miercuri, februarie 28, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal 21-27 Martie 2022. Scorpionii vor primi o sumă de bani, iar Taurii vor avea o perioadă fructuoasă

Horoscop săptămânal 21-27 Martie 2022. O săptămână dificilă și plină de provocări pe plan profesional și personal. Stelele arată că Săgetătorii și Capricornii pot face multe drumuri în această perioadă, iar Vărsătorii pot să excludă ceva important din viața lor.

Horoscop săptămânal 21-27 Martie 2022.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna 21-27 Martie 2022, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

Berbecii își vor schimba părerea despre un om, care foarte multe lucruri a promis. În prima parte a săptămânii, Berbecii nu mai acceptă unele lucruri și încearcă să refuze al câteva propuneri, care vin destul de insistent spre ei. De asemenea, stelele arată că este o perioadă extrem de creativă și productivă pentru cei care activează în zona artistică, unde necesită multă implicare.

Este o săptămână în care Berbecii pot trece prin niște accidente, care le pot afecta sănătatea. Este foarte important să fie mai atent atunci când conduce o mașină sau face activități fizice.

Zodia Taur

În prima jumătate a săptămânii, Taurii pot face unele greșeli. De asemenea, dorința de a vă sacrifica principiile pentru a atinge obiectivele, poate să vă aducă mai multe probleme pe capul vostru. Din fericire, în a doua parte a săptămânii, activitățile vor deveni mai fructuoase, mai intenționate, organizate și vor simți că universul îi susține în tot ceea ce face. Nu este exclus că vor începe ceva nou, dar extrem de provocator.

Sănătatea ar trebuie să fie prioritară în această perioadă, întrucât pot apărea mici probleme, care se pot transforma în boli grave, dacă nu sunt tratate la timp.

Citește și: Horoscopul Primăverii 2022. Apare mai multă stabilitate în viața nativilor de pământ, iar unele zodii vor găsi fericirea adevărată
Zodia Gemeni

Gemenii trec printr-o schimbare radicală, dar foarte benefic pe plan psihic. În prima parte a săptămânii, vor simți că cineva nu le vrea binele și chiar va observa că unele persoane își schimbă atitudinea față de ei. Astrologii mai adaugă că urmează niște zile pline de suspans în raport cu unele aspecte din viața zodiei Gemeni, chiar dacă au senzația că nimic nu mai poate să-i surprindă.

La capitolul sănătate, totul merge bine, dar stelele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.

Zodia Rac

Racii trec printr-o săptămână intensă din punct de vedere emoțional și vor descoperi că trec prin unele schimbări. În prima jumătate a săptămânii, s-ar putea ca acest nativ să fie șocat din cauza unei situații care se va petrece în viața lor personală. Nu este exclus că acest nativ va fi nevoit să depășească unele limite pentru a păstra ceva în viața lor. Astrologii spun că Racii au noroc la bani, în special în a doua jumătate a săptămânii, unde poate primi o sumă de bani.

În această perioadă, tensiunile și situațiile moi prin care trec Racii pot să-i afecteze sănătatea, în special somnul și concentrarea.

Citește și: Unde îți vei găsi dragostea în luna martie 2022? O lună extraordinară pentru o bună parte din zodii
Horoscop săptămânal 21-27 Martie 2022. Zodia Leu

În această perioadă, Leii se concentrează pe cele mai importante aspecte din viața lor. Depun efort într-un proiect sau într-o treabă legată de casă sau familie. În prima jumătate a săptămânii, pot primi o veste care o să-i strice toate planurile legate de o vacanță sau călătorie. De asemenea, pe plan personal se întâmplă tot felul de lucruri, care nu pot fi explicate. Nu este exclus că vărsătorii fac mai multe cumpărături care îi ajută să se asigure că arată bine și că are tot de ce are nevoie pentru a ajunge la succesul dorit.

Stelele arată că Leii nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea de zahăr și grăsimi consumat zilnic!

Zodia Fecioară

Fecioarele își îndeplinesc cele mai importante vise în această perioadă și vor fi mulțumiți de felul în care acționează în unele momente. Stelele arată că sunt comunicativi și atrag lângă ei oamenii, care îi pot ajuta și susține. În a doua parte a săptămânii, Fecioarele pot face un pas major la capitolul viața personală. Pot apărea unele discuții, care vor clarifica problemele, care au apărut în ultimul timp.

Astrele mai arată că la capitolul sănătate, s-ar putea să apară câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă și să reducă cantitatea de zahăr consumată într-o zi.

Citește și: Zodii norocoase la dragoste în Martie 2022. Unele schimbări serioase vor interveni în viața câtorva nativi
Horoscop săptămânal 21-27 Martie 2022. Zodia Balanță

În această perioadă, nativii Balanță sunt foarte rapizi și reacționează în cele mai importante momente. Astrologii menționează că acest nativ în prima parte a săptămânii, va fi mai atent la părinți sau copii, întrucât apar câteva probleme. De asemenea, finalul săptămânii va fi memorabil pe plan personal, pentru că o persoană se hotărăște să facă un pas major. Nu sunt excluse niște venituri în plus datorită unei posibilități.

Poziția planetelor scoate în evidență că sunt niște șanse de a trece printr-un accident, dar care nu o să-i afecteze grav sănătatea. Cu toate acestea, nu ezitați să fiți mai atenți atunci când faceți diferite activități fizice.

Zodia Scorpion

Scorpionii nu mai pot să tacă atunci când sunt jigniți și supărați. Din acest motiv, este o perioadă tensionată datorită certurilor, conflictelor și intrigilor care vor apărea pe parcurs. Iar la mijloc de săptămână vor fi dezamăgiți datorită unei situații destul de confuze. Stelele mai arată că la final de săptămână obțin mai mulți bani și își satisfac nevoile și ambițiile. Astrologii mai adaugă că Scorpionii vor petrece timp prețios cu copiii, partenerul de viața sau cu oamenii apropiați.

Stelele arată că la capitolul sănătate nu vor apărea probleme grave, dar nu sunt excluse dureri de cap, de spate sau de dinți.
Zodia Săgetător

Săgetătorii pot face multe drumuri în această perioadă pentru a rezolva niște probleme legate de casă. De asemenea, acest nativ va termina mai multe treburi sau proiect din trecut. În prima partea săptămânii, are toate șansele să câștige ceva foarte important sau poate chiar să câștige încrederea unui om influent. Iar la locul de muncă sau la studii, Săgetătorii nu se plictisesc, fiindcă vor primi mai multe surprize.

În această perioadă, Săgetătorii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, fiindcă bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Zodia Capricorn

În această perioadă, Capricornii pot face multe drumuri legate de serviciu sau studii. Vor avea multe sarcini de îndeplinit, care vor necesita multă atenție și concentrare. În a doua jumătate a săptămânii, Capricornii pot cunoaște niște oameni foarte importanți, care o să-i schimbe părerea despre anumite subiecte. De asemenea, vor primi mai multe apeluri și mesaje în legătură cu o achiziție sau poate chiar Capricornii vor vinde ceva.

Astrele scot în evidență că această zodie nu va avea probleme de sănătate, întrucât are o imunitate foarte puternică și rezistentă la diferite afecțiuni.

Citește și: Zilele norocoase pentru luna martie 2022. Astrologii dezvăluie zilele în care fiecare zodie poate avea noroc la dragoste, bani și carieră
Horoscop săptămânal 21-27 Martie 2022. Zodia Vărsător

În această săptămână, Vărsătorii pot să excludă ceva important din viața lor, ceva ce îi poate îmbunătăți viața sau poate chiar situația financiară. Este o perioadă a schimbărilor și a momentelor în care Vărsătorii se gândesc la viitorul lor. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ va ieși din zona de confort și își va da seama ce trebuie să facă ca să obțină succesul dorit.

Astrologii scot în evidență faptul că acest nativ nu va avea probleme grave de sănătate în această săptămână, dar este foarte important să fie mai atenți atunci când fac sport sau unele activități care necesită efort fizic.

Zodia Pești

În această săptămână, capul Peștilor va fi ocupat cu gânduri legate de problemele familiale sau de serviciu. Cu toate acestea, nu se blochează în situații dificile, dar acționează pe măsură ce evenimentele evoluează. De asemenea, este o perioadă bună și din punct de vedere financiar, chiar dacă apar câteva cheltuieli neprevăzute. La final de săptămână, Peștii pot renunța la un lucru extrem de important, dar care nu-i permite să treacă la o nouă etapă.

În această săptămână, Peștii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor și să evite situațiile stresante. De asemenea, ar fi bine să-și facă timp pentru a ajunge la un medic, de care are nevoie.

Citește și: Zodii norocoase la bani în Martie 2022. Unii nativi nici nu se așteaptă la un astfel de noroc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *