sâmbătă, decembrie 2, 2023

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Compatibilitatea zodiilor în pat. Care este partenerul tău perfect în funcție de zodie

Compatibilitatea zodiilor în pat. Dacă nu citiți regulat horoscopul, la sigur veți fi tentat să vedeți compatibilitatea între zodii. Atracția dintre persoane este ceva deosebit și greu de înțeles.

Compatibilitatea zodiilor în pat.

Altfel dacă nu ești sigur în sentimentele tale față de o persoană, poți cu ușurință să vezi compatibilitatea zodiilor. Cu siguranță îți va veni în ajutor.

Zodia Berbec

Nativii acestei zodii sunt un pic agresivi în comportament sau în unele gesturi atunci când simt că nu li se respectă opiniile. Adoră momentul cuceririi relațiilor intime. Dacă ești unul din acești nativi, poți observa tendința de a cuceri. Iubești momentele imediate și te plictisiți de vorbe lungi. Iar atunci când o persoană arată afecțiunea față de tine, adori să te mângâie pe cap.

Compatibilitatea în plan amoros este cu nativii zodiilor ,precum Leu, Scorpion, Gemeni și Balanță.

Zodia Taur

Nativii zodiei Taur sunt zodia pământului. În plan amoros acordă o atenție sporită simțurilor, sunetelor și mirosurilor. Nu grăbesc lucrurile în ce privește partidele amoroase. Cu timpul devin niște amanți deosebiți.  Dacă v-ați născut în zodia Taur, experiențele senzuale sunt mai importante decât cele în relații intime.

Compatibilitatea în plan amoros este cu nativii zodiilor ,precum Capricorn, Rac, Fecioară, Scorpion.

Citește și: Cei mai onești bărbați din zodiac. Niciodată nu vor minți femeia pe care o iubesc
Zodia Gemeni

Sunt persoane calde, care adoră flirtul. În plan sentimental, nativii acestei zodii sunt pasionali, deschiși către noi experiențe și nu refuză propuneri neobișnuite. De obicei, bărbații născuți în această zodie se plictisesc rapid atunci când lucrurile nu se schimbă. Trebuie să fii gata să-i surprinzi cu ceva nou.

Compatibilitatea în plan amoros este cu nativii zodiilor, precum Săgetător, Vărsător, Berbec, Gemeni.

Zodia Rac

Nativii acestei zodii sunt foarte deosebiți, deschiși și cu o dorință arzătoare să aibă alături o persoană de încredere. Unii din ei sunt foarte atenți la dorințele ce se impun. S-ar putea să te surprindă plăcut. În plan amoros, Racii dau frâu liber imaginație, însă iau în considerație că devin lipicioși.

Compatibilitatea în plan amoros este cu nativii zodiilor, precum Leu, Taur, Capricorn, Pești.

Citește și: Care sunt trăsăturile tale insuportabile, în funcție de zodie? Astrologii vin cu informații noi
Compatibilitatea zodiilor în pat. Zodia Leu

Leii au o atracție deosebită și profită de acest fapt. În plan amoros, acești nativi sunt foarte pasionali și generoși în limita posibilităților, însă totuși au nevoie să fie văzuți și auziți, dar și lăudați frecvent. Dacă ești hotărât să cucerești un nativ ai acestei zodii, joacă seducția. Cu siguranță va fi apreciat gestul. Atrag atenția la fiecare întâlnire și la orice detaliu, pentru a nu suferi orgoliu.

Compatibilitatea în plan amoros este cu nativii zodiilor, precum Scorpion, Leu, Berbec, Săgetător.

Zodia Fecioară

Nativii acestei zodii sunt foarte atenți la orice detaliu, bine organizați și cu caracter puternic. Nu au simțul de romantism, preferă să nu aprecieze gesturile făcute spre propria persoană. Preferă să îi spui totul în față, fără a ocoli detalii. În plan amoros sunt pasionali, savurează din orice atingere.

Compatibilitatea în plan amoros este cu nativii zodiilor, precum Balanță, Pești, Taur, Capricorn.

Citește și: Calitățile seducătoare a fiecărei zodii și care este partenerul ideal?
Compatibilitatea zodiilor în pat. Zodia Balanță

Este una din zodiile rafinate. Nativii acestei zodii sunt deosebiți de delicați și au tendința de a se dezvolta. În plan sentimental, doresc cu persoana apropiată să fie egali. Iar, relația cu acești nativi este puțin mai neobișnuită, deoarece este necesar de un preludiu verbal și stimulare mentală. O sugestie ar fi, utilizarea unor costume neobișnuite și o muzică fină.

Compatibilitatea în plan amoros este cu nativii zodiilor, precum Leu, Săgetător, Gemeni, Berbec.

Zodia Scorpion

Nativii zodiei date sunt pasionali și hotărâți. Emoțiile domină. În plan sentimental, au nevoie mereu de intrigi, creând scene manipulatoare.  Scorpionii sunt amanți iscusiți, însă sentimentele mereu se luptă între ele.

Compatibilitatea în plan amoros este cu nativii zodiilor, precum Leu, Taur, Scorpion, Pește.
Zodia Săgetător

Nativii acestei zodii sunt plini de energie și de viață.  Sunt deschiși mereu către provocări. În plan sentimental sunt atenți la detalii, însă au capacitatea de a se plictisi rapid dacă nu apare ceva nou. Dacă se află în afară oricărei relații, flirtul este pe primul loc. Se lasă copleșit de întâlniri spontane.

Uneori dă frâu întâlnirilor chiar dacă se află într-o relație stabilă. Compatibilitatea în plan amoros este cu nativii zodiilor, precum Gemeni, Berbec, Leu, Vărsător.

Zodia Capricorn

Asemenea nativilor Scorpionilor, Capricornii se spune că sunt foarte pasionali și capabili să mențină emoții puternice. Dacă aveți în plan să cuceriți o persoană născută sub acest semn zodiacal, luați în considerație că adoră sa fie cucerită și nu preferă să facă primul pas.

Compatibilitatea în plan amoros este cu nativii zodiilor, precum Rac, Taur, Capricorn, Fecioară.

Citește și: Cum îți gestionezi bugetul, în funcție de zodie? Astrologii pot caracteriza fiecare nativ în parte
Compatibilitatea zodiilor în pat. Zodia Vărsător

Sunt foarte idealiști și gândesc rapid și clar. Iubesc să învețe ceva nou. Foarte sensibili de fire. Iubesc la nebunie să fie cuceriți iar dacă aveți în plan acest fapt, este necesar să îi cuceriți la nivel mental și nu doar pe plan intim.

Compatibilitatea în plan amoros este cu nativii zodiilor, precum Gemeni, Vărsător, Săgetător, Fecioara.

Zodia Pești

Nativii acestei zodii se adaptează foarte rapid indiferent de situație. Dacă sunt cointeresați, ei singuri se atrag ca un magnet. În plan amoros sunt romantici și jucăuși. Important pentru Pești e ca persoana iubită să se simtă bine.

Compatibilitatea în plan amoros este cu nativii zodiilor, precum Rac, Scorpion, Fecioară, Balanță.

Citește și: Ce meserie ți se potrivește în funcție de zodie? Astrologii au stabilit jobul ideal pentru fiecare nativ

16 comentarii la „Compatibilitatea zodiilor în pat. Care este partenerul tău perfect în funcție de zodie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *