joi, februarie 22, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Cristina Demetrescu vorbește despre energiile fiecărei zodii

Cristina Demetrescu vorbește despre energiile fiecărei zodii. Astrologul Cristina Demetrescu afirmă că energia expansiunii poate fi utilizată de fiecare dintre noi în funcție de zodie, însă este necesar să cunoaștem tiparul în care ne încadrăm, conform Antena3

Cristina Demetrescu vorbește despre energiile fiecărei zodii

Este important să recunoști că fiecare zodie are atât trăsături pozitive, cât și negative. Și pentru a avea succes în viață este necesar să îți cunoști atât punctele forte, cât și punctele slabe. Identificându-le, poți lua decizii informate și să eviți situațiile care îți pot aduce dezavantaje. Astfel, încât să poți profita la maximum de calitățile tale și să îți îndeplinești obiectivele.

Zodia Berbec

Berbecul este cunoscut ca fiind un pionier, un inovator și cel mai mare impulsiv din zodiac. El este întotdeauna plin de idei noi și interesante și capabil să ajungă foarte departe atunci când folosește impulsul și energia sa. Cu toate acestea, Berbecul poate avea probleme în a-și urmări ideile și planurile, deoarece fitilul său este foarte scurt și deseori ratează momentul.

O altă problemă a Berbecului este că trăiește în prezent și uită de ceea ce s-a întâmplat în trecut. De asemenea, poate fi perceput ca fiind egoist, deoarece nu ia în considerare impactul ideilor sale asupra altor oameni.
Zodia Taur

Taurii pot fi investitori expansivi, având ca scop de viață bani și afaceri, și pot ajunge departe datorită calităților lor artistice. Ca zodie venusiană, au un talent astral pentru creativitate și artă, iar banii reprezintă o sursă de stimulare pentru ei.

Pe de altă parte, Taurii mai puțin expansivi sunt zgârciți și temători să investească, fiind cunoscuți pentru atitudinea lor conservatoare. Există și o categorie de Tauri mai comodă, care se mulțumesc cu ceea ce au și nu aspiră la mult mai mult decât confortul zilnic. Zodia lor este definită prin verbul „a avea”, iar acești Tauri rămân în zona lor de confort, fără să se agite prea mult.

Citește și: Zodii periculoase conform FBI. Au fost făcute publice statisticile care arată cei mai periculoși nativi
Zodia Gemeni

Gemenii sunt cunoscuți pentru expansivitatea lor, datorită faptului că sunt capabili să manifeste o varietate de talente și abilități creative. Cei cu înzestrări artistice și creative pot fi deosebit de impresionanți prin calitățile lor și prin ceea ce pot să facă. Chiar și un singur Gemeni poate fi capabil să cânte, să scrie, să predea, să danseze, să vorbească bine, să practice sporturi și să aibă un simț al umorului dezvoltat.

Pe de altă parte, există și Gemeni care sunt mai puțin expansivi și care pot fi asemănați cu un castor care sabotează proiecte și refuză să evolueze dintr-un scepticism excesiv. Aceștia pot fi uneori blocați în gândire și pot vedea doar ziduri în fața lor, refuzând să vadă posibilitățile care se află dincolo de aceste obstacole.

Zodia Rac

Racii sunt cunoscuți pentru expresivitatea lor emoțională. Ei sunt puternic influențați de factori emoționali și au nevoie de un scop sau o motivație care să le stimuleze acțiunile. Deși se spune că Racii sunt mai retrași, dacă simt nevoia de a călători sau de a-și urma o pasiune, vor face acest lucru fără a ezita.

Există însă și un tip de Rac care este mai introvertit și se concentrează mai mult pe viața de familie. Acest Rac își construiește universul în jurul partenerului și a copiilor săi și este mai puțin interesat de aventuri sau de urmărirea unor pasiuni personale.

Citește și: Zodii care se potrivesc pentru căsătorie. Află dacă poți conviețui cu alți nativi
Cristina Demetrescu vorbește despre energiile fiecărei zodii. Zodia Leu

Leii, mai ales cei talentați și creativi, sunt o zodie ludică, care ajunge departe și îi ajută și pe alții să urce în viață. Acești Leii își asumă adesea funcții de conducere, simțindu-se puternici și dornici să strălucească. Multe vedete și artiști sunt născuți sub această zodie. Iar dorința lor egoistă de a străluci i-a ajutat să ajungă departe și să inspire și alți oameni ambițioși.

Pe de altă parte, există și Leii refractari, încăpățânați și conservatori, care pot petrece mult timp analizând și ruminând un proiect înainte de a-l pune în aplicare. Acești Lei pierd adesea mult timp și nu reușesc să se adapteze rapid la schimbări, datorită conservatorismului lor. Orgoliile pot fi o problemă pentru acești Leii, deoarece pot pierde mult din cauza lor.

Zodia Fecioară

Există două tipuri de personalitate asociate cu zodia Fecioarei: Fecioara învățată și oaia neagră. Fecioara învățată este o persoană specializată într-un anumit domeniu. Care deține o vastă cunoaștere și primește feedback-uri pozitive din partea celorlalți. Această persoană este muncitoare, analitică și observă amănuntele, ceea ce îi permite să ajungă departe.

Cu toate acestea, există și o latură a Fecioarei caracterizată de frică și neîncredere, care poate deveni patologică și poate fi asociată cu anxietatea. Uneori, această anxietate este generată de educație și poate fi manifestată prin atacuri de panică în fața unor lucruri aberante. În astfel de situații, este important să găsești modalități de a-ți gestiona frica și de a-ți transfera capacitatea de a face față acestor emoții.

Citește și: Compatibilitatea zodiilor în pat. Care este partenerul tău perfect în funcție de zodie
Cristina Demetrescu vorbește despre energiile fiecărei zodii. Zodia Balanță

Balanțele sunt o zodie reprezentată prin simbolul unui cântar și, atunci când se îndreaptă spre o extremă, pot ajunge departe în viață. Există câțiva bogați celebri care sunt născuți în această zodie și care își permit să exploreze lumea în cele mai variate feluri. Totuși, uneori aceste persoane sunt nehotărâte și amână deciziile importante, făcând lucruri cu jumătate de măsură.

Există și Balanțe care se lasă influențate și ajung să urmeze destinele altora, abandonându-și propriile visuri și obiective. Această zodie are, de asemenea, cea mai mare rată de abandon a studiilor superioare. Deoarece nativii lor își pierd adesea energia inițială în timp ce încearcă să-și urmeze pasiunile.

Zodia Scorpion

Scorpionii sunt cunoscuți pentru abilitatea lor de a fi expansivi în locuri unde alții nu pot să fie. Ei sunt mereu în căutare de secrete și sunt capabili să găsească lucruri pe care nimeni altcineva nu le poate descoperi. Acești nativi sunt ca niște chirurgi sau raze X, capabili să pătrundă adânc în problemele cele mai complicate. Ei sunt cei mai mari detectivi ai zodiacului, mereu căutând lucruri pierdute.

Cu toate acestea, există o parte a Scorpionilor care sunt atei și nu cred în nimic. Aceștia nu sunt interesați de explorare, dar își doresc să controleze și să blocheze pe ceilalți. Această latură cinică a Scorpionului poate fi dificil de gestionat. Cu toate acestea, chiar și acești Scorpioni pot ajunge să creadă într-o bună zi, când li se întâmplă ceva care îi face să își schimbe viziunea.
Zodia Săgetător

Săgetătorul este guvernat de expansiune în multe aspecte, inclusiv călătoriile internaționale, studiile superioare, doctoratele și studiile spirituale, cum ar fi ideologiile. Acești nativi conduc construirea bisericilor, dar, deși spun că cred, nu se duc întotdeauna la biserică.

Cu toate acestea, există și o latură mai superficială a personalității Săgetătorului, reprezentată de oameni optimiști care se bazează exclusiv pe noroc. Chiar dacă Săgetătorii au o reputație de norocoși, trebuie să depună efort și să nu se bazeze numai pe optimism pentru a obține succesul dorit.

Zodia Capricorn

Capricornul este o zodie expansivă și echilibrată, care poate cunoaște succesul abia după vârsta de 40 de ani. Acești nativi sunt relaxați și construiesc încet, dar sigur, așa cum se construiește un bloc solid. Ei sunt perseverenți și știu exact ce își doresc de la viață, având mereu un scop bine definit.

Cu toate acestea, există și Capricorni care se confruntă cu provocări mai mari în drumul lor spre succes. Pentru acești nativi, calea poate fi anevoioasă și plină de obstacole. Iar uneori se pot simți copleșiți de munca și efortul necesare pentru a-și atinge scopurile. În astfel de situații, unii Capricorni se pot speria și pot fi tentați să renunțe. Preferând să rămână în zona lor de confort, unde nu sunt nevoiți să facă față provocărilor și riscurilor.

Citește și: Zodiile cu cea mai dificilă personalitate. Oricât te-ai strădui, nu vei înțelege cum gândesc
Cristina Demetrescu vorbește despre energiile fiecărei zodii. Zodia Vărsător

Vărsătorii se împart în două categorii distincte. Pe de o parte, avem cei mai avangardiști, originali și vizionari oameni din zodiac. Această zodie guvernează deja viitorul și este cunoscută pentru a adăposti inventatorii cei mai mari, oamenii curajoși care se îndreaptă spre necunoscut și care fac descoperiri fantastice, pe care puțini le pot vedea. Aceștia cred în viitor și în inovație și sunt responsabili pentru dezvoltarea unor invenții care ajută mase întregi de oameni.

Pe de altă parte, există și Vărsătorii comozi, care sunt mai puțin activi și care nu își îndeplinesc pe deplin potențialul. Aceștia sunt conservatori în gândire, cu idei rigide și care nu depun suficientă voință pentru a-și atinge obiectivele.

Zodia Pești

Peștii sunt guvernatorii zodiacului pentru mări și oceane, indicând că acest univers este fără limite și că există un fel de infinit, un fel de nesfârșit. Această zodie ne amintește că o viață nu este suficientă pentru a explora tot ceea ce trebuie să cunoaștem și să descoperim.

În același timp, tocmai din cauza conotațiilor cu mările și oceanele, Peștii se pot simți împrăștiați sau înspăimântați și se pot sacrifica pentru alte cauze. Peștii tind să se simtă prizonieri în propria lor viață și este greu pentru ei să iasă din această închisoare. Este rar să găsești un Pește care să fie cu adevărat liber și să se bucure de viață într-un mod autentic.

Citește și: Cei mai invidioși nativi din zodiac. Nu pot să se bucure pentru fericirea altora

37 de comentarii la „Cristina Demetrescu vorbește despre energiile fiecărei zodii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *