luni, decembrie 11, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscopul banilor 14-20 Martie 2022. Săgetătorii trebuie să evite o greșeală, iar Gemenii nu trebuie să aibă încredere în nimeni

Horoscopul banilor 14-20 Martie 2021. În această săptămână, apar multe șanse și posibilități pentru unele zodii de a-și mări veniturile. Stelele arată că Gemenii și Racii trebuie să fie cu ochii în patru, iar Leii riscă foarte mult.

Horoscopul banilor 14-20 Martie 2021.

Află aici, ce au pregătit stelele pe plan financiar în perioada 14-20 Martie 2022, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Talentele și modul de gândire a Berbecilor le permit să facă mai mulți bani în această săptămână. O perioadă productivă, dar destul de grea la locul de muncă, din cauza unor oamenii. Astrele spun că pot apărea în calea lor niște oportunități, care vor necesita mai mult efort, dar fără îndoială vor ieși în câștig. Cu toate acestea, mare atenție la persoanele care nu vă răspund concret la întrebări.

Astrologii spun că zodia balanță este norocoasă în ziua de 16 și 17 martie. Sunt niște zile destul de bune pentru decizii care pot schimba situația lor financiară.

Zodia Taur

Taurii s-ar putea să scape norocul printre degete în această perioadă, din cauza unei greșeli pe care o pot face la început de săptămână. Poziția planetelor arată că există câteva persoane care îi înconjoară în fiecare zi și aceștia nu sunt entuziasmați de ceea ce fac Taurii. Cu toate acestea, astrele spun că în curând norocul le va surâde. Dar mai întâi de toate trebuie să treacă printr-un eșec, dar care o să-i deschidă ochii.

Ziua de 16 și 18 martie îi aduce noroc zodiei Taur, dar care poate pleca dacă face niște alegeri greșite.

Citește și: Horoscopul Primăverii 2022. Apare mai multă stabilitate în viața nativilor de pământ, iar unele zodii vor găsi fericirea adevărată
Zodia Gemeni

Gemenii trebuie să fie cu ochii în patru în această săptămână, fiindcă sunt șanse să piardă niște bani importanți. Astrologii spun că este o perioadă periculoasă datorită unor oamenii care îi înconjoară. În a doua parte a săptămânii, Gemenii pot obține niște beneficii care îi permit să își îndeplinească unele vise. Este foarte important să fie mai atenți, în special cu documentele care le pot schimba viața.

Stelele arată că pe data de 16 și 17 martie, Gemenii au mai mare noroc și ar fi bine să-și programeze toate întâlnirile importante în aceste zile.

Zodia Rac

Astrologii spun că acest nativ trebuie să fie cu ochii în patru în această perioadă, în special cu tot ce este legat de bani. În prima parte a săptămânii, pot trece printr-o situație neplăcută, care o să-i facă să scoată din buzunar de două ori mai mulți bani. Iar până la final de săptămână găsește o soluție bună de a rezolva o problemă financiară. Mare atenție la locul unde vă păstrați banii.

Astrologii remarcă faptul că pe data de 17 și 19 martie sunt cele mai ridicate șanse de a avea noroc la bani și de a gândi limpede.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna martie 2022? O lună extraordinară pentru o bună parte din zodii
Horoscopul banilor 14-20 Martie 2021. Zodia Leu

Leii riscă foarte mult în această perioadă și vor să crească din punct de vedere financiar. În prima parte a săptămânii poate primi mai multe propuneri legate de job sau proiecte, care îi pot aduce mai mulți bani lunar. De asemenea, poziția planetelor mai arată că în a doua jumătate a săptămânii, apare în viața lor o persoană, care îi aduce mai mult noroc la bani și reușesc să se folosească de multe oportunități.

Stelele arată că ziua de 18 și 19 martie îi poate aduce mai mult noroc. Reușesc să se folosească de o ocazie specială pentru a scoate o sumă de bani.

Zodia Fecioară

Astrologii menționează că Fecioarele muncesc enorm pentru a strânge o anumită sumă de bani pentru un eveniment sau un obiect important. În așa mod, planul lor de a economisi o să meargă ca pe roate. Mai mult, astrele spun că în a doua jumătate a săptămânii, Fecioarele pot face câteva negocieri și pot rămâne chiar în plus. De asemenea, vor primi o susținere financiară pentru luna viitoare.

Astrele subliniază că pe data de 15 și 17 martie, Fecioarele au mai mult noroc la capitolul financiar și atrage sume mari de bani în buzunarul lor.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Martie 2022. Unele schimbări serioase vor interveni în viața câtorva nativi
Horoscopul banilor 14-20 Martie 2021. Zodia Balanță

Balanțele sunt extrem de șmechere în această săptămână și verifică foarte atent detaliile legate de bani. Poziția plantelor arată că Balanțele au toate șansele să se evidențieze în fața unui om și, astfel, să obțină ce își doresc, chiar și la capitolul financiar. De asemenea, la final de săptămână, pot primi o veste, care îi permite să-și schimbe unele planuri și să înceapă să acționeze.

Stelele arată că ziua de 15 și 16 martie aduce acestui nativ mai mult noroc la capitolul bani și îi permite să privească altfel la organizarea bugetului.

Zodia Scorpion

Scorpionii nu sunt mulțumiți de salariul pe care îl încasează la actualul job. Își dau seama că muncesc prea mult, dar banii pe care îi primesc sunt prea puțini și îi acoperă doar o parte mic din necesități. La mijloc de săptămână, Scorpionii vor face o schimbare uriașă în domeniul profesional, în special pentru că au unele datorii și cerințe care necesită mai mulți bani.

Astrele scot în evidență data de 16 și 18 martie, pentru că Scorpionii pot avea cel mai mare noroc la bani și își pot permite să riște.
Zodia Săgetător

Astrologii spun că Săgetătorii pot să își piardă banii din cauza unei greșeli făcute de o persoană importantă din viața lor. Din fericire, Săgetătorii știu cum să reacționeze și cum să se comporte în situații critice și pot să își salveze o parte din bani. La final de săptămână, se gândește foarte serios la schimbarea jobului sau la un lucru suplimentar, pentru a obține mai mulți bani lunar.

Stelele arată că ziua de 19 și 20 martie vă aduce mai mult noroc la bani și aveți toate șansele să vă arătați cele mai bune calități.

Zodia Capricorn

Capricornii pot avea o mărire de salariu în prima jumătate a săptămânii și se comportă extrem de sigur cu superiorii, deoarece își știu prețul. S-ar putea ca mărirea de salariu să mai aducă câteva responsabilități în plus pentru zodia Capricorn. Dar acestea îi aduc mai multă plăcere, decât disconfort. Iar în a doua parte a săptămânii, acest nativ poate avea și o surpriză financiară din partea unui prieten sau rude.

Stelele arată că ziua de 16 și 17 martie îi aduce mai mult noroc la bani zodiei Capricorn și are toate șansele să se evidențieze în fața unor oamenii importanți.

Citește și: Zilele norocoase pentru luna martie 2022. Astrologii dezvăluie zilele în care fiecare zodie poate avea noroc la dragoste, bani și carieră
Horoscopul banilor 14-20 Martie 2021. Zodia Vărsător

În această perioadă, apar mai multe momente bune pentru a-și arăta posibilitățile și talentele într-un anumit domeniu. Vărsătorii muncesc foarte mult pentru a-și construi o imagine frumoasă. Și în această săptămână reputația lui îl va ajuta să își crească veniturile semnificativ. De asemenea, la mijloc de săptămână, Vărsătorii vor face mai multe negocieri în legătură cu o sumă de bani și au toate șansele să câștige.

Ziua de 18 și 20 martie îi aduce cel mai mare noroc la bani și are toate șansele să se afle în cele mai potrivite momente.

Zodia Pești

Peștilor le apar mai multe idei interesante, care până la final de săptămână pot să se transforme în bani. Astrologii menționează că Peștii sunt extrem de creativi și descurcăreți în această perioadă. Din acest motiv, vor fi observați de oameni influenți. Stelele mai arată că acest nativ poate face niște achiziții destul de mari și costisitoare. Nu se uită la bani când este vorba de propriul confort.

Poziția planetelor arată că pe data de 17 și 19 martie sunt destul de norocoși, în special la capitolul financiar. Sunt niște zile potrivite pentru a acționa rapid.

Citește și: Zodii norocoase la bani în Martie 2022. Unii nativi nici nu se așteaptă la un astfel de noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *