joi, februarie 22, 2024

FeteCochete

Hai să fim frumoase!

Horoscop

Horoscop lunar-Mai 2023 cu Mihai Voropchievici. Trei nativi se vor îmbogăți

Horoscop lunar-Mai 2023 cu Mihai Voropchievici. Unul dintre cei mai renumiți numerologi din țara noastră, își împărtășește predicțiile referitoare la runele lunii mai! Conform acestuia, ne vom confrunta cu tentația de a cheltui prea mult pe lucruri care nu ne sunt necesare și vom întâlni o mulțime de oameni noi în perioada următoare! În plus, luna aduce și probleme pentru unele zodii!

Horoscop lunar-Mai 2023 cu Mihai Voropchievici

În emisiunea Astro Fanatik, Mihai Voropchievici a dezvăluit predicțiile sale privind runele lunii mai. Avertizează că această perioadă ne va face să ne dorim să cheltuim bani pe mici plăceri și să întâlnim o mulțime de oameni noi. În general, luna mai va fi mai ușoară pentru nativii tuturor zodiilor, însă există câteva excepții.

Zodia Berbec

Berbecii vor avea parte de o nouă poveste de dragoste în luna mai. Care s-ar putea să fie chiar mai intensă decât cele cu care sunt obișnuiți. Fiind mereu în căutare de noi experiențe, acești nativi vor fi curajoși și vor explora noua situație în care se află, fără nicio teamă.
Zodia Taur

Taurii vor avea parte de vești bune în luna mai, indiferent de subiectul acestora. Potrivit interpretărilor runelor, acești nativi ar trebui să ia în considerare un sfat important: deși schimbările bruște în viață nu sunt pe placul lor, ar trebui să îndrăznească să iasă din zona lor de confort și să profite de oportunitățile noi care apar.

Citește și: Cele mai deștepte femei din zodiac. Inteligența lor e remarcată de la prima vedere
Zodia Gemeni

Luna mai poate fi o perioadă tumultuoasă pentru cei născuți sub semnul zodiacal Gemeni. Ei sunt susceptibili să se confrunte frecvent cu cei din jur și, în multe cazuri, alții pot fi la fel de nepoliticoși în răspuns, ceea ce poate epuiza rapid energia Gemenilor. Sfatul pe care îl oferă rune este ca aceștia să își controleze temperamentul în această lună.

Zodia Rac

Luna mai poate fi o perioadă plină de agitație pentru cei născuți sub semnul zodiacal Rac. Din păcate, nu toate evenimentele vor fi plăcute. Racii pot fi nevoiți să se deplaseze frecvent din cauza noilor oportunități de muncă care le apar în cale.

Citește și: Calitățile fiecărei zodii. Află ce caracteristici sunt potrivite pentru fiecare nativ
Horoscop lunar-Mai 2023 cu Mihai Voropchievici. Zodia Leu

Indiferent dacă vine vorba despre probleme de sănătate sau neînțelegeri în relația lor de cuplu, cei născuți sub semnul zodiacal Leu se vor confrunta cu multiple provocări în această lună. Cu toate acestea, sunt obișnuiți cu lupta și trebuie să își păstreze rezistența până când lucrurile se clarifică.

Zodia Fecioară

Fie că este vorba despre o schimbare la locul de muncă sau o mutare într-un alt locuință, Fecioarele simt nevoia de schimbare în viața lor. În această lună, nativii din această zodie vor avea oportunitatea de a profita de o situație favorabilă care poate rezolva problemele lor.

Citește și: Zodiile cele mai inteligente. Uimesc pe toată lumea cu erudiția lor
Horoscop lunar-Mai 2023 cu Mihai Voropchievici. Zodia Balanță

Schimbările care se vor petrece în această lună în viața Balanțelor nu vor fi doar minore și trecătoare, ci vor fi de o importanță extrem de mare. Din fericire, aceste schimbări sunt binevenite și chiar mult așteptate. Ceea ce le va aduce o mulțime de satisfacții Balanțelor.

Zodia Scorpion

Pe nativii zodiei Scorpion îi așteaptă o lună interesantă. Au șanse să primească o sumedenie de cadouri, astfel încât, nici nu o să reușească să le deschidă pe toate. Cineva drag îi va surprinde cu siguranță.
Zodia Săgetător

Nativii acestei zodii vor experimenta o schimbare semnificativă în bine în viața lor, iar toate dorințele și planurile lor de viitor se vor materializa. Luna mai este o perioadă extrem de favorabilă pentru ei.

Zodia Capricorn

Indiferent dacă este vorba despre un cadou mult așteptat, o sumă de bani sau o serie de vești pozitive, nativii din zodia Capricorn vor trăi o perioadă benefică în această lună.

Citește și: Cristina Demetrescu vorbește despre energiile fiecărei zodii
Horoscop lunar-Mai 2023 cu Mihai Voropchievici. Zodia Vărsător

În această perioadă, nativii din zodia Vărsător vor primi o mulțime de mesaje. Unele contradictorii. Cu toate acestea, dacă știu să profite de ele și să aibă răbdare, o veste extrem de benefică și importantă ar putea să apară în viața lor.

Zodia Pești

Nativii din zodia Pești vor fi norocoși în luna mai. Vor primi vești bune pentru o mulțime de proiecte importante din viața lor. Trebuie să fie atenți în orice clipă.

Citește și: Personalitatea zodiilor în funcție de ziua de naștere cu Mihai Voropchievici

One thought on “Horoscop lunar-Mai 2023 cu Mihai Voropchievici. Trei nativi se vor îmbogăți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *