Horoscop săptămânal 7-13 Martie 2022. Fecioarele vor trece printr-o schimbare, iar Peștii vor depune mai mult efort

Horoscop săptămânal 7-13 Martie 2022. O săptămână dificilă, dar frumoasă pentru o bună parte din zodii. Stelele arată că Săgetătorii și Capricornii trec printr-o perioadă ciudată, iar Vărsătorii nu mai pot să tacă.

Horoscop săptămânal 7-13 Martie 2022.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna 7-13 Martie 2022, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii pot cunoaște o persoană importantă, care are suficientă putere și influență ca să-i schimbe viața. Astrologii îi consideră norocoșii acestei săptămânii, deoarece în viața lor apare un om, care nu doar îi admiră, dar și îi apreciază pentru tot ce face. La final de săptămână s-ar putea să primească mai multe invitații și propuneri la unele evenimente sau concerte.

Astrele mai arată că această zodie nu va avea probleme de sănătate, pentru că are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni.

Zodia Taur

Taurii în această perioadă sunt foarte puternici și rezistenți. Dau dovadă în multe situații de toleranță și răbdare. Aceste lucruri îi aduce multe beneficii și chiar pot obține niște bani în plus. În prima parte a săptămânii, Taurii se implică într-un conflict, dar care foarte repede se termină, pentru că această zodie demonstrează destul de repede că are dreptate.

Astrele scot în evidență faptul că acest nativ nu va avea probleme grave de sănătate în această săptămână, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.

Citește și: Horoscopul Primăverii 2022. Apare mai multă stabilitate în viața nativilor de pământ, iar unele zodii vor găsi fericirea adevărată
Zodia Gemeni

În această perioadă, Gemenii vor rezolva problemele din trecut vor duce până la capăt sarcini, vor face achiziții și chiar pot restabili unele relații întrerupte cu rudele. Finalul săptămânii va fi mai armonios și mai plăcut pentru acest nativ, fiindcă vor avea mai mult timp la dispoziție pentru propriile nevoi și au toate șansele să obțină o sumă de bani, care este așteptată de ceva timp.

La capitolul sănătate, stelele arată că pot apărea niște probleme cu digestia, care trebuie rezolvate destul de repede. Nu vă puteți permite să vă îmbolnăviți în această perioadă.

Zodia Rac

Racii trec printr-o perioadă agitată și plină de momente neașteptate, atât la locul de muncă, atât și în sânul familiei. Astrologii spun că în prima jumătate a săptămânii, Racii se simt presați din cauza unui șef sau coleg la locul de muncă. Iar la final de săptămână, Racii decid să plece într-o călătorie, vacanță sau vizită neașteptată. De asemenea, acest nativ s-ar putea să regrete pentru unele cuvinte spuse în această perioadă.

Este o săptămână în care Racii pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna martie 2022? O lună extraordinară pentru o bună parte din zodii
Horoscop săptămânal 7-13 Martie 2022. Zodia Leu

În prima parte a săptămânii, Leii pot face unele greșeli. De asemenea, dorința de a vă sacrifica principiile pentru a atinge obiectivele, poate să vă aducă mai multe probleme pe capul vostru. Din fericire, în a doua jumătate a săptămânii, activitățile vor deveni mai fructuoase, mai intenționate, organizate și vor simți că universul îi susține în tot ceea ce face.

Sănătatea ar trebuie să fie prioritară în această săptămână, fiindcă pot apărea mici probleme, care se pot transforma în boli grave, dacă nu sunt tratate la timp.

Zodia Fecioară

Fecioarele trec printr-o schimbare radicală, dar foarte benefic pe plan psihic. În prima jumătate a săptămânii, vor simți că cineva nu le vrea binele și chiar va observa că unele persoane își schimbă atitudinea față de ei. Astrele mai spun că urmează niște zile pline de suspans în raport cu unele aspecte din viața zodiei Fecioară, chiar dacă au senzația că nimic nu mai poate să-i surprindă.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar astrologii scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Martie 2022. Unele schimbări serioase vor interveni în viața câtorva nativi
Horoscop săptămânal 7-13 Martie 2022. Zodia Balanță

Această săptămână va fi extrem de productivă și interesantă pentru zodia Balanță. Îi așteaptă mai multe întâlniri, excursii, semnări de acte și schimbări de informație. De asemenea, astrologii mai observă că o persoană din viața lor va fi extrem de geloasă în această perioadă și pot apărea unele certuri. Poziția planetelor arată că Balanțele evoluează cu atenție propriul comportament și vor folosi oportunitățile din trecut.

În această perioadă, sănătatea Balanțelor poate fi afectată din cauza insomniei, oboselii și stresului. Astrele sfătuiesc să excludeți unele lucruri, care vă afectează emoțional.

Zodia Scorpion

Scorpionii descoperă ceva nou în propria persoană și își dau seama că pot mai mult, decât se așteaptă cei din jur de la ei. În prima parte a săptămânii, Scorpionii sunt în centrul atenție datorită unei acțiuni sau unui cuvânt spus la timpul potrivit. Astrologii menționează că au toate șansele în această săptămână să își schimbe complet atitudinea față de o persoană, întrucât îi demonstrează că poate fi și altfel.

Stelele arată că această zodie nu va avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr și grăsimi consumat zilnic!
Zodia Săgetător

Săgetătorii trec printr-o perioadă ciudată din viața lor, pentru că vor fi împiedicați să perceapă corect esența a ceea ce se întâmplă. Astrologii spun că sunt probabile conflicte cu prietenii sau colegii. Va exista o lipsă de neînțelegere reciprocă și din acest motiv, lucrul în echipă va avea de suferit la mijloc de săptămână. Cu toate acestea, weekendul va veni cu mai multe surprize plăcute pentru zodia gemeni.

Astrele mai arată că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este foarte important să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumat într-o zi.

Zodia Capricorn

Poziția planetelor arată că Capricornii trec printr-o perioadă ciudată, fiindcă apar circumstanțe neprevăzute care vor necesita timp și costuri. În prima parte a săptămânii, Capricornii pot avea câteva surprize la locul de muncă sau la studii, care îi fac să își schimbe unele planuri. Din fericire, la final de săptămână lucrurile se mai liniștesc și racii reușesc să pună capăt unei probleme. Este important să aveți grijă pe drumuri.

Poziția planetelor mai arată că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Citește și: Zilele norocoase pentru luna martie 2022. Astrologii dezvăluie zilele în care fiecare zodie poate avea noroc la dragoste, bani și carieră
Horoscop săptămânal 7-13 Martie 2022. Zodia Vărsător

Vărsătorii nu mai pot să tacă atunci când sunt jigniți și supărați. Din acest motiv, este o perioadă tensionată datorită certurilor, conflictelor și intrigilor care vor apărea pe parcurs. Iar la mijloc de săptămână vor fi dezamăgiți datorită unei situații destul de confuze. De asemenea, la final de săptămână, obțin mai mulți bani și își satisfac nevoile și ambițiile. Vor petrece timp prețios cu copii, partenerul de viața sau cu oamenii apropiați.

Stelele arată că la capitolul sănătate nu vor apărea probleme grave, dar nu sunt excluse dureri de cap, de spate sau de dinți.

Zodia Pești

Astrele arată că săptămână pentru Pești începe destul de dificil, în special la locul de muncă, unde lucrurile nu merg foarte greu. Din fericire, zodia Pești nu uită că este o persoană creativă și se poate baza pe gândirea sa analitică. În așa fel, găsește mai multe soluții pentru a rezolva o problemă. Finalul săptămânii este mai plăcut și mai relaxant pentru acest nativ.

Poziția planetelor arată că Peștii au o sănătate destul de puternică în această săptămână și tot datorită alimentației bogate în vitamine. Cu toate acestea, ar fi bine să fiți mai atenți atunci când ridicați greutăți sau faceți unele activități fizice.

Citește și: Zodii norocoase la bani în Martie 2022. Unii nativi nici nu se așteaptă la un astfel de noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *