joi, februarie 22, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop săptămânal Urania 15-21 Aprilie 2023. Vărsătorii trebuie să își schimbe tacticile, iar Racii să se pregătească pentru schimbări

Horoscop săptămânal Urania 15-21 Aprilie 2023. Urania a relatat ce îi așteaptă pe fiecare nativ împarte în această săptămână. Astrologul spune că Balanțele intră în focurile puternice ale dragostei, iar Racii trec prin schimbări majore, conform libertatea.ro

Horoscop săptămânal Urania 15-21 Aprilie 2023

Află aici, ce prezis Urania pentru săptămâna 15-21 Aprilie 2023, conform zodiei tale.

Zodia Berbec

Astrologul menționează că în această perioadă, zodia Berbec se pregătește pentru o bătălie puternică, în care o să își scoată în evidență cele mai bune calități. Cu toate acestea, nu trebuie să se îngrijoreze prea tare, fiindcă câștigul este garantat de astre.
Zodia Taur

Urania spune că zodia Taur în această săptămână este pregătită pentru un fel de revigorare totală pe toate planurile. Își verifică încă o dată posibilitățile și se înconjoară cu cei mai frumoși și inteligenți oamenii, care mereu sunt gata să-i ajute.

Citește și: Cele mai istețe și inteligente zodii. Acești oamenii au fost dotați cu cel mai bun creier
Zodia Gemeni

Astrologul povestește că zodia Gemeni se va bucura în această perioadă de belșug și fertilitate. Peste foarte puțin timp, visele lor se vor îndeplini, dar mai au puțin de lucru. O săptămână reușită din mai multe puncte de vedere, fiindcă este plin de energie.

Zodia Rac

Urania menționează că zodia Rac trebuie să se pregătească pentru schimbările care intervin în această săptămână. Cu toate că lucrurile vin destul de spontan, acest nativ deja știe ce vrea. Fără îndoială, au foarte multe posibilități.

Citește și: Cele mai serioase zodii. Au un comportament matur și riguros
Horoscop săptămânal Urania 15-21 Aprilie 2023. Zodia Leu

Astrologul recomandă ca zodia Leu să se înarmeze cu cât mai multă răbdare și înțelepciune. Nu este cazul să forțați mâna norocului, fiindcă totul va apărea la timpul potrivit. Fiți atenți la detalii și la oamenii care vin cu propuneri.

Zodia Fecioară

Urania scoate în evidență că zodia Fecioară are parte de o mare provocare. De asemenea, sfătuiește să nu o facă pe grozavii și să nu depășească unele limite. Este foarte important să își rezerve mai multe puteri și forță ca să depășească această perioadă destul de dificilă.

Citește și: Schimbări pentru a găsi dragostea pe care trebuie să le facă fiecare zodie. Ce trebuie să faci ca să-ți găsești iubirea adevărată
Horoscop săptămânal Urania 15-21 Aprilie 2023. Zodia Balanță

Astrologul menționează că urmează o săptămână fierbinte și plină de lucruri noi pentru zodia Balanță. Va intra în focurile puternice ale dragostei și își va da seama că merită să riște. Este o perioadă frumoasă pentru ei, fiindcă toate emoțiile și atingerile sunt mai accentuate.

Zodia Scorpion

Urania recomandă zodiei Scorpion în această săptămână să își pregătească bagajele pentru o vacanță. Este o perioadă plină de relaxare, în care această zodie nu o să își facă griji de nimic. O să-și elibereze corpul de toxine și creierul de gândurile rele.
Zodia Săgetător

Astrologul menționează că în această perioadă, Săgetătorii din nou încep să viseze și să își construiască planuri pe viitor. Sunt puși în situația în care să aleagă dintre două opțiuni, fie își schimbă job-ul, fie locul de trai. În ambele situații pot întâlni ceva neprevăzut.

Zodia Capricorn

Urania scoate în evidență că zodia Capricorn este extrem de agitată în ultima perioadă și este recomandat să se relaxeze. De asemenea, pot să-și focuseze privirea pe o problemă de sănătatea a unei persoane din familie. În schimb, Capricornii au o sănătate de invidiat.

Citește și: Zodii care se supără foarte ușor. Se enervează repede când ceva nu le convine și nu sunt gata să-ți asculte explicațiile
Horoscop săptămânal Urania 15-21 Aprilie 2023. Zodia Vărsător

Este o perioadă în care Vărsătorii trebuie să acționeze altfel, adică să își schimbe tactica. Astrologul recomandă că dacă s-au certat cu cineva, să se împace și invers. Este o săptămână în care lucrurile trebuie să funcționeze mai diferit și să apară rezultate mai deosebite.

Zodia Pești

Urania scoate în evidență că în această săptămână zodia Pești poate afla că cineva se gândește intens la ei. De asemenea, se pot trezi și cu un cadou deosebit. Este o perioadă în care acest nativ va vedea lucrurile din jur altfel.

Citește și: Cele mai geloase zodii. Nu sunt gata să-și împartă partenerul cu nimeni. Mereu vor fi cu ochii pe el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *