Horoscop săptămânal Urania 1-7 Octombrie 2022. Scorpionii se vor poziționa favorabil în societate

Horoscop săptămânal Urania 1-7 Octombrie  2022. Urania a relatat ce îi așteaptă pe fiecare nativ împarte în această săptămână. Astrologul spune că Leii își pregătesc bagajele, iar Racii se bucură de o dragoste nouă, conform libertatea.ro

Horoscop săptămânal Urania 1-7 Octombrie 2022

Află aici, ce prezis Urania pentru săptămâna 17-23 Septembrie  2022, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Urania spun că în această săptămână cineva îi va trimite un cadou minunat zodiei Berbec. Poate fi orice, dar care are o semnificație frumoasă. Acest nativ se simte mai bine și mai încrezut, deoarece primește atenția dorită.
Zodia Taur

Astrologul scoate în evidență că zodia Taur intră în planurile divinității. Prin urmare, indiferent ce fac în această săptămână, sunt însoțiți de noroc, care până la final îi aduce succesul dorit. Visele se împlinesc rapid.

Citește și: Cei mai puternici nativi din zodiac. Nu le este frică de nimic
Zodia Gemeni

Urania dezvăluie că zodia Gemeni stă pe un strat de gheață foarte subțire în această perioadă. Nu este exclus că au ceva karmic de plătit de anul trecut. Problemele le dau bătăi de cap și sunt puși în situații mai dificile.

Zodia Rac

Astrologul menționează că zodia Rac trece prin ceva nou, pasional și fierbinte. Își controlează foarte greu emoțiile și dorințele, dar se bucură de o atenție din partea unei persoane. O săptămână provocatoare pentru acest nativ.

Citește și: Ce nu poate suporta fiecare zodie? Astrologii vin cu detalii
Horoscop săptămânal Urania 1-7 Octombrie 2022. Zodia Leu

Urania spune că zodia Leu își poate pregăti bagajele în această săptămână, deoarece astrele arată că poate apărea o călătorie. O perioadă în care acest nativ va învăța lucruri noi și va găsi soluțiile unor probleme.

Zodia Fecioară

Astrologul scoate în evidență faptul că zodia Fecioară este pusă pe ceartă, din cauza emoțiilor și nervilor adunați în ultimul timp. Cu toate acestea, Urania recomandă să stea mai liniștiți, fiindcă oricum tot ei vor câștiga. Fecioarele trebuie să aibă mai multă răbdare.

Citește și: Cele mai stilate zodii. Știu cum să aibă o ținută elegantă
Horoscop săptămânal Urania 1-7 Octombrie 2022. Zodia Balanță

Zodia Balanță primește un mesaj dublu în această perioadă. Ar fi bine să se relaxeze și să aibă o atitudine mai simplă față de unele lucruri. De asemenea, nu trebuie să-și facă griji în legătură cu cineva apropiat. Timpul totul o să rezolve.

Zodia Scorpion

Astrologul menționează că în această săptămână, zodia Scorpion trebuie să își stabilească poziția în societate, la job sau acasă. Este foarte important să dea dovadă de forță și să spună cine sunt. În așa fel, pot evita o mulțime de probleme în viitor.
Zodia Săgetător

Este o perioadă extrem de productivă și consistentă la locul de muncă, dar și în familie pentru zodia Săgetător. Urania spune că vor apărea o suită de schimbări majore și benefice, care îi pot aduce și un statut nou în fața celor din jur.

Zodia Capricorn

Astrologul menționează că în această săptămână, zodia Capricorn are două opțiuni. Se pot muta în casă nouă sau își schimbă locul de muncă. Nu este exclus, că unele persoane le pot face pe amândouă, fiindcă își găsesc puterea de a merge mai departe și a nu mai privi în spate.

Citește și: Horoscop Urania. Numerele norocoase la Loto pentru fiecare zodie
Horoscop săptămânal Urania 1-7 Octombrie 2022. Zodia Vărsător

Este o săptămână în care zodia Vărsător pleacă la atac și se dezlănțuie uraganul. O perioadă plină de emoții și schimbări pe diferite planuri. Urania sfătuiește acestui nativ să se liniștească, deoarece oricum vor câștiga, trebuie doar să aștepte puțin.

Zodia Pești

Astrologul dezvăluie că zodia Pești vor avea noroc. În această perioadă, Peștii au de câștigat pe toate planurile și se bucură de deciziile corecte pe care le-au luat în trecut. O săptămână frumoasă, dar cu foarte multă muncă și implicare.

Citește și: Zodii cu simțul umorului extraordinar. Vei râde cu lacrimi alături de ele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *