Horoscop săptămânal 1-7 August 2022. Săgetătorii vor privi altfel lucrurile, iar Gemenii vor da dovadă de diplomație

Horoscop săptămânal 1-7 August 2022. Este o săptămână productivă și plină de surprize pentru cei care au afaceri personale. Conjuncția planetelor arată că Gemenii și Racii dau dovadă de multă diplomație, iar pentru Lei, vine o săptămână complicată.

Horoscop săptămânal 1-7 August 2022.

Află aici, ce au pregătit stelele pentru săptămâna 1-7 August 2022, conform zodiei tale. Dacă îți cunoști ascendentul, ar fi mai bine să-i citești horoscopul lui și apoi pe cel al zodiei tale.

Zodia Berbec

În prima parte a săptămânii, Berbecii au parte de discuții, examene, întâlniri sau negocieri importante. În orice caz sunt foarte ocupați și depun efort să termine totul la timpul potrivit, pentru că cineva îi presează din spate. În a doua jumătate a săptămânii, atmosfera este mai liniștită, deoarece petrece timpul cu rudele sau cu prietenii. De asemenea, își pot aminti de câteva talente sau abilități pe care de mult nu le-au aplicat.

În această săptămână, Berbecii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, întrucât bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.
Zodia Taur

Taurii devin un adevărat exemplu în această perioadă pentru o persoană, întrucât nu se lasă bătuți și continuă să muncească. Până la final de săptămână își dau seama ce trebuie să corecteze, ca totul să meargă și mai bine. De asemenea, astrologii mai arată că pot pleca într-o călătorie sau excursie în care va descoperi o altă mentalitate și viață.

Taurii au parte de o sănătate de fier în această săptămână și sunt rezistenți la diferite boli. Cu toate acestea, astrologii sfătuiesc ca zodia Taur să își ajute organismul și să mănânce mai multe fructe și legume pentru a-și ajuta imunitatea.

Citește și: Horoscopul Verii 2022. Fecioarele vor începe o nouă etapă în viață, iar nativii focului au noroc la bani
Zodia Gemeni

Gemenii dau dovadă de multă diplomație în această perioadă și au foarte multe de câștigat în urma unor discuții de la locul de muncă. Astrologii spun că au șanse să crească din punct de vedere profesional și mai apoi financiar. La final de săptămână, pot fi dezamăgiți într-o persoană apropiată, fiindcă nu se așteptau că va lua o decizie importantă fără să-i întrebe.

Gemenii trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, pentru că în această săptămână, șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Zodia Rac

În această perioadă, Racii dau dovadă de multă diplomație și au de câștigat din mai multe puncte de vedere. Se pot lăuda cu un real succes la locul de muncă, unde pot ieși în evidență datorită ideilor ingenioase și profesionalismului, care nu-i lipsește niciodată. La final de săptămână, se pot întâlni cu niște oameni importanți și scot la iveală informații secrete.

În această săptămână, zodia Rac va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută, din acest motiv, vor fi predispuși la boli virale temporare. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Citește și: Cei mai puternici nativi din zodiac. Nu le este frică de nimic
Horoscop săptămânal 1-7 August 2022. Zodia Leu

Astrologii spun că pentru Lei, vine o săptămână complicată, în special din punct de vedere emoțional, deoarece apar informații, care îi stresează și întristează. În a doua jumătatea săptămânii, acest nativ găsește soluții și surse necesare pentru a continua ceea ce a început în trecut. De asemenea, pot investi în ceva important, care îi poate aduce o anumită influență.

În această săptămână, Leii vor fi nevoiți să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oameni. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Zodia Fecioară

Este o perioadă importantă și crucială pentru zodia Fecioară, care știe ce vrea și unde vrea să ajungă. Astrologii menționează că în prima parte a săptămânii, zodia Fecioară va avea foarte mult noroc pe plan financiar și găsește soluții chiar și din cele mai dificile situații. De asemenea, își consolidează poziția în familie și demonstrează că este un om de încredere și știe nu doar să vorbească, dar și să facă.

Astrele arată că în această perioadă, Fecioarele nu vor avea probleme serioase de sănătate. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Citește și: Ce nu poate suporta fiecare zodie? Astrologii vin cu detalii
Horoscop săptămânal 1-7 August 2022. Zodia Balanță

Balanțele se trezesc cu o problemă la locul de muncă, pentru că nu au fost îndeplinite câteva condiții. Din acest motiv, pot fi mai agitați și vor pierde câteva ocazii bune de a se integra într-un colectiv sau companie. Dar în a doua parte a săptămânii, se schimbă starea de spirit și se concentrează pe job-ul lor mai bine, întrucât șefii le pot propune o avansare sau o mărire de salariu, dar pe care trebuie de muncit mai mult.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Balanță, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, fiindcă lucrurile se pot schimba radical.

Zodia Scorpion

În această săptămână, zodia Scorpion va simți nevoia de a-și ridica nivelul cultural și educațional. Pot învăța o limbă, pot studia tradiții sau chiar pot călători. Este o perioadă destul de încărcată, dar acest nativ le reușește pe toate, fiindcă știe să își organizeze timpul. Iar intuiția și logica îi ajută să scape de multe probleme în plus.

Astrele spun că Scorpionii trec printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament sau intervenție.
Zodia Săgetător

Datorită unor acțiuni sau gesturi, Săgetătorii privesc altfel un om în această perioadă. Sunt dedicați și primitori. În prima parte a săptămânii, acest nativ se decide să facă un pas major, care îi poate schimba relația cu o persoană. De asemenea, nu este exclus că cineva poate interveni în planurile pe care le construiește. Este foarte important să își asculte inima.

Poziția planetelor arată că Săgetătorii nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid. Mare atenție la cantitatea alcool consumat.

Zodia Capricorn

Capricornii au parte de surprize în această perioadă și petrec timpul foarte frumos alături de oamenii dragi. Astrele spun că în a doua parte a săptămânii, acest nativ economisește foarte mulți bani datorită unui om sau unor cunoștințe din trecut. Capricornii sunt plini de curaj și nu se tem să vorbească despre lucrurile mai sensibile, care sunt evitate de foarte mulți oamenii.

Stelele arată că zodia Capricorn la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

Citește și: Horoscop Mihai Voropchievici. Numerele norocoase la Loto pentru fiecare zodie
Horoscop săptămânal 1-7 August 2022. Zodia Vărsător

Astrologii spun că casa muncii este bine aspectată în această perioadă pentru zodia Vărsător. În așa fel, vă puteți asuma responsabilități în plus. De asemenea, stelele mai arată că starea acestui nativ este atât de misterioasă și mistică încât cei din jur nu vă pot înțelege. Pe plan financiar, lucrurile merg foarte încet, dar sigur spre punctul unde vreți să ajungeți.

La capitolul sănătate, Vărsătorii se pot trezi cu niște probleme mai vechi, întrucât a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrologii sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Zodia Pești

Peștii sunt plini de fericire și entuziasm în această săptămână, întrucât simt că sunt iubiți și apreciați de cei din jur. Nu este exclus că în prima jumătate a săptămânii, acest nativ va ieși în evidență cu un talent și s-ar putea să fie observată de oamenii potriviți. Mai aproape de final de săptămână, Peștii fac un pas major în legătură cu o sumă de bani și nu sunt gata să renunțe la ei.

Astrele recomandă ca în această perioadă, Peștii să nu exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă de ce mâncați și în ce cantități mâncați!

Citește și: Unde vei găsi dragostea în Vara 2022. Astrele îți dictează exact locul pe care trebuie să-l vizitezi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.