joi, februarie 22, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop 7 Martie 2022. Taurii vor interveni în momentele tensionate, iar Gemenii

Horoscop 7 Martie 2022. O zi liniștită, dar foarte frumoasă pentru o bună parte din zodii. Astrologii spun că Fecioarele și Leii trebuie să fie mai atenți la bunurile personale, iar Balanțele vor avea noroc la dragoste.

Horoscop 7 Martie 2022.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru ziua de 7 Martie 2022, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii au surprize la locul de muncă sau la studii, din cauza unui conflict din trecut. Multe detalii vor ieși la iveală în această zi și unele certuri nu vor putea fi evitate. De asemenea, stelele mai adaugă că Berbecii nu sunt gata să piardă și vor în continuare să lupte pentru visul său. Astrele mai arată că în a doua jumătate a zilei, acest nativ se evidențiază cu carismă și farmec în fața unor oamenii importanți.

Zodia Taur

Taurii își pot da seama că lucrurile se complică în această zi și trebuie să intervină cu niște soluții. Este foarte important să nu vă luați după emoții și după părerea unor oamenii care nu știu multe lucruri despre viața voastră. Încercați cel puțin să nu faceți mai rău. În a doua parte a zilei, vor apărea mai multe propuneri frumoase pentru diferite colaborări și proiecte, care vă pot aduce oamenii noi și bani.

Citește și: Horoscopul Primăverii 2022. Apare mai multă stabilitate în viața nativilor de pământ, iar unele zodii vor găsi fericirea adevărată
Zodia Gemeni

În această zi, Gemenii pot fi agitați, din cauza problemelor de la locul de muncă sau din viața personală. Acest lucru îi poate afecta și unele colaborări sau întâlniri legate de bani. În a doua jumătate a zilei, lucrurile se mai calmează și acest nativ se poate concentra mai mult pe unele subiecte care îi afectează. O persoană din trecut o să vrea să se întoarcă înapoi.

Zodia Rac

În această zi, Racii pot pierde controlul și pot face unele lucruri pe care o să le regrete mai târziu. Este o zi mai complicată, deoarece intervin tot felul de lucruri spontane peste ei, la care nici nu erau pregătiți. În a doua parte a zilei, acest nativ pune punct unor vorbe, care îi provoacă disconfort. De asemenea, vor ieși noi detalii legate de o persoană sau un eveniment din trecut.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna martie 2022? O lună extraordinară pentru o bună parte din zodii
Horoscop 7 Martie 2022. Zodia Leu

Leii trebuie să fie mai atenți la bunurile personale, fiindcă în această zi sunt șanse destul de mari ca cineva să încerce sau chiar să-i fure ceva. În prima parte a zilei, pot fi judecați pentru un gest sau o activitate pe care o făcea în trecut. Iar acest lucru îi strică dispoziția. Din fericire, în a doua jumătate a zilei, poate primi o sumă de bani și își dă seama că tot ce face nu este în zadar.

Zodia Fecioară

În această zi, Fecioarele trebuie să fie mai atente la bunurile personale și să nu se bage în pericole. Este o zi în care Fecioarele nu sunt însoțite de noroc și pot face mai multe greșeli, care le poate afecta viața. În a doua jumătate a zilei, acest nativ se poate întâlni cu o persoană important pentru a stabili niște condiții sau pentru a semna ceva. Nu este exclus că poate pierde un obiect valoros.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Martie 2022. Unele schimbări serioase vor interveni în viața câtorva nativi
Horoscop 7 Martie 2022. Zodia Balanță

Balanțele vor avea noroc la dragoste în această zi și s-ar putea ca persoanele care au un partener de viață, să descopere ceva nou. Iar cei care nu fac parte dintr-un cuplu, pot cunoaște mai mulți oamenii interesanți în prima jumătate a zilei. Nu este exclus ca în a doua parte a zilei să vizitați un loc extrem de special și să mâncați ceva foarte bun. Nu vă grăbiți să puneți punct unei discuții.

Zodia Scorpion

Este o zi destul de frumoasă și lipsită de griji pentru acest nativ, deoarece a terminat ceva de făcut sau a pus punct unei etape din viața lor. Iar acum se simt liberi. În această zi, s-ar putea ca multe lucruri să pară caudate și deosebite, deoarece stelele vor aduce Scorpionilor mai multe surprize. În a doua parte a zilei, nu este exclus să întâlnească un nou om, care vine la pachet cu mai multe avantaje.
Zodia Săgetător

Săgetătorii nu se grăbesc în această zi și sunt extrem de delicați, în special când este vorba de dragoste sau bani. Știu să aștepte momentul potrivit pentru a interveni. Carisma lui și simțul umorului îl poate salva de la multe situații tensionate. În a doua jumătate a zilei, Săgetătorii nu pierd ocazia de a obține un loc de muncă sau o sumă de bani, care vine de la o persoană influentă.

Zodia Capricorn

Capricornii în această zi se bazează pe intuiția lor și bine fac, deoarece se bucură de mai multe surprize pe plan financiar. Este o zi în care acest nativ muncește foarte mult pentru a-și schimba situația financiară și a trece la un alt nivel. În a doua parte a zilei, astrele arată că vor primi câteva mesaje sau apeluri în legătură cu un proiect sau propunere legată de un job sau eveniment.

Citește și: Zilele norocoase pentru luna martie 2022. Astrologii dezvăluie zilele în care fiecare zodie poate avea noroc la dragoste, bani și carieră
Horoscop 7 Martie 2022. Zodia Vărsător

Vărsătorii se clarifică în viața lor personal și stabilesc ce pot face mai departe, întrucât lucrurile merg tot mai rău și mai rău. De asemenea, vor apărea mai multe propuneri pentru a-și dezvolta talentul sau abilitățile obținute în trecut. Poziția planetelor mai arată că la locul de muncă sau la studii pot apărea oamenii care au o dispoziție extrem de proastă și pot să o strice și la acest nativ.

Zodia Pești

Peștii nu se pierd în detalii inutile și își stabilesc clar niște obiective financiare. Nu vrea să se oprească prea mult timp pe un singur loc, dar vrea să exploreze și să evolueze. De asemenea, astrele spun că Peștii muncesc foarte mult în această zi și nu vor să asculte părerea oamenilor din jur, fiindcă știe ce trebuie să facă. În a doua parte a zilei, pot primi o invitație la un eveniment sau de a ieși în oraș.

Citește și: Zodii norocoase la bani în Martie 2022. Unii nativi nici nu se așteaptă la un astfel de noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *