de favorabilă pentru nativii care își desfășoară activitățile în domeniul creației. Veți observa o metamorfoză a lucrurilor care vă înconjoară. Acest fapt nu ar trebui să vă sperie, ci din contra să vă dea motivație să continuați tot ceea ce făceați până acum. Totul depinde de cum veți reacționa când veți observa schimbările.

Zodia Capricorn

În această perioadă, persoanele născute sub semnul zodiacal Capricorn vor simți nevoia de a trăi liber. Vor fi învăluiți de mai multe sentimente, care s-ar putea să fie contradictorii. Veți simți un aer promițător și plin de provocări. Deciziile pe care urmează să le luați, trebuie să le analizați bine.

Citește și: Zilele norocoase pentru luna martie 2022. Astrologii dezvăluie zilele în care fiecare zodie poate avea noroc la dragoste, bani și carieră
Horoscop Urania 26 Februarie-4 Martie 2022. Zodia Vărsător

Luna Nouă în Pești va fi darnică pentru zodia Vărsător. Acești nativi au șansa să-și îndeplinească un vis măreț la care se gândeau de ceva vreme. Fiți spontani și reacționați nestandard. Bazați-vă pe intuiție, căci aceasta vă transformă într-un magnet de energie pozitivă.

Zodia Pești

Viața profesională a acestui nativ va străluci până la finalul acestei luni. Acest fapt se datorează faptului că Luna va intra în Pești. Astfel, Peștii vor fi influențați pozitiv. Au toate șansele să câștige bani în plus de la unele surse de la care nici nu se așteptau. Succesul vă va urmări peste tot în această perioadă.

Citește și: Zodii norocoase la bani în Martie 2022. Unii nativi nici nu se așteaptă la un astfel de noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *