joi, februarie 22, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop 8 Martie 2022. Racii vor avea o supriză financiară, iar Leii vor întâlni o persoană din trecut

Horoscop 8 Martie 2022. O zi liniștită, dar foarte frumoasă pentru o bună parte din zodii. Astrologii menționează că Scorpionii și Balanțele petrec timpul frumos alături de niște oamenii, iar Săgetătorii pot primi o surpriză.

Horoscop 8 Martie 2022.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru ziua de 8 Martie 2022, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbeci își pot da seama că lucrurile se complică în această zi și trebuie să intervină cu niște soluții. Este foarte important să nu vă luați după emoții și după părerea unor oamenii care nu știu multe lucruri despre viața voastră. Încercați cel puțin să nu faceți mai rău. În a doua jumătate a zilei, vor apărea mai multe propuneri frumoase pentru diferite colaborări și proiecte, care vă pot aduce oamenii noi și bani.

Zodia Taur

În această zi, Taurii pot fi agitați, din cauza problemelor de la locul de muncă sau din viața personală. Acest lucru îi poate afecta și unele colaborări sau întâlniri legate de bani. În a doua partea zilei, lucrurile se mai calmează și acest nativ se poate concentra mai mult pe unele subiecte care îi afectează. O persoană din trecut o să vrea să se întoarcă înapoi și va aduce foarte multe amintiri.

Citește și: Horoscopul Primăverii 2022. Apare mai multă stabilitate în viața nativilor de pământ, iar unele zodii vor găsi fericirea adevărată
Zodia Gemeni

Gemenii în această zi pot pierde controlul și pot face unele lucruri pe care o să le regrete mai târziu. Este o zi mai complicată, fiindcă intervin tot felul de lucruri spontane peste ei, la care nici nu erau pregătiți. În a doua jumătate a zilei, acest nativ pune punct unor vorbe, care îi provoacă disconfort. De asemenea, vor ieși noi detalii legate de o persoană sau un eveniment din trecut.

Zodia Rac

Racii trebuie să fie mai atenți la bunurile personale, întrucât în această zi sunt șanse destul de mari ca cineva să încerce sau chiar să-i fure ceva. În prima jumătate a zilei, pot fi judecați pentru un gest sau o activitate pe care o făcea în trecut. Iar acest lucru îi strică dispoziția. Din fericire, în a doua parte a zilei, poate primi o sumă de bani și își dă seama că tot ce face nu este în zadar.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna martie 2022? O lună extraordinară pentru o bună parte din zodii
Horoscop 8 Martie 2022. Zodia Leu

În această zi, este posibil ca Leii să nu ajungă unde și-au propus, din diferite motive. Nu este exclus că va fi nevoit să accepte un compromise sau să discute degeaba cu o persoană sus pusă. În a doua jumătate a zilei, se poate vedea cu niște prieteni sau rude pentru a petrece timpul frumos și a discuta despre un subiect sau eveniment. S-ar putea ca acest nativ să facă mai multe cheltuieli, decât și-a planificat de la început.

Zodia Fecioară

Fecioarele vor avea noroc la dragoste în această zi și s-ar putea ca persoanele care au un partener de viață, să descopere ceva nou. Iar cei care nu fac parte dintr-un cuplu, pot cunoaște mai mulți oamenii interesanți în prima parte a zilei. Nu este exclus ca în a doua jumătate a zilei să vizitați un loc extrem de special și să mâncați ceva foarte bun. Nu vă grăbiți să puneți punct unei discuții.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Martie 2022. Unele schimbări serioase vor interveni în viața câtorva nativi
Horoscop 8 Martie 2022. Zodia Balanță

Balanțele petrec timpul frumos alături de niște oamenii în această zi și se relaxează. Chiar au nevoie de o zi în care să nu se mai gândească la problemele care s-au adunat. În prima parte a zilei, nu este exclus că vor primi o sumă de bani datorită unei activități sau proiect făcut în trecut. De asemenea, în această zi poate găsi o soluție în legătură cu un conflict, care trebuie liniștit.

Zodia Scorpion

În această zi, Scorpionii petrec timpul frumos alături de niște oameni pe care îi cunoaște de ceva timp. În prima parte a zilei, s-ar putea să apară unele piedici, neprevăzute, în calea unor demersuri pe care le face acest nativ. De asemenea, stelele arată că în această zi poate scăpa de o problem sau un vicii, care îi dă mari bătăi de cap. În a doua parte a zilei, Scorpionii nu pierd ocazia de a obține un loc de muncă sau o sumă de bani, care vine de la o persoană influentă.
Zodia Săgetător

În această zi, Săgetătorii pot primi o surpriză din partea unei persoane. Este o zi frumoasă pentru acest native, întrucât face mai mulți pași pentru a schimba atitudinea unui om față de ei. De asemenea, în a doua jumătate a zilei, Săgetătorii vor experimenta cu mâncarea și chiar vor vizita un loc mai special. Mai aproape de final de zi vor întâlni o persoană din trecutul lor, care o să-i aducă surprize plăcute.

Zodia Capricorn

Capricornii se clarifică în viața lor personal și stabilesc ce pot face mai departe, deoarece lucrurile merg tot mai rău și mai rău. De asemenea, vor apărea mai multe propuneri pentru a-și dezvolta talentul sau abilitățile obținute în trecut. Stelele mai arată că la locul de muncă sau la studii pot apărea oameni care au o dispoziție extrem de proastă și pot să o strice și la acest nativ.

Citește și: Zilele norocoase pentru luna martie 2022. Astrologii dezvăluie zilele în care fiecare zodie poate avea noroc la dragoste, bani și carieră
Horoscop 8 Martie 2022. Zodia Vărsător

Vărsătorii nu se pierd în detalii inutile și își stabilesc clar niște obiective financiare. Nu vrea să se oprească prea mult timp pe un singur loc, dar vrea să exploreze și să evolueze. De asemenea, astrele menționează că Vărsătorii muncesc foarte mult în această zi și nu vor să asculte părerea oamenilor din jur, pentru că știe ce trebuie să facă. În a doua jumătate a zilei, poate primi o invitație la un eveniment sau de a ieși în oraș.

Zodia Pești

Peștii au surprize la locul de muncă sau la studii, din cauza unui conflict din trecut. Multe detalii vor ieși la iveală în această zi și unele certuri nu vor putea fi evitate. De asemenea, astrele mai adaugă că Peștii nu sunt gata să piardă și vor în continuare să lupte pentru visul său. Astrologii mai spun că în a doua parte a zilei, acest nativ se evidențiază cu carismă și farmec în fața unor oamenii importanți.

Citește și: Zodii norocoase la bani în Martie 2022. Unii nativi nici nu se așteaptă la un astfel de noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *