luni, decembrie 11, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop Urania 12-18 Martie 2022. Luna Plină în Fecioară. Unii nativi trebuie să fie atenți la alimentele pe care le consumă

Horoscop Urania 12-18 Martie 2022. Urania prezintă detaliat previziunile pentru această perioadă. Urmează o săptămână generoase în evenimente și situații cu final fericit, conform libertatea.ro

Horoscop Urania 12-18 Martie 2022

Săptămânal, Urania prezintă previziunile astrale pentru următoarea săptămână. Detaliat vorbește despre fiecare zodie în parte și dă sfaturi utile.

Zodia Berbec

Urania spune că Berbecii intră din nou sub protecția divină. Prin urmare, în această perioadă va fi protejat în toate aspectele, chiar dacă este vorba de ceva dificil. Acest nativ are mai mult curaj și putere interioară ca să lupte cu forțele malefice

Zodia Taur

Urania spune că zodia Taur are parte în această perioadă de ceva nou, fierbinte și provocator. Nu este exclus că va descoperi o dragoste pasională, poate chiar va duce la o căsătorie frumoasă. În această săptămână, pornește bine și se lovește de simbolul dragoste în fiecare zi.

Citește și: Horoscopul Primăverii 2022. Apare mai multă stabilitate în viața nativilor de pământ, iar unele zodii vor găsi fericirea adevărată
Zodia Gemeni

Astrele spun că în această săptămână, zodia Gemeni este pusă la încercare și trebuie să demonstreze că este mai puternică și mai rezistentă decât pare. De asemenea, au nevoie de mai multă încredere în sine pentru a rezolva tot ce și-au propus. Urania spune că acest nativ trebuie să fie atent la sănătate și lăcomie.

Zodia Rac

Urania menționează că Raci sunt în căutarea unei alte locuințe sau chiar serviciu. Este o perioadă în care această zodie va alege cu inima și va face doar ceea ce vrea. Astfel, este o săptămână a căutărilor, a schimbărilor și a provocărilor din partea unor oamenii.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna martie 2022? O lună extraordinară pentru o bună parte din zodii
Horoscop Urania 12-18 Martie 2022. Zodia Leu

Astrele vin cu un mesaj fantastic pentru zodia Leu: lăsați în urmă toate grijile și pregătiți-vă pentru ceva nemaipomenit. Astfel, în această săptămână, Leii trebuie să lase în spate toate problemele și să se bucură de tot ce iau pregătit astrele.

Zodia Fecioară

Urania dezvăluie că zodia Fecioară are o săptămână de atenționare la modul comportamental, la acțiuni și dialog. Astrologul recomandă să stați liniștiți și să luați deciziile cu mai mult calm, fiindcă doar așa evitați problemele mari.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Martie 2022. Unele schimbări serioase vor interveni în viața câtorva nativi
Horoscop Urania 12-18 Martie 2022. Zodia Balanță

Astrele vin cu două mesaje pentru zodia Balanță: calmați-vă și nu vă mai faceți în zadar griji pentru o persoană apropiată, fiindcă lucrurile nu stau chiar așa de rău cum crede acest nativ. Gândiți-vă la pozitiv și scoateți din creier gândurile negative.

Zodia Scorpion

Urania spune că Scorpionii schimbă macazul în această săptămână și abordează într-un alt mod unele probleme. Este o perioadă în care folosesc altă tactică și privesc lucrurile dintr-o perspectivă mai nouă, fiindcă își dau seama că ceva nu merge cum trebuie.
Zodia Săgetător

Astrologul menționează că Săgetătorii pot descoperi un adevăr care le va schimba sau marca viața. Din fericire, informația obținută este benefică pentru viitorul lor și își dă seama cum trebuie să acționeze în această perioadă.

Zodia Capricorn

Urania povestește că în această săptămână, Capricornii trebuie să fie pregătiți pentru o mare schimbare legată de casa sau familia lor. O perioadă mai dificilă, dar benefică pentru a realiza ce viitor are alături de o persoană.

Citește și: Zilele norocoase pentru luna martie 2022. Astrologii dezvăluie zilele în care fiecare zodie poate avea noroc la dragoste, bani și carieră
Horoscop Urania 12-18 Martie 2022. Zodia Vărsător

Urania scoate în evidență că vine uraganul peste zodia Vărsător. Este o perioadă în care ar fi bine să se mobilizeze forțele, pentru că vin mai multe bătălii și provocări neașteptate. Totul se aranjează în această săptămână!

Zodia Pești

Astrologul recomandă ca zodia Pești să-și mobilizeze toate puterile pentru a consolida poziția lor acasă, societate și serviciu. O săptămână în care trebuie să demonstrați că meritați locul pe care îl aveți și că dețineți tot dreptul asupra unor lucruri.

Citește și: Zodii norocoase la bani în Martie 2022. Unii nativi nici nu se așteaptă la un astfel de noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *