Horoscop săptămânal Urania 19-25 Noiembrie 2022. Taurii sunt protejați, iar Leii se vor evidenția

Horoscop săptămânal Urania 19-25 Noiembrie 2022. Urania a relatat ce îi așteaptă pe fiecare nativ împarte în această săptămână. Astrologul menționează că Vărsătorii intră în silenzio stampa, iar pentru Capricorni apare o dragoste nouă și fierbinte, conform libertatea.ro

Horoscop săptămânal Urania 19-25 Noiembrie 2022

Află aici, ce prezis Urania pentru săptămâna 19-25 Noiembrie  2022, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Urania scoate în evidență că zodia Berbec dă lovitura. Prin urmare, se produce un salt calitativ și cantitativ în viața acestei zodii. Berbecii muncesc foarte mult și ajung la succesul dorit destul de repede. Sunt curajoși, îndrăzneți și siguri în ceea ce vor.




Zodia Taur

În această perioadă, zodia Taur este însoțită de o rună de protecție. Astfel, Astrologul menționează că sunt apărați de toate relele. Acest nativ chiar are noroc și în multe situații stelele le ghidează calea. Este o săptămână în care multe probleme vor fi evitate.

Citește și: Zodiile cu cea mai dificilă personalitate. Oricât te-ai strădui, nu vei înțelege cum gândesc




Zodia Gemeni

În această perioadă, zodia Gemeni trebuie să lase toate grijile în urmă și să nu se mai gândească cum trebuia să se comporte într-o situație. Stelele arată că pot să se pregătească pentru o săptămână de vis, pentru că merg în paradis.

Zodia Rac

Urania menționează că zodia Rac primește un cadou minunat de la cineva care se gândește de mult timp la ea. Este o săptămână mai ciudată, pentru că multe lucruri se vor întâmpla spontan. Acest nativ poate începe o nouă aventură, care o să-i aducă momente frumoase.

Citește și: Cei mai invidioși nativi din zodiac. Nu pot să se bucure pentru fericirea altora




Horoscop săptămânal Urania 19-25 Noiembrie 2022. Zodia Leu

Zodia Leu este pe punctul de a face una din două opțiuni în această perioadă. Astrologul scoate în evidență că își pot schimba job-ul sau poate chiar locuința. Acest nativ știe foarte bine de ce au nevoie mai mult. S-ar putea să le facă pe amândouă.

Zodia Fecioară

Este o perioadă în care zodia Fecioară stă pe o pojghiță de gheață și poate cădea în cel mai neașteptat moment. Urania spune că este foarte important să aibă grijă cum acționează. Mai ales, cum vorbește, fiindcă poate supăra pe cineva influent.

Citește și: Zodiile care știu să iasă din orice situație. Cei mai descurcăreți nativi din zodiac




Horoscop săptămânal Urania 19-25 Noiembrie 2022. Zodia Balanță

Urania scoate în evidență că în această săptămână, Balanțele pot susține o mică bătălie. Este foarte important să nu se agite prea mult, fiindcă dacă își vor arăta emoțiile și vor fi prea îngrijorați pot pierde șansa pentru câștig. Dacă rămân calmi și echilibrați, succesul este garantat.

Zodia Scorpion

Astrologul menționează că zodia Scorpion are parte de o perioadă mai oscilantă. Este necesar să-și mobilizeze forțele și să scoată tot ce e mai bun din el. De asemenea, este timpul ca acest nativ să își consolideze poziția atât în societatea, cât și în familie.




Zodia Săgetător

Este o săptămână plină de surprize pentru zodia Săgetător, care prinde aripi și curaj. Urania scoate în evidență că acest nativ pot rămâne acasă în așteptarea unei schimbări important. Săgetătorii așteaptă cu brațele deschise unele modificări.

Zodia Capricorn

Astrologul spune că această săptămână îi aduce dragoste zodiei Capricorn. Este o dragoste nouă, pasională și fierbinte. Acest nativ descoperă o nouă abilitatea sau o latură, care îi permite să privească lumea cu alți ochi. Doamne ajută!

Citește și: Ce vrea un bărbat de la relația voastră, în funcție de zodie. Nu vor recunoaște niciodată




Horoscop săptămânal Urania 19-25 Noiembrie 2022. Zodia Vărsător

Urania menționează că după o săptămână mai puțin plăcută, zodia Vărsător intră în silenzio stampa. În această perioadă nu vor să vorbească prea mult și evită o mulțime de întâlniri. De asemenea, stelele arată că au o aură de mister.

Zodia Pești

Este o săptămână plăcută și liniștită pentru zodia Pești. Astrologul spune că pot primi vești bune și cadouri surprize. Nu este exclus că niște sume de bani importante primite la timpul potrivit îi poate hotărî o parte din probleme.

Citește și: Cele mai puternice și rezistente femei din zodiac. Ele demonstrează că pot fi nu doar puternice, dar și frumoase la maxim

One thought on “Horoscop săptămânal Urania 19-25 Noiembrie 2022. Taurii sunt protejați, iar Leii se vor evidenția

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *