joi, februarie 22, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscopul banilor 7-13 Martie 2022. Scorpionii vor șmecheri pentru a câștiga, iar Taurii vor face bani printr-o metodă deosebită

Horoscopul banilor 7-13 Martie 2022. În această săptămână, apar multe șanse și posibilități pentru unele zodii de a-și mări veniturile. Poziția planetelor arată că Vărsătorii și Peștii pot avea o mărire de salariu, iar Berbecilor le apar mai multe idei interesante.

Horoscopul banilor 7-13 Martie 2022

Află aici, ce au pregătit stelele pe plan financiar în perioada 7-13 Martie 2022, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecilor le apar mai multe idei interesante, care până la final de săptămână pot să se transforme în bani. Astrologii spun că Berbecii sunt extrem de creativi și descurcăreți în această perioadă. Din acest motiv, vor fi observați de oamenii influenți. Poziția planetelor mai arată că acest nativ poate face niște achiziții destul de mari și costisitoare. Nu se uită la bani când este vorba de confortul lui.

Poziția planetelor arată că pe data de 8 și 9 martie sunt destul de norocoși, în special la capitolul financiar. Sunt niște zile potrivite pentru a acționa rapid.

Zodia Taur

Talentele și modul de gândire a Taurilor le permite să facă mai mulți bani în această săptămână. O perioadă productivă, dar destul de grea la locul de muncă, din cauza unor oamenii. Astrologii spun că pot apărea în calea lor niște oportunități, care vor necesita mai mult efort, dar fără îndoială vor ieși în câștig. Cu toate acestea, mare atenție la persoanele care nu vă răspund concret la întrebări.

Astrele spun că zodia Taur este norocoasă în ziua de 9 și 10 martie. Sunt niște zile destul de bune pentru decizii care pot schimba situația lor financiară.

Citește și: Horoscopul Primăverii 2022. Apare mai multă stabilitate în viața nativilor de pământ, iar unele zodii vor găsi fericirea adevărată
Zodia Gemeni

Gemenii s-ar putea să scape norocul printre degete în această perioadă. Motivul poate fi o greșeală pe care o pot face la început de săptămână. Astrologii spun că există câteva persoane care îi înconjoară în fiecare zi și aceștia nu sunt entuziasmați de ceea ce fac Gemenii. Cu toate acestea, astrele menționează că în curând norocul le va surâde, dar mai întâi de toate trebuie să treacă printr-un eșec, dar care o să-i deschidă ochii.

Ziua de 10 și 11 martie îi aduce noroc zodiei Gemeni, dar care poate pleca dacă face niște alegeri greșite.

Zodia Rac

S-ar putea ca în această perioadă norocul să revină la zodia Rac, datorită unor alegeri făcute la timpul potrivit. Astrologii scot în evidență că acest nativ aplică niște cunoștințe obținute în trecut în legătură cu banii. Iar în a doua jumătate a săptămânii, poate găsi o nouă modalitate de a aduce bani în casă, pe lângă salariu. Sunt foarte inteligenți și în această săptămână folosesc la maxim toate abilitățile.

Stelele arată că pe data de 9 și 10 martie, Racii au mai mare noroc și ar fi bine să-și programeze toate întâlnirile importante în aceste zile.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna martie 2022? O lună extraordinară pentru o bună parte din zodii
Horoscopul banilor 7-13 Martie 2022. Zodia Leu

Leii au un talent aparte atunci când este vorba de comunicare și știu să convingă. Din acest motiv, banii vin foarte repede în buzunarul lor. Dar și foarte repede pleacă pentru câteva datorii și cumpărături necesare. În a doua parte a săptămânii, Leii pot fi extrem de ocupați la locul de muncă, fiindcă s-au adunat mai multe treburi. Mare atenție la locul unde vă păstrați banii.

Astrologii remarcă faptul că pe data de 9 și 11 martie sunt cele mai ridicate șanse de a avea noroc la bani și de a gândi limpede.

Zodia Fecioară

O săptămână de belșug pentru zodia Fecioară, întrucât în timp ce alții se gândesc, acest nativ acționează. Chiar în prima jumătate a săptămânii, Fecioarele îndrăznesc să facă ceva, ce le permite să facă mai mulți bani. Astrologii menționează că în această perioadă, Fecioarele își controlează fiecare pas și demonstrează că pot ajunge acolo, unde își doresc, chiar dacă este dificil.

Stelele arată că ziua de 7 și 8 martie îi poate aduce mai mult noroc. Reușesc să se folosească de o ocazie specială pentru a scoate o sumă de bani.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Martie 2022. Unele schimbări serioase vor interveni în viața câtorva nativi
Horoscopul banilor 7-13 Martie 2022. Zodia Balanță

Astrologii spun că Balanțele muncesc enorm pentru a strânge o anumită sumă de bani pentru un eveniment sau un obiect important. În așa fel, planul lor de a economisi o să meargă ca pe roate. Mai mult, astrologii spun că în a doua parte a săptămânii, Balanțele pot face câteva negocieri și pot rămâne chiar pe plus. De asemenea, vor primi o susținere financiară pentru luna viitoare.

Astrele subliniază că pe data de 8 și 9 martie, Balanțele au mai mult noroc la capitolul financiar și atrage sume mari de bani în buzunarul lor.

Zodia Scorpion

Scorpionii sunt extrem de șmecheri în această săptămână și verifică foarte atent detaliile legate de bani. Stelele arată că Scorpionii au toate șansele să se evidențieze în fața unui om și, astfel, să obțină ce își doresc, chiar și la capitolul financiar. De asemenea, la final de săptămână, pot primi o veste, care îi permite să-și schimbe unele planuri și să înceapă să acționeze.

Stelele arată că ziua de 9 și 10 martie aduce acestui nativ mai mult noroc la capitolul bani și îi permite să privească altfel la organizarea bugetului.
Zodia Săgetător

Săgetătorii nu sunt mulțumiți de salariul pe care îl încasează la actualul job. Își dau seama că muncesc prea mult, dar banii pe care îi primesc sunt prea puțini și îi acoperă doar o parte mic din necesități. La mijloc de săptămână, Săgetătorii vor face o schimbare uriașă în domeniul profesional, în special pentru că au unele datorii și cerințe care necesită mai mulți bani.

Astrele scot în evidență data de 9 și 12 martie, întrucât Săgetătorii pot avea cel mai mare noroc la bani și își pot permite să riște.

Zodia Capricorn

Stelele arată că Capricornii pot să își piardă banii din cauza unei greșeli făcute de o persoană importantă din viața lor. Din fericire, Capricrnii știu cum să reacționeze și cum să se comporte în situații critice. Și pot să își salveze o parte din bani. La final de săptămână, se gândește foarte serios la schimbarea jobului sau la un lucru suplimentar, pentru a obține mai mulți bani lunar.

Stelele arată că ziua de 7 și 8 martie vă aduce mai mult noroc la bani și aveți toate șansele să vă arătați cele mai bune calități.

Citește și: Zilele norocoase pentru luna martie 2022. Astrologii dezvăluie zilele în care fiecare zodie poate avea noroc la dragoste, bani și carieră
Horoscopul banilor 7-13 Martie 2022. Zodia Vărsător

Vărsătorii pot avea o mărire de salariu în prima parte a săptămânii și se comportă extrem de sigur cu superiorii lor, fiindcă își știu prețul. S-ar putea ca mărirea de salariu să mai aducă câteva responsabilități în plus pentru zodia Vărsător. Dar acestea îi aduc mai multă plăcere, decât disconfort. Iar în a doua jumătate a săptămânii, acest nativ poate avea și o surpriză financiară din partea unui prieten sau rude.

Stelele arată că ziua de 8 și 11 martie îi aduce mai mult noroc la bani zodiei Vărsător și are toate șansele să se evidențieze în fața unor oamenii importanți.

Zodia Pești

Poziția planetelor arată că Peștii pot avea o mărire de salariu în a doua jumătate a zilei, în urma unei înțelegeri. Peștii găsesc foarte ușor limbă comună cu șefii lor și știu să se înțeleagă în așa fel, încât ambele părți să aibă de câștigat, mai ales că nu sunt intenții ascunse. De asemenea, în weekend, Peștii vor face câteva cheltuieli legate de casă și de propria persoană.

Ziua de 7 și 8 martie îi aduce cel mai mare noroc la bani și are toate șansele să se afle în cele mai potrivite momente.

Citește și: Zodii norocoase la bani în Martie 2022. Unii nativi nici nu se așteaptă la un astfel de noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *